GECKO написа:Откровено мога да препоръчам ТОВА чудо на техниката.
Metel написа:GECKO написа:Откровено мога да препоръчам ТОВА чудо на техниката.
Тази ми грабна окото... Ще я имам в предвид, а иначе достатъчно ли е здрава да си закачаш колелото на лифта с нея?
Селе италия СЛР 135гр.
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
EccentricMOTION написа:Само като идея:
Selle Pro Griffon TA
http://lh6.ggpht.com/_D0elhVA-E7E/TTm4yspug5I/AAAAAAAAIMU/YqabD30icSc/DSCF7026.JPG
dob111 написа:...има ли съществена разлика (в усещането за това колко те ръби седалката) от това да въртиш седнал на седалката със специален колоездачен клин и с обикновени спортни дрехи?
А и да не забравяме, че за разлика от почти всички Fizik и Selle Italia седалки, които трябва да се сменят на до 2000 км каране, Selle SMP я дават до 20 000 км. И теглото е доста приемливо, като ако искате ниско тегло изцяло карбоновата версия е 100 грама. Само, че и парите не са и малко...Stancho написа: .... почти всички Fizik и Selle Italia седалки, които трябва да се сменят на до 2000 км каране ......
The life of the product can depend the type of use, weather conditions, road surface, the weight of the rider and your actions when riding. The product may become damaged in case of falls, blows, impacts or mistreatment. Any type of flaw, deformation or change in colour in the areas subject to greatest stress indicate that the product has reached the end of its useful life, and therefore must be replaced. For safety reasons, Selle Italia recommends replacing the product 10 years after its purchase, or whenever there are signs of structural degradation, or in any case after it has been used for 15000 Km.
Stancho написа:: Все пак ако не е поне с карбонови релси трудно ще слезе под 200 грама,
crib написа: Един съвет - недей да броиш грамовете на седалката
crib написа:Това за смяната на седалките ...........
.... да тестваш седалките им, направи го задължително!
crib написа:Nisene
Сложих нови и я преместих на крос-кънтри твърдака. Потвърждавам - страшно удобна седалка, страхотно покритие, почти като нова след 2 години ползване. Смених я с Fizi:k Alliante - още по-удобна, буквално лепне по задника ми. Проблема е, че ей сега този уикенд и нейните релси се опърдяха, след почти година ползване - имам съмнения, че е имало дефект, понеже няма как Ki:um релси просто ей така да се счупят без удар. И се чудя сега да пиша ли на Физик евентуално за някаква рекламация... Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта