Задават се тестове

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот bikerider » Вто Юли 05, 2005 6:34 pm

[quote="MAN6"]

в вярна ли е лемата, че ''що е майна- все е лайна...'' ???

ибавам съ... ;)
[/quote]

Всяко стадо има мърша. ;)
Извънземните също, ама те нали са отдалече... простено им е. Пък и са безобидни. :D:8D:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот ThEUfO » Вто Юли 05, 2005 8:39 pm

[quote="bikerider"]
А относно Иречек... много е удобен, ама не ме оборваш по никакъв начин, напротив - само ме подкрепяш. Та давай, плюй още по мен, сам си обезсилваш глупостите. Самото ти цитиране на Иречек е точно това, което той е критикувал.

Виждаш ли от къде тръгна всичко и докъде стигна? Нарочно нито дума не постнах в първия си пост. Но лайната не закъсняха да завалят по мой адрес. Така че мисля, че си сбъркал адресата на цитата.
[/quote]

Само че ти какъв се явяваш в тази цялата работа? Арбитър ли си? Точно за теб е цитата. Каква работа си свършил ти?! Цитата е точно за такива като теб които развалят работата на другите. Вземи ТИ направи нещо, пък тогава си мерете пи@ките с батмата. Най-лесно е да разваляш. Нампомняш ми на един циганин по произход в българския парламент, Ванката Костов, на който девиза му е на оня шоп Вуте "важното е не аз да съм добре, важното е комшията да е зле"...
Лошо, Седларов, лошо...

[quote="bikerider"]
Edit: btw, правиш ли разлика между наем (не "рент" - говори на български, Българино) и пробно каране?
[/quote]

Откъде знаеш че аз съм Българин? Рент идва от рента, ако бях написал rent, тогава забележката на "господинчо Даскала в началното училище" щеше да е уместна.

[quote="bikerider"]
...постнах в първия си пост...
[/quote]

А ти Българин ли си, господин знам/мога всичко?
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Рейтинг: 1700

Мнениеот GOА1 » Вто Юли 05, 2005 8:53 pm

Аоциация за Популяризиране на Колоезденето в България...

Тези "тестове" обявени ли са на друго място/медия достъпно/а за масовия читател ?
Популяризирането на краставиците сред краставичарите няма да има друг ефект освен реклама на нашите курнишони
[quote]
Велосипедите са достатъчно здрави, за да издържат яко тормозене, което е и целта на занятието/теста.
[/quote]

:dunno:

Не зная за другите градове, но в София за един месец със сигурност няма да се доредят всички желаещи.
Вече е ясно кои ще са най-желаните колела/части.
GOА1

Рейтинг: 1200

Мнениеот ThEUfO » Вто Юли 05, 2005 9:04 pm

[quote="MAN6"]

ибавам съ... ;)
[/quote]

Манши, поздрав със сигнатурата ми :D
ThEUfO

Мнениеот batman » Вто Юли 05, 2005 10:31 pm

@bikerider-e: малко инфо за "премълчаваните" от мен посегателства върху личните данни. Това с ксерокопието си е абсолютно законно, когато двете страни са съгласни. Защо е нужно въпросното листче А4??? - стандартна практика и нищо повече. Малко детайли за процедурата по получаване на велосипед за тестване - попълва се формуляр в който се декларира горе-долу следното: няма да блъскам нарочно (освен ако не е злополука) велосипеда челно в стена или дърво с 60km/h; няма да скачам с него от втория етаж без попивка; няма да го карам в езерото "Ариана" или други водоеми (освен ако не са празни); няма да пробивам, нарязвам, струговам, фрезовам и прочие, която и да е част от него... Следва подпис и към декларацията се прикача ксерокопието от личната карта. Това е стандартна застраховка срещу злоумишлени хора, защото такива има в изобилие. Представи си следната хипотетична ситуация: някой "приятел" решава да си направи "шега" и да компрометира велосипеда, марката, производителя, вносителя и прочие. Вместо да кара в планината или в парка, пича забива към мазето с инструментите си. Тук-там подрязва жилата, маха някоя друга сачма от лагерите или просто подменя оригиналното ВВ с това на неговото колело, защото то е много износено. Импровизациите по този сценарий са безбройни и аз ще се въздържа от по-голяма нагледност, за да не давам "акъл" на потенциалните кандидат-саботьори. Ако в следствие на саботаж се пребие някой или просто се "обере" чаркалакът по колелата, се прави разследване и се търси сметка на причинителя. Колкото до вандалщините, когато се приема велосипедът обратно, се прави оглед на рамка и компоненти от специалистите на магазина, които добре различават степените на нормалните падания от тенденциозното хипер абюзене, извън възможностите на конструкцията. В декларацията ще бъде посочено, че не трябва да се кара велосипеда в режими извън неговия клас, например, с хардтейл велосипед за маратон да се кара екстремен DH и т.н. Това е нормално сключване на своеобразен договор между двете страни, всичко е доброволно, ако не ти харесват условията просто не получаваш велосипед и обратното. Спомни си как си се регистрирал в този форум: If you do agree with the rules and policies stated in this agreement, and meet the criteria stated herein, proceed to press the "Agree" button below, otherwise press "Cancel". [color=red]"Поне да ме беше опровергал, че няма да използва личните данни на хората за комерсиални (=користни) цели. Щото за мен мълчанието му е красноречиво."[/color] Но да се върнем bikerider-e към "хитро" премълчаното от мен незаконно "събиране" на лични данни: с подписаната декларация, в комплект с въпросното ксерокопие на ЛК, ще се търси сметка по съответния законен ред на евентуалните злосторници. Съвсем законна ситуация и на теб като офисен плъх би трябвало да ти е позната. ;) [color=red]"А колко работа имам и колко нямам, не е по принцип твоя работа, но понеже съм добронамерен, ще ти кажа - днес съм в отпуск. Доволен ли си?
[size=134]Явно нямаш опит с умствен труд в офис[/size], за да говориш тия глупости."[/color] btw, ако работата в офиса ти е много тежка - оди да окопаваш лехички с доматки, щото е по-лесно. :rofl: :rofl: :rofl:

Марто, не си лошо момче, но не знам защо си толкова хипер чувствителен на тема себелюбие, айде дръж се нормално и продължавай да си полезен с това, което правиш най-добре - подаване на техническа информация. Ти си доволно грамотен, за да четеш по чуждоземски форуми и сайтове, така че само този факт те прави достатъчно значим тук. Личното мнение е хубаво нещо, но още по-хубаво е когато признаеш, че някъде не си прав. :beer:

@MAN6: В подходящ момент на тоалетно усамотение можеш да размислиш на спокойствие дали е вярна лемата, че ''що е майна- все е лайна...''! Между две куркания на чАрвата или след последния голям спазъм в долната част на перисталтиката, е най-подходящо да изврещиш по архимедовски: Еврика!

ибавам съ... ;)
batman

Рейтинг: 1840

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 05, 2005 10:41 pm

Чшшш! Аре леко по-леко, а? Нечии задници прекалено бързо почерняха май...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот bikerider » Вто Юли 05, 2005 10:54 pm

@извънземния:
Нещо си нервен ли?

[quote="ThEUfO"]
Само че ти какъв се явяваш в тази цялата работа? Арбитър ли си? Точно за теб е цитата. Каква работа си свършил ти?! Цитата е точно за такива като теб които развалят работата на другите. Вземи ТИ направи нещо, пък тогава си мерете пи@ките с батмата.
[/quote]

A ТИ какъв си, че да ми държиш сметка?
ТИ кой си, че да ми държиш сметка какво говоря и пиша и мисля? ТИ за какъв се мислиш? За арбитър от по-висша инстанция ли? Пишки аз не меря, дори не обитавам такива измерения, явно за разлика от теб.

Нещо си в някаква дълбока грешка и те гони някаква смешна мания за величие. Като се научите да живеете с чуждите мнения, тогава ще говорим пак. Дотогава можеш да си завреш смешните претенции отзад на тъмно, там където слънце не огрява - разрешавам. Силно ме впечатлява обаче пълната ти невъзможност да кажеш нещо по същество. Давай обори ме, кажи нещо което да докаже колко съм неправ и колко съм зле. Батман поне е хуморист и не си позволява простотии като твоите.

[quote="ThEUfO"]
Най-лесно е да разваляш. Нампомняш ми на един циганин по произход в българския парламент, Ванката Костов, на който девиза му е на оня шоп Вуте "важното е не аз да съм добре, важното е комшията да е зле"...
Лошо, Седларов, лошо...
[/quote]

Какво развалям бре, момко? Нещо тайно ли? Доста си изнервен май? Струва ли си да слизам толкова ниско и да коментирам глупостите и простотиите ти? Мога да ти кажа, че си доста първосигнален и начинаещ в някои отношения, по-добре се учи от по-големите от теб.

Още нещо, много ми е странно, цитираш ми Иречек, а изведнъж неговата мисъл става "на оня шоп Вуте". Нещо недолюбваш София ли? Много се кефя да общувам с готини хора от провинцията, имам доста приятели и познати от провинцията, но (позволи ми малко и аз да мина на лична основа) - тъпи селяци като теб за съжаление има навсякъде.

[quote="bikerider"]
Откъде знаеш че аз съм Българин?
[/quote]

Че се съмняваш, че си Българин съм забелязъл отдавна по писанията ти. Нека да те попитам - тогава какъв си? Българин с малко "Б" ли? Считай, че можеш да разполагаш с презрението ми по всяко време - твое е. :puke:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Вто Юли 05, 2005 11:08 pm

Батманееееее, абе аз на патагонски ли говоря?
Не ми обяснявай кое за какво е като на дебил, а прегледай законите приети наскоро в България.

За подаването на информация - добър ход. Искаш да ме узвиш на тема достойнство и да се откажа да пиша ли? Гледай сега, явно сбърках в горния пост, като казах, че не си простак, фамилиарниченето ти също можеш да си го завреш отзад. Де да бяхте всички от провинцията пичове... ама...
Аз изнасям техническа инфомация тук, за да могат момчетата и момичетата които се интересуват от това да не зависят от хитри търгаши като тебе. Кеф ми е да споделям каквото сам съм научил и съм бъркал и съм харчил заради собственото си удоволствие. Считам, че мога да спестя на начинаещи хора някои ядове и изнасям информация, за да им помогна с каквото мога, а не заради еснафи и гьонсурати като теб.

Доста ти се ще да се откажа да пиша тук, но знай, че няма да стане. Нито ще спра да си казвам мнението на селски хитреци като тебе.
Никой не е длъжен да ти предоставя личните си данни, като си толкова нахъсан да вършиш работа поне спазвай закона. Измисли начин ти си способен човек, не се резили така.
Аватар
bikerider

Мнениеот batman » Вто Юли 05, 2005 11:09 pm

[quote="GOА"]

Аоциация за Популяризиране на Колоезденето в България...

Тези "тестове" обявени ли са на друго място/медия достъпно/а за масовия читател ?
Популяризирането на краставиците сред краставичарите няма да има друг ефект освен реклама на нашите курнишони
[quote]
Велосипедите са достатъчно здрави, за да издържат яко тормозене, което е и целта на занятието/теста.
[/quote]

:dunno:

Не зная за другите градове, но в София за един месец със сигурност няма да се доредят всички желаещи.
Вече е ясно кои ще са най-желаните колела/части.

[/quote]

Тези "тестове" ще се обявяват в този форум, в списание "БГ БАЙК", както и чрез плакати в специализраните вело-магазини. Предложи друго подходящо място/медия достъпно/а за масовия читател? Най-най-масовият читател не се интересува от такива "тестове", вЕрвай ми!

Ако един месец за София не е достатъчен и има интерес, ще помислим по въпроса. ;)

Става въпрос за серия от тематични тестове, а не за хаотични импровизации. Има много организаторска работа, която трябва да се свърши, но резултатите ще си заслучават. Например ще можете да тествате някои от новите модели на определени български производители и така да знаете дали ще си заслужава догодина да ги купувате. Освен това, ако забележите някакъв кусур по геометрията или компонентите, можете да дадете препоръките си и ако те са основателни, да се направят съответните корекции. По този начин ще помогнете на производителите да правят по-качествени велосипеди и ще имате по-голям избор от сносни колела на пазара. Провеждането на тестове по време на състезанията ще направи последните още по-атрактивни и посещаеми от публиката. Къде тук е класическият сблъсък на интереси? [color=red]"На всички нормални езици това се нарича конфликт на интереси." [/color]
АПКБ е структура, която има за цел да улеснява сътрудничеството във всичките му форми и да подпомага диалога, в името на общата кауза. Тестовете са пример за това как може да започне този процес. :beer:
batman

Мнениеот bikerider » Вто Юли 05, 2005 11:15 pm

[quote="TOYAGA"]

[/quote]

Не мога да ги разбера тия задници, аз им казвам айде по полека, почернявайте законно, те си мислят, че ги плюя щото нещо особено ми пука за тях и че искам да ги орезиля. :dunno:

Некои хитруват на дребно, други пишки мерят... абе заеби :D:8D::beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот RaveUnit » Вто Юли 05, 2005 11:20 pm

Има ли перспектива след като Велоцентър предоставя тези колела за тестване в района на софия същия магазин и да ги продава ?

Има ли шанс други велофирми да подхванат такава масовост на тестването техни изделия (внесени, произведени) ... знам че Веломания предлагат на определени хора компоненти за дългосрочни тестове, че БАС предлагат на всеки желаещ да кара RAM около магазина, но други ? Както си го представям точно 1-2 дни е идеално достатъчно време за тест на нещо, злето е че не ме интересува нито SHIMANO нито Corratec :(

***олее, видях отговор на един от въпросите си в пост на batman
умолявам някой добросъвестен и внимателен модератор, примерно Admin, да изчисти темата от страничните текстове (части от постове и някои цели постове)
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот batman » Вто Юли 05, 2005 11:22 pm

[quote="bikerider"]

Батманееееее, абе аз на патагонски ли говоря?
Не ми обяснявай кое за какво е като на дебил, а прегледай законите приети наскоро в България.

За подаването на информация - добър ход. Искаш да ме узвиш на тема достойнство и да се откажа да пиша ли? Гледай сега, явно сбърках в горния пост, като казах, че не си простак, фамилиарниченето ти също можеш да си го завреш отзад. Де да бяхте всички от провинцията пичове... ама...
Аз изнасям техническа инфомация тук, за да могат момчетата и момичетата които се интересуват от това да не зависят от хитри търгаши като тебе. Кеф ми е да споделям каквото сам съм научил и съм бъркал и съм харчил заради собственото си удоволствие. Считам, че мога да спестя на начинаещи хора някои ядове и изнасям информация, за да им помогна с каквото мога, а не заради еснафи и гьонсурати като теб.

Доста ти се ще да се откажа да пиша тук, но знай, че няма да стане. Нито ще спра да си казвам мнението на селски хитреци като тебе.
Никой не е длъжен да ти предоставя личните си данни, като си толкова нахъсан да вършиш работа поне спазвай закона. Измисли начин ти си способен човек, не се резили така.
[/quote]

Ти да нямаш роднини в Ереван? :rofl: :rofl: :rofl: Моля арменците да не се обиждат! Говоря за радиото... ;)

PS: Поздрави от провинциалните извънземни селски хитреци като мене!:beer:
batman

Мнениеот batman » Вто Юли 05, 2005 11:32 pm

[quote="bikerider"]

[quote="TOYAGA"]

[/quote]

[color=red]Не мога да ги разбера тия задници, аз им казвам айде по полека, почернявайте законно, те си мислят, че ги плюя щото нещо особено ми пука за тях и че искам да ги орезиля.[/color] :dunno:

Некои хитруват на дребно, други пишки мерят... абе заеби :D:8D::beer:
[/quote]

Пич, кажи на М-тел, Глобул, нотариусите, рентиерите, всичките банки и съдилища, че е незаконно да ти ксерокопират ЛК!!! Оплачи се на арменския поп!!! Осъди съда, че е незаконно! По какъв по-дедуктивен начин да ти изведа логиката, която ти упорито отказваш да приемеш! :crazy: :dunno::?:
batman

Мнениеот MAN6 » Вто Юли 05, 2005 11:38 pm

[quote="ThEUfO"]

[quote="MAN6"]

ибавам съ... ;)
[/quote]

Манши, поздрав със сигнатурата ми :D

[/quote]

аааа, сега е моментът да разбера ''какво се крие зад свръхсекретното'' ... та, какво има под звездичките ?!?!? сък май дик или друго??
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот boi4ka » Вто Юли 05, 2005 11:44 pm

[quote="batman"]

Отделно от тези тестове ще са на разположение за по един цял ден, на всеки желаещ, три от моделите на corratec: X-vert/Deore, X-vert EXPERT/SRAM X-9 и Superbow/LX. Технологията за тестване е следната - отива се в определен магазин, с лична карта и ксерокопие на същата, посочва се кой велосипед ще се тества /ако в момента той не е на разположение се взема поредно номерче от списък, според времето на заявяване/, след което избраният велосипед е на ваше разположение за юркане по балкана цял ден /по-точно - в рамките на работното време на магазина/. Можете да тествате и трите велосипеда в три отделни дни по ваш избор.
Започваме с гр. Пловдив, байковете ще са на разположение от 07.07.05 до 31.07.05. в магазина на ул. "Гладстон" 90 - RAPTOR.
През следващия месец велосипедите ще могат да се тестват и в София, като се ще получават в магазин BIKE CENTER/Младост1.
[/quote]

Поздравям ви,аз ще се опитам да си осигуря поне за ден някое от колелата:D
И нека не превръщаме форума в глупав чат,пишете по същество,благодаря:beer:
Аватар
boi4ka

Рейтинг: 1805

Мнениеот MAN6 » Вто Юли 05, 2005 11:47 pm

[quote="batman"]

@MAN6: В подходящ момент на тоалетно усамотение можеш да размислиш на спокойствие дали е вярна лемата, че ''що е майна- все е лайна...''! Между две куркания на чАрвата или след последния голям спазъм в долната част на перисталтиката, е най-подходящо да изврещиш по архимедовски: Еврика!

ибавам съ... ;)
[/quote]

по вашия край съм забилязал, чи им викати чирва, а за пиристалтика и спазми ни ми съ говори, щото днес снесох идно **** кадет мъ беши напънало от снощи и ма разпори именно в долната част ... ама почнах много да изпростявам ;)

някой аку ни гу кефи, да го затрий тва ... :)

а иначе по темата- идеята е добра, поне според мен :) аз бих се повозил с най-голqм кеф, макар че както някой вече каза- в София ще има прекалено много желаещи :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот ThEUfO » Сря Юли 06, 2005 12:03 am

Aко някой не е виждал кон с капаци да отиде до секретарката на щефа в офиса - байкрайдъра :rofl: Явно някои не правят разлика между законовото право единствено полицаите да изискват задължително представяне на документ за самоличност, и доброволно такова на места където ти си клиент (за простолюдието да си погледнат дебелата книга на закона :bouncy:)
бикеридер, сега ако ми кажеш че и разнасяш папките на някой адвокат и ще се метна през балкона. Толкова елементарни доводи като твоите, лични обиди, селяндурски изказвания, ме довежда до 1 мисъл -> намери си жена да разпускаш физически и психически, явно интернет се е превърнал в целия ти живот или поне 100% от него ;)
Повече няма да споря с мишки по темата, лай си от офиса и носи по-често кафе на шефа.

[quote="MAN6"]
аааа, сега е моментът да разбера ''какво се крие зад свръхсекретното'' ... та, какво има под звездичките ?!?!? сък май дик или друго??
[/quote]

Тайна майна :^: (жокер - всяка звездичка отговаря на 1 буква, а празното място е...празно място :D)
ThEUfO

Мнениеот Bodom » Сря Юли 06, 2005 12:06 am

Аз вече си го представям...
Сценарий 1:
Отивам сътринта на 01.08.2005 в 6:00 пред Байк Центъра в Младост 1 с лична карта в ръка и се редя на опашката пред магазина. Но уви, в 9:30 само първите 10 (или колкото са предвидените за тестване байкове) от опашката получават колело за тестване разбирасе. И аз разочарован отивам на работа. Но идва следващият ден. Тогава се редя от 5:30, но пак нямам късмет. На третият ден взимам палатка на заем от приятел, но се оказва, че няма къде да я опъна около магазина, поради наличието на много други такива "летовници".

Сценарий 2:
Има опция за предварително запазване на ден и час за тестване на колело. Влез в играта!!! Изпрати СМС на номер ХХХ и може да спечелиш един ден с колело по наш избор, което да си тестваш, дето ти сърце сака.

И тука генератора на сценарии дава stack overflow...

Сега да не ме разбере някой погрешно. Това с личните карти не го знам законно ли е или не, но наистина трябва да има някакъв начин този, който предлага някаква стока за тестване да се застрахова против злонамерени деяния. Не знам. Може да има и други начини, но това явно е един от тях.
Второ: Това със сценариите го написах, защото идеята да може всеки да пипне/види/тества в реални условия продукти, които би купил след време е много добра, но според мен това е невъзможна задача. Разбирасе, че искам аз лично да пипна някои от тези продукти, но не вярвам да ме огрее и да се доредя до тях. За мен това е една томбола! Кой превари - той завари.

От цялата работа се надявам (и съм почти сигурен, че така ще стане) да има обективни и отговорни лица, които да тестват въпросните продукти и да напишат статия по въпроса, като по този начин ние (недоредилите се) да разберем, аджеба за ко иде реч. Като при това е добре тези късметлии наистина да са странични наблюдатели, а да не стане "наще сливи са най-убави".

Успех с начинанието!
Аватар
Bodom

Рейтинг: 1722

Мнениеот bikerider » Сря Юли 06, 2005 12:26 am

[quote="batman"]
Тези "тестове" [b]ще[/b] се обявяват в този форум, в списание "БГ БАЙК", както и чрез плакати в специализраните вело-магазини.
Ако един месец за София не е достатъчен и има интерес, [b]ще[/b] помислим по въпроса. ;)

Става въпрос за серия от тематични тестове, а не за хаотични импровизации. Има много организаторска работа, която трябва да се свърши, но резултатите [b]ще[/b] си заслучават. Например [b]ще[/b] можете да тествате някои от новите модели на определени български производители и така да знаете дали [b]ще[/b] си заслужава догодина да ги купувате. Освен това, ако забележите някакъв кусур по геометрията или компонентите, можете да дадете препоръките си и ако те са основателни, да се направят съответните корекции. По този начин [b]ще[/b] помогнете на производителите да правят по-качествени велосипеди и [b]ще[/b] имате по-голям избор от сносни колела на пазара. Провеждането на тестове по време на състезанията [b]ще[/b] направи последните още по-атрактивни и посещаеми от публиката. Къде тук е класическият сблъсък на интереси? [color=red]"На всички нормални езици това се нарича конфликт на интереси." [/color]
[/quote]

Отново хитър ход :usclap: Рисуваш светло бъдеще като истински политически жрец, "ще, ще, ще, ще, ще" и оборваш с бъдещи блянове забележки към настоящето. Не минава, опитай пак.
Считай, че съм в настроение на захапал питбул... :angfire:
Bodom ти го каза, като е законно къде е декларацията ви, че няма да злоупотребявате с личните данни на хората? Или това е технически пропуск, който [b]ще[/b] бъде отстранен??
Мен си ме наричайте и ме плюйте както си искате, спечелихте си един голям и тлъст среден пръст отзад винаги щом ви засърби. Поредните задници за жалост.

"...и имайки предвид гореизброените доводи може да се заключи, че отношението към критиките разделя децата от възрастните".

Знаеш ли чия е тази мисъл?

[quote="batman"]
АПКБ е структура, която има за цел да улеснява сътрудничеството във всичките му форми и да подпомага диалога, в името на общата кауза. Тестовете са пример за това как може да започне този процес. :beer:
[/quote]

Do you see my eye twichin'? :eek3:

@TheUFO: не си спомням, казах ли ти че по курви и проститутки и куртизанки и подобни не си падам и не разбирам нищо от тия работи... балък съм си :dunno:
Аватар
bikerider

Мнениеот Morpher » Сря Юли 06, 2005 12:44 am

АЛОООООООО Парламентааааа!
На какво го обърнахте вии тука брйе?
Доста съм пропуснал, докато ме нямаше и вие сте го обърнали на пленарна зала!

Ай вече сериозно:
Нема нужда да се карате. Доколкото зацепих двама се карат, третия се мъчи да се включи и има един array от кибици(включвам с и себе си). Значи скиите ся аз ко мисля(много не ми се отдава, ама по някой път в клозетни размишления ми иде музата): Щом Батмана го пише, значи не може да не е проверено дали е законно или не. Дори и да е незаконно, к'во ви пука? Нали ще има безплатен ден с байкове на ниво(не кат моя, да се чудя кое по-напред да сменя). :beer:

@НЛО-то:
Не съм уфолог, че да разбера, какво пише зад звездите.

@bodom:
[code]Stack OverFlow[/code]
Показва само при рекурсия, а в генератора нема нужда от такава.

[quote]/ако в момента той не е на разположение се взема поредно номерче от списък, според времето на заявяване/[/quote]

Ето как ще протече Сценарий 3!
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот bikerider » Сря Юли 06, 2005 12:47 am

[quote="batman"]

Пич, кажи на М-тел, Глобул, нотариусите, рентиерите, всичките банки и съдилища, че е незаконно да ти ксерокопират ЛК!!! Оплачи се на арменския поп!!! Осъди съда, че е незаконно! По какъв по-дедуктивен начин да ти изведа логиката, която ти упорито отказваш да приемеш! :crazy: :dunno::?:
[/quote]

1. ако обичаш говори на пич на гъза си.
2. не съм виждал М`Тел, Глобул и прочие ясно да декларират неприкосновеността на личните данни на клиентите им. те ме spam-ват, пък за личните данни... :dunce:
3. защо нищо не казваш дали правата на тествалите срещу злоупотреби ше бъдат гарантирани при тези тестове?
3.1. Ако не се гарантират, къде сте тръгнали и какви са ви целите? Да не би да съм прав за базичката с лични данни? Добри парички се правят от това, признавам.
3.2. Ако се гарантират, [b]в момента[/b] има ли подготвен съответния доумент, удостоверяваш това?
3.2.1. Ако да, защо трябва да ти се вадят думите с ченгел, толкова ли можеш? Виждаш ли как сляпото ти отричане на критиката те води от капан в капан? А аз чисто и просто ти ги посочвам. Сатира бе, майна, сатира. Ама не Иречек, а Алеко Константинов.
3.2.2. Ако няма документ би ли повторил изявлението си за законност за цялата процедура?
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Сря Юли 06, 2005 12:50 am

[quote="Morpher"]
Дори и да е незаконно, [size=200]к'во ви пука[/size]? Нали ще има [size=200]безплатен ден[/size]...
[/quote]

:usclap::usclap:
по-внимателно, че си на ръба на лехата с лука...
Аватар
bikerider

Мнениеот batman » Сря Юли 06, 2005 12:53 am

@ bodom: Простата сметка показва, че в най-добрия случай ще могат 90 човека да карат, за един месец, и то ако тестват само по един от моделите и магазинът работи в събота и неделя. София може да се окаже проблем, но аз не вярвам да има чак толкова голям "бомбастичен" интерес - възможно е да става дума само за около 30-40 желаещи. Ако трябва, може да добавим още дни. Най-интересното е в каква степен ще се прояви съзнание за въздържане от умишлено трошене, в този смисъл, тестовете са авантюра под формата на обществен експеримент. А ако машинките издържат яхането на няколко стотици фенове, от няколко града в страната, значи наистина са добри. Вярвам, че за много хора ще е любопитно какъв ще е резултата накрая. Надявам се тестовете да помогнат на много момчета да разберат/усетят разликата между евтините велосипеди за по 120лв. и нормалните планински байкове.
batman

Мнениеот bikerider » Сря Юли 06, 2005 12:57 am

[quote="batman"]
Ти да нямаш роднини в Ереван? :rofl: :rofl: :rofl: Моля арменците да не се обиждат! Говоря за радиото... ;)
[/quote]

Batman pudu :rofl:

лека нощ на всички четящи :yawn:
Аватар
bikerider

Мнениеот hlebarka » Сря Юли 06, 2005 1:00 am

Абе, did, искаш ли да се уредиш с хубаво колело?

Отиваш и взимаш да тестваш, караш до офиса на еконт, пращаш къмто Пловдив,после долагаш, че колелото е било откраднато след като си бил нападнат.

За достоверност на версията и в знак на приятелство аз ще те пребия. После ще черпиш. :^:
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот Bodom » Сря Юли 06, 2005 1:01 am

@Morpher:
БУКВАЛИСТ ТАКЪВ!!!:bigmout::8D:
Знам, че това е възможния трети сценарий, но такива сценарии на тази тема варират много, за това стигнах до препълване на стека. И чисто теоритично препълване на стека може да възникне не само при рекурсия, ама айде да не нагазвам в блатото. За мен цялото мероприятие ще протече като поредната БГ лотария.
Аватар
Bodom

Рейтинг: 1722

Мнениеот Morpher » Сря Юли 06, 2005 1:13 am

[quote="bodom"]

@Morpher:
1. БУКВАЛИСТ ТАКЪВ!!!:bigmout::8D:

2. За мен цялото мероприятие ще протече като поредната БГ лотария.
[/quote]

За първото - Благодарим:D
За второто - Вий софиянци ще се изтрепете за 1 байк, щот сте много, пък ние в ВТ кат сме 20 човека на кръст ще си караме всеки ден различед байк и пак ще има свободни :РрР~~~~~~~~~~~:banana::banana::banana:

Edit: ако дойдат до нас де :)
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот batman » Сря Юли 06, 2005 1:21 am

[quote="bikerider"]

[quote="batman"]

[/quote]

1. ако обичаш говори на пич на гъза си.
2. не съм виждал М`Тел, Глобул и прочие ясно да декларират неприкосновеността на личните данни на клиентите им. те ме spam-ват, пък за личните данни... :dunce:
3. защо нищо не казваш дали правата на тествалите срещу злоупотреби ше бъдат гарантирани при тези тестове?
3.1. Ако не се гарантират, къде сте тръгнали и какви са ви целите? Да не би да съм прав за базичката с лични данни? Добри парички се правят от това, признавам.
3.2. Ако се гарантират, [b]в момента[/b] има ли подготвен съответния доумент, удостоверяваш това?
3.2.1. Ако да, защо трябва да ти се вадят думите с ченгел, толкова ли можеш? Виждаш ли как сляпото ти отричане на критиката те води от капан в капан? А аз чисто и просто ти ги посочвам. Сатира бе, майна, сатира. Ама не Иречек, а Алеко Константинов.
3.2.2. Ако няма документ би ли повторил изявлението си за законност за цялата процедура?
[/quote]

Не бих ти се връзвал, но предизвикваш в мен смесени чувства: умиление + съжаление, като в добавка получавам изобилни порции забавление. Но, едно по едно, както е казал поетът! Като събера банката с личните данни как по-напред да злоупотребя с нея? На ум ми идва следната зловеща ЗЛОУПОТРЕБА, след като знам ЕГН-тата, ще мога да изпращам поздравителни картички за рождените дни на когото си поискам от потърпевшите! Второ - ще имам злепоставяща представителна извадка на най-често срещаните имена сред феновете на планинското колоездене у нас, и когато срещна човек с колело на пътя, ще знам с относително голяма сигурност колко % е вероятността да се казва Иван, Драган или Гошо! И най-най-най голямата възможна злоупотреба е да предам листовете на местния клон на Държавна сигурност, като на въпросните нищо неподозиращи нещастни момчета бъде заведено криминално досие поради проявен нездрав интерес към планинските велосипеди!

[color=red]"Да не би да съм прав за базичката с лични данни? Добри парички се правят от това, признавам."[/color]
Прати ми на РМ как се правят добри парички от това. Моля те, не казвай на всеослушание, за да не се разчуе и да се продъни "бизнесът"! Както е рекъл народът: базичка по базичка - пълна кесия с грошовце! :rofl: :rofl: :rofl:

Да си представим следният холивудски сценарий, достоен за филмиране от най-великите режисьори на всички времена: влиза младеж в магазина, представя се с партизанско си име Ланселот и посочва с пръст избраното двуколесно с педали. Служителят му иска ЛК, за да се легитимира, но лицето заявява, че с подобна привилегия се ползват само полицията и военните, в случай на военновременно положение. Служителят вдига кротко рамене и вежливо му предава велосипед за 2500лв., с молбата като се накара Ланселот по балкана да му го върне в добро здраве. Ланселот няма нарушени лични права и затова се ОТПРАВЯ - ПРАВО към женския пазар или към куриерската фирма "Спиди Еконтов", за да материализира в печалба запазеното си лично пространство. Служителят в магазина бива изпратен на театър зад канала, за да гледа за пореден път Бекетовата пиеса "В очакване на Годо" и да си ИЗВАДИ съответните ИЗВОДИ. Пристигналата на местопроизшествието полиция бива подведена по погрешна следа, в следствие на пратизанското име. Следователите занасят в архива да прашасва още една папка и отиват да търсят изчезналия Кивот, а след като го намерят, насочват усилията си за разкриване на местонахождението на Светия Граал. Междувременно, докато траят разследванията - Ланселот си пие виното на кръглата маса, след като се е насладил на прелестите на невярната Артурова съпруга - Гуиневир... THE END! :beer:
batman

Мнениеот bikerider » Сря Юли 06, 2005 1:42 am

[quote="batman"]
Не бих ти се връзвал, но предизвикваш в мен смесени чувства: умиление + съжаление, като в добавка получавам изобилни порции забавление. Но, едно по едно, както е казал поетът! Като събера банката с личните данни как по-напред да злоупотребя с нея? На ум ми идва следната зловеща ЗЛОУПОТРЕБА, след като знам ЕГН-тата, ще мога да изпращам поздравителни картички за рождените дни на когото си поискам от потърпевшите! Второ - ще имам злепоставяща представителна извадка на най-често срещаните имена сред феновете на планинското колоездене у нас, и когато срещна човек с колело на пътя, ще знам с относително голяма сигурност колко % е вероятността да се казва Иван, Драган или Гошо! И най-най-най голямата възможна злоупотреба е да предам листовете на местния клон на Държавна сигурност, като на въпросните нищо неподозиращи нещастни момчета бъде заведено криминално досие поради проявен нездрав интерес към планинските велосипеди!

[color=red]"Да не би да съм прав за базичката с лични данни? Добри парички се правят от това, признавам."[/color]
Прати ми на РМ как се правят добри парички от това. Моля те, не казвай на всеослушание, за да не се разчуе и да се продъни "бизнесът"! Както е рекъл народът: базичка по базичка - пълна кесия с грошовце! :rofl: :rofl: :rofl:
[/quote]

баси епопеята :angfire:

Exooo, не отговори на въпросаа. Кажи сега пак да питам, гарантират ли се правата на хората? Или не? Другия bullshit улево. Отива ти да се правиш на глупак, някак естествено ти идва, но вече го правиш твърде неумело и вече обидно просташки към форума. Най-добре е да престанеш и да си помислиш за гарантирането на правата. А как се правят пари от база данни? Искаш ли да те ограмотя като си толкова отворен и прост, майна? Искаш аз тъпия шоп да ти дам акъл как да направиш пари? Ето как - не гарантираш правата на хората за неприкосновеност на личната информация, по някое време лапваш нова марка да внасяш и започваш да пускаш рекламки на тия дето са ти в базата. Просто нали? Или пък идва някой с голяма хапка и ти директно му продаваш цялата база за солидна сума.

И изобщо, кво се правиш на по-тъп отколкото си???? Кажи, че гарантираш правата на хората по закон и няма за какво да говорим повече. Инатиш се като магаре на кър и си рушиш сам имиджа, време е да спреш малко за преоценка и прегрупиране.

Този път лека нощ наистина, обещавам :rofl::rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот batman » Сря Юли 06, 2005 2:13 am

[quote="bikerider"]

[quote="batman"]

[/quote]

баси епопеята :angfire:

Exooo, не отговори на въпросаа. Кажи сега пак да питам, гарантират ли се правата на хората? Или не? Другия bullshit улево. Отива ти да се правиш на глупак, някак естествено ти идва, но вече го правиш твърде неумело и вече обидно просташки към форума. Най-добре е да престанеш и да си помислиш за гарантирането на правата. А как се правят пари от база данни? Искаш ли да те ограмотя като си толкова отворен и прост, майна? Искаш аз тъпия шоп да ти дам акъл как да направиш пари? Ето как - не гарантираш правата на хората за неприкосновеност на личната информация, по някое време лапваш нова марка да внасяш и започваш да пускаш рекламки на тия дето са ти в базата. Просто нали? Или пък идва някой с голяма хапка и ти директно му продаваш цялата база за солидна сума.

И изобщо, кво се правиш на по-тъп отколкото си???? Кажи, че гарантираш правата на хората по закон и няма за какво да говорим повече. Инатиш се като магаре на кър и си рушиш сам имиджа, време е да спреш малко за преоценка и прегрупиране.

Този път лека нощ наистина, обещавам :rofl::rofl:
[/quote]

Кратко, точно и ясно: ГАРАНТИРАТ СЕ!:D
batman

ПредишнаСледваща

Назад към Архив