[quote="bikerider"]
[quote="batman"]
Пич, кажи на М-тел, Глобул, нотариусите, рентиерите, всичките банки и съдилища, че е незаконно да ти ксерокопират ЛК!!! Оплачи се на арменския поп!!! Осъди съда, че е незаконно! По какъв по-дедуктивен начин да ти изведа логиката, която ти упорито отказваш да приемеш!

:?:
[/quote]
1. ако обичаш говори на пич на гъза си.
2. не съм виждал М`Тел, Глобул и прочие ясно да декларират неприкосновеността на личните данни на клиентите им. те ме spam-ват, пък за личните данни...
3. защо нищо не казваш дали правата на тествалите срещу злоупотреби ше бъдат гарантирани при тези тестове?
3.1. Ако не се гарантират, къде сте тръгнали и какви са ви целите? Да не би да съм прав за базичката с лични данни? Добри парички се правят от това, признавам.
3.2. Ако се гарантират, [b]в момента[/b] има ли подготвен съответния доумент, удостоверяваш това?
3.2.1. Ако да, защо трябва да ти се вадят думите с ченгел, толкова ли можеш? Виждаш ли как сляпото ти отричане на критиката те води от капан в капан? А аз чисто и просто ти ги посочвам. Сатира бе, майна, сатира. Ама не Иречек, а Алеко Константинов.
3.2.2. Ако няма документ би ли повторил изявлението си за законност за цялата процедура?
[/quote]
Не бих ти се връзвал, но предизвикваш в мен смесени чувства: умиление + съжаление, като в добавка получавам изобилни порции забавление. Но, едно по едно, както е казал поетът! Като събера банката с личните данни как по-напред да злоупотребя с нея? На ум ми идва следната зловеща ЗЛОУПОТРЕБА, след като знам ЕГН-тата, ще мога да изпращам поздравителни картички за рождените дни на когото си поискам от потърпевшите! Второ - ще имам злепоставяща представителна извадка на най-често срещаните имена сред феновете на планинското колоездене у нас, и когато срещна човек с колело на пътя, ще знам с относително голяма сигурност колко % е вероятността да се казва Иван, Драган или Гошо! И най-най-най голямата възможна злоупотреба е да предам листовете на местния клон на Държавна сигурност, като на въпросните нищо неподозиращи нещастни момчета бъде заведено криминално досие поради проявен нездрав интерес към планинските велосипеди!
[color=red]"Да не би да съм прав за базичката с лични данни? Добри парички се правят от това, признавам."[/color]
Прати ми на РМ как се правят добри парички от това. Моля те, не казвай на всеослушание, за да не се разчуе и да се продъни "бизнесът"! Както е рекъл народът: базичка по базичка - пълна кесия с грошовце!
Да си представим следният холивудски сценарий, достоен за филмиране от най-великите режисьори на всички времена: влиза младеж в магазина, представя се с партизанско си име Ланселот и посочва с пръст избраното двуколесно с педали. Служителят му иска ЛК, за да се легитимира, но лицето заявява, че с подобна привилегия се ползват само полицията и военните, в случай на военновременно положение. Служителят вдига кротко рамене и вежливо му предава велосипед за 2500лв., с молбата като се накара Ланселот по балкана да му го върне в добро здраве. Ланселот няма нарушени лични права и затова се ОТПРАВЯ - ПРАВО към женския пазар или към куриерската фирма "Спиди Еконтов", за да материализира в печалба запазеното си лично пространство. Служителят в магазина бива изпратен на театър зад канала, за да гледа за пореден път Бекетовата пиеса "В очакване на Годо" и да си ИЗВАДИ съответните ИЗВОДИ. Пристигналата на местопроизшествието полиция бива подведена по погрешна следа, в следствие на пратизанското име. Следователите занасят в архива да прашасва още една папка и отиват да търсят изчезналия Кивот, а след като го намерят, насочват усилията си за разкриване на местонахождението на Светия Граал. Междувременно, докато траят разследванията - Ланселот си пие виното на кръглата маса, след като се е насладил на прелестите на невярната Артурова съпруга - Гуиневир... THE END!