Задават се тестове

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот TOYAGA » Сря Юли 06, 2005 1:54 pm

[quote="NovemberCharlie"]
П.П. за номера със жълтиците имаш ли патент, че се интересувам? Ще ми се и аз да го внедря:D
[/quote]

Tц! Само розовата вода съм патентовал... :beer:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юли 06, 2005 1:58 pm

[quote="TOYAGA"]

П.П. за номера със жълтиците имаш ли патент, че се интересувам? Ще ми се и аз да го внедря:D
[/quote]

Tц! Само розовата вода съм патентовал... :beer:
[/quote]

:DМи и това не е малко. Ще споделиш ли рецептата. Няма да подбивам пазара. Обещавам!:beer:
Това ми напомня ми за отчето в "Залезът" на Хелър дето пикаел тежка вода. Генерирал деутерий, горкия:D
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Сря Юли 06, 2005 2:11 pm

:pimp:
:jester::guiter::jester:
:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:
:usclap::usclap::usclap::usclap::usclap::usclap::usclap::usclap::usclap:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот batman » Сря Юли 06, 2005 2:12 pm

[quote="bikerider"]

[quote="batman"]

[quote="bikerider"]

На първо място, ако някой толкова настоява, ще му кажа да остави около 150% от стойността на колелото кеш или еквивалент в залог. Точка. Това че ти си невеж, не значи, че и аз съм и не знам как да се застраховам като хората.
Но батка, за разлика от теб, аз не се бия в гърдите и не се пъна да се правя на голям вносител и голямата работа и да правя тестове - колелото ми е на фирмата Banshee, аз съм краен потребител. Сеш`ли се, както вика Манша?
Квито тестове са ми трябвали, аз съм си ги направил. И то наум и със симулации, щото нямат представителство тук и трябваше да ходя до ShockTherapy чак в Германия за да тествам на живо. Но сега се кефя на максимум на резултатите от симулациите си - доказаха това, което ти сам ми признаваш - че съм технически грамотен до степен да оценя неща, които не съм пипвал.
Спри да се правиш на глупак вече.

Edit: за Вселенския спасител - цункай ме отзад, само недей да ближеш, че може да ти хареса...
[/quote]

ГениЯлната идея да попробваме да я приложим на практика: [color=red]"На първо място, ако някой толкова настоява, ще му кажа да остави около 150% от стойността на колелото кеш или еквивалент в залог." [/color]
Няма нужда да носите личната си карта момчета - носете около 3000 BGN в ТАНГО & КЕШ, може и Силвестър да доведете... или донесете НЕДВИЖИМОТО ИМУЩЕСТВО на баба си в посочената еквивалентна равностойност за залог!!! Умно а? Приемат се и нотариални актове за селски имоти!!!

ДАЙ ДЕ ТЕ ЦУНКАМ ОДЗАДЕ СПАСИТЕЛЮ, СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ МИ АРЕСА.... :rofl: :rofl: :rofl:
[/quote]

Батманеее, мечтай си. Започваш да си изпускаш нервите и от инат да спечелиш една загубена битка си на път да изгубиш войната.

Ето как стоят нещата, като е отсяна плявата ти:
Щом смяташ, че тук начина със залога е неприложим, щом толкова държиш теста да е безплатен (а как залога го прави платен ти си знаеш), щом толкова държиш да използваш лични данни - ДЕКЛАРИРАЙ, ЧЕ НОСИШ ОТГОВОРНОСТ В СЛУЧАЙ НА ЗЛОУПОТРЕБА С ИДЕНТИТЕТИ. И изобщо не говори врели-некипели. Трябва ли да повтарям това, което ти каза TOYAGA???? Осъзнай си тактическата ситуация - БЕЗНАДЕЖНА е. Спри да говориш врели-некипели преди да е станала стратегически безнадеждна!!!!!

Хем не искаш да взимаш залог или подобна гаранция, хем искаш личните карти (те какво ще ти помогнат като 20 човека ти отмъкнат тестовите байкове с фалшиви карти и оди води дела после), ама без да гарантираш неприкосновеност на идентитета на хората. Толкова ли си наистина неграмотен, че да не схващаш за кво ти се говори?
Един съвет от мен - заеби тая кръгова защита - обкръжен си отвсякъде, по добре се предай и направи нещата като хората. Нищо няма да ти струва една такава декларация скрепена с подпис и печат. Естествено само ако си добронамерен.

Edit: Пловдивчани се радват на дълбокото ми уважение и възхищение, но за съжаление и ти вече започваш да се разкриваш като майна-комплексар. Недей пада толкова ниско де...
[/quote]

[color=red]"... щом толкова държиш теста да е безплатен (а как залога го прави платен ти си знаеш)"[/color] слагаш твои думи в моята уста, не казвам, че залог = плащане, а че не е практически приложим в случая, сиреч не всеки има толкова КЕШ по джобовете си, а и равностойни вещи не се намират по килерите на всички. Тук става дума за преобладаваща част от тинейджъри, които не разполагат с нищо ценно на свое разположение. Тези младежи от тях, които са материално презадоволени, вече си имат по-хубави собствени байкове и нямат интерес да тестват каквото и да е било, така че тях ги отписваме от списъка. ;) Отписваме от списъка и хората над 20г., защото те са на работа и нямат време за тестовете (изключвам от тях студентите и безработните) и кои остават - момчетата, които имат на разположение 15-20лв. седмично нза закуски! Сам разбираш, че това с залога е несъстоятелна идея...
batman

Рейтинг: 1840

Мнениеот did » Сря Юли 06, 2005 2:20 pm

[quote="batman"][b]Отписваме от списъка и хората над 20г., [/b]защото те са на работа и нямат време за тестовете (изключвам от тях студентите и безработните) и кои остават - момчетата, които имат на разположение 15-20лв. седмично нза закуски! Сам разбираш, че това с залога е несъстоятелна идея...
[/quote]

хайдеее, отписаха ме...

ама моля ви, аз имам лична карта, нямам колело за ХХХХ USD, карам внимателно, старая се да съм учтив с по-възрастните хора, купувам си редовно БГ Байк, имам шофьорска книжка от 17 години, а съм глобяван за нарушение само веднъж ... Какво още трябва?

Вярно, не съм потенциален клиент на Коратек, щото жена ми не ми дава да харча семейния бюджет толкова егоистично, но и аз съм човек с равни права и мераци с останалите.

Явно по-добре ще е да пратя на тестовете дъщеря ми...
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юли 06, 2005 2:21 pm

[quote="did"]

[quote="batman"][b]Отписваме от списъка и хората над 20г., [/b]защото те са на работа и нямат време за тестовете (изключвам от тях студентите и безработните) и кои остават - момчетата, които имат на разположение 15-20лв. седмично нза закуски! Сам разбираш, че това с залога е несъстоятелна идея...
[/quote]

хайдеее, отписаха ме...

ама моля ви, аз имам лична карта, нямам колело за ХХХХ USD, карам внимателно, старая се да съм учтив с по-възрастните хора, купувам си редовно БГ Байк, имам шофьорска книжка от 17 години, а съм глобяван за нарушение само веднъж ... Какво още трябва?

Вярно, не съм потенциален клиент на Коратек, щото жена ми не ми дава да харча семейния бюджет толкова егоистично, но и аз съм човек с равни права и мераци с останалите.

[/quote]

А тя 16 години има ли?
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот did » Сря Юли 06, 2005 2:23 pm

А тя 16 години има ли?
[/quote]

ми докато вие тука уточните подробностите по тестовете, може и да навърши
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TheUndertaker » Сря Юли 06, 2005 2:27 pm

:offtopic:[quote="did"]

[/quote]

Нестава тя е потенциална спускачка, откакто взе да ръчка по стълбите .....
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юли 06, 2005 2:35 pm

:beer:[quote="did"]

А тя 16 години има ли?
[/quote]

ми докато вие тука уточните подробностите по тестовете, може и да навърши
[/quote]

В спора се ражда истината:D:beer:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот batman » Сря Юли 06, 2005 2:44 pm

[quote="did"]

[/quote]

хайдеее, отписаха ме...

[/quote]

@did: За теб има специално изключение, какво да те правим, като си майничка? Все още шуробаджанащината е жива! :beer:

Айде утре първите 3-ма желаещи да заповядат в магазина на "Гладстон" с личните си карти, ръкавици и каски. Пък каквото сабя покаже...

Приятно и безаварийно каране!!!
batman

Мнениеот bikerider » Сря Юли 06, 2005 2:56 pm

[quote="batman"]
Мнителност и подозрения винаги ще има, дори да се приложи напълно приемлива и за двете страни схема, пак ще могат да се правят врътки, при добро желание, от която и да е от двете страни. Аз казвам следното: предоставяме тест-велосипеди, за да може да се придобият някакви практически впечатления и искам минимални гаранции, че няма да се злоупотреби грубо с тях, т. е. да се окажа в ролята на поредния глупак.
[/quote]

Не батмане, ти не си само глупак, ти си глупав параноик, вече се убедих в това. Кога ще видим нещо друго освен дрънканиците ти? Кога ще осъзнаеш, че НЕ САМО ТИ имаш права, а и ние обикновените потребители? Искаш да се застраховаш (или да биеш с мутри? мен? ;)), хубаво. А ние - нашите права кой ще ги застрахова. Пънеш се, пенявиш се, държиш се като арогантен селянин без капка мозък в главата си.

[quote="batman"]
Колкото до гаранциите, не са необходими лични данни, за да се издърпа ухото на когото си трЕбе, вЕрвайте ми!/ @bikerider ;) / Но преди да се пристъпи към правораздаване по нашенски, ще се попробва стандартната процедура за искане на съдействие от правораздавателните органи, т. е., за това ще са нужни декларация с подпис за спазване на договореностите и персоналните данни на хероя. Иначе ще гоним Филан Кишията! Процедурата има превантивна функция, а не да се попълват колекционерски класьори за комерсиално ползуване. Ако я няма тази защитна процедура, не знам дали някой от членуващите в АПКБ ще се съгласи да предостави за тест и един байк с цена повече от 300лв.
[/quote]

А защитна процедура за идентитета на потребителите??? TOYAGA ти го каза - става дума за едно листче хартия и ОТГОВОРНОСТ пред хората, които зарибяваш за да те прехранват после с покупките си. Откажеш ли още веднъж да коментираш това, ще те обявя за тотален мошеник и абсолютен неграмотник, ако ще и на Марс да си бил.

Повервай ми, всички други начини за търсене на отговорност от недобросъвестни хора, които са те вътрили, ОСВЕН ЗАКОННИТЕ (тоест чрез правораздавателните органи), всички други начини (за каквото и да намекваш), СА НЕЗАКОННИ. Така поне пише в закона. Тоест ти тук директно обяви намерението си да погазиш Закона и директно показа, че се мислиш за над закона. Изкушавам се да ти кажа пак какво мисля за теб, но няма нужда от повече пирони в ковчега ти, ти сам си заби достатъчно.

Истински жалкото е, ама наистина ИСТИНСКИ жалкото е, че покрай твоите помии дискредитира окончателно в моите очи АПКБ. Зная, че освен гьосурати като тебе, там има и много свястни хора, но миличък помията ти освен по мен полепна и по тях покрай мен. Браво - сега доволен ли си? Огледай се и си спомни за Иречек.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот batman » Сря Юли 06, 2005 3:03 pm

[quote="bikerider"]

[quote="batman"]
Мнителност и подозрения винаги ще има, дори да се приложи напълно приемлива и за двете страни схема, пак ще могат да се правят врътки, при добро желание, от която и да е от двете страни. Аз казвам следното: предоставяме тест-велосипеди, за да може да се придобият някакви практически впечатления и искам минимални гаранции, че няма да се злоупотреби грубо с тях, т. е. да се окажа в ролята на поредния глупак.
[/quote]

Не батмане, ти не си само глупак, ти си глупав параноик, вече се убедих в това. Кога ще видим нещо друго освен дрънканиците ти? Кога ще осъзнаеш, че НЕ САМО ТИ имаш права, а и ние обикновените потребители? Искаш да се застраховаш (или да биеш с мутри? мен? ;)), хубаво. А ние - нашите права кой ще ги застрахова. Пънеш се, пенявиш се, държиш се като арогантен селянин без капка мозък в главата си.

[quote="batman"]
Колкото до гаранциите, не са необходими лични данни, за да се издърпа ухото на когото си трЕбе, вЕрвайте ми!/ @bikerider ;) / Но преди да се пристъпи към правораздаване по нашенски, ще се попробва стандартната процедура за искане на съдействие от правораздавателните органи, т. е., за това ще са нужни декларация с подпис за спазване на договореностите и персоналните данни на хероя. Иначе ще гоним Филан Кишията! Процедурата има превантивна функция, а не да се попълват колекционерски класьори за комерсиално ползуване. Ако я няма тази защитна процедура, не знам дали някой от членуващите в АПКБ ще се съгласи да предостави за тест и един байк с цена повече от 300лв.
[/quote]

А защитна процедура за идентитета на потребителите??? TOYAGA ти го каза - става дума за едно листче хартия и ОТГОВОРНОСТ пред хората, които зарибяваш за да те прехранват после с покупките си. Откажеш ли още веднъж да коментираш това, ще те обявя за тотален мошеник и абсолютен неграмотник, ако ще и на Марс да си бил.

Повервай ми, всички други начини за търсене на отговорност от недобросъвестни хора, които са те вътрили, ОСВЕН ЗАКОННИТЕ (тоест чрез правораздавателните органи), всички други начини (за каквото и да намекваш), СА НЕЗАКОННИ. Така поне пише в закона. Тоест ти тук директно обяви намерението си да погазиш Закона и директно показа, че се мислиш за над закона. Изкушавам се да ти кажа пак какво мисля за теб, но няма нужда от повече пирони в ковчега ти, ти сам си заби достатъчно.

Истински жалкото е, ама наистина ИСТИНСКИ жалкото е, че покрай твоите помии дискредитира окончателно в моите очи АПКБ. Зная, че освен гьосурати като тебе, там има и много свястни хора, но миличък помията ти освен по мен полепна и по тях покрай мен. Браво - сега доволен ли си? Огледай се и си спомни за Иречек.
[/quote]

AMEN!
batman

Мнениеот MAN6 » Сря Юли 06, 2005 3:03 pm

[quote="batman"]
За 16-те г. интересува ли те?
[/quote]

да
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот hlebarka » Сря Юли 06, 2005 3:19 pm

@batman

[quote="did"]
нямам колело за ХХХХ USD
[/quote]

С този да внимаваш, на цялата рода личните карти!
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот bikerider » Сря Юли 06, 2005 3:29 pm

За да си удържа на думата:

@Batwoman (:D):

Ти си тотален мошеник и търговец от най-гадния тип - мошеник на дребно. Съжалявам, че АПКБ включва индивиди като теб. За мен ти нямаш място в такава организация.
Аватар
bikerider

Мнениеот Alien » Сря Юли 06, 2005 4:06 pm

@batman - не мога да те разбера. Не мисля, че байкрайдер -а е прав да сипе такава помия по теб, дори да я заслужаваш, но всичките неща, които се изговориха тук ме накараха да се замисля. ЗАЩО, аджеба, просто не ОТГОВОРИШ на елементарния въпрос, който ти задава той - имаш ли доказателсво, под формата на документ, чрез който удостоверяваш, че няма да използваш личните данни на хората за някаква недобронамерена цел? Ако имаш, ЗАЩО просто не го ПОКАЖЕШ? Ако нямаш - защо изобщо говорим? Не се заяждам, нямам нищо против теб, защото така или иначе нищо не разбирам от такива правни работи, но просто питам, защото ми стана АДСКИ интересно.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот ThEUfO » Сря Юли 06, 2005 4:11 pm

[quote="did"]

:pimp:
:jester::guiter::jester:
:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:
:usclap::usclap::usclap::usclap::usclap::usclap::usclap::usclap::usclap:
[/quote]

Това да не е концерт на Амет? :thumb:
Манши кат са видим щти раздуфам ко значат звездите... :angel2:
Някой попита "да не съм уфолог че да знам какво има зад звездите"...трябва да си астроном, за да ги разбираш Звездите :)
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Рейтинг: 1700

Мнениеот bikerider » Сря Юли 06, 2005 4:15 pm

[quote="Alien"]

@batman - не мога да те разбера. Не мисля, че байкрайдер -а е прав да сипе такава помия по теб, дори да я заслужаваш
[/quote]

Каквото повикало такова се обадило. Точно защото му обещах да го нарека така, ако пак се изплъзне от въпроса, точно затова го наричам така. Все пак разбери ме и мен - виж колко беше помията по мой адрес. И аз имам достойнство и не позволявам на такива нищожества да ме обиждат.

[quote="Alien"]
но всичките неща, които се изговориха тук ме накараха да се замисля. ЗАЩО, аджеба, просто не ОТГОВОРИШ на елементарния въпрос, който ти задава той - имаш ли доказателсво, под формата на документ, чрез който удостоверяваш, че няма да използваш личните данни на хората за някаква недобронамерена цел? Ако имаш, ЗАЩО просто не го ПОКАЖЕШ? Ако нямаш - защо изобщо говорим? Не се заяждам, нямам нищо против теб, защото така или иначе нищо не разбирам от такива правни работи, но просто питам, защото ми стана АДСКИ интересно.
[/quote]

А де. Аджеба. И аз питам ли питам, байно льо. Има един единствен извод и аз не се плаша да го извадя - Батмана е такъв какъвто го нарекох по-горе. Иначе защо ще мълчи???????
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Сря Юли 06, 2005 4:21 pm

[quote="ThEUfO"]
трябва да си астроном, за да ги разбираш Звездите :)
[/quote]

да бе... ние шопите сме тъпи po default... ама чак толкова...
Аватар
bikerider

Мнениеот mih » Сря Юли 06, 2005 4:38 pm

[url=http://www.bulgariancds.com/psmpl/id-1047/type-mp3/bulgarianCDs.com%20[sample]%20-%20Snezhanka%20Borisova%20-%20Oj%20shope,%20shope.mp3]Ой, шопе, шопе...[/url]
:popcorn:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот bikerider » Сря Юли 06, 2005 4:41 pm

[quote="mih"]

[url=http://www.bulgariancds.com/psmpl/id-1047/type-mp3/bulgarianCDs.com%20[sample]%20-%20Snezhanka%20Borisova%20-%20Oj%20shope,%20shope.mp3]Ой, шопе, шопе...[/url]
:popcorn:
[/quote]

:rofl: ало морските :beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот Alien » Сря Юли 06, 2005 5:06 pm

[quote="bikerider"]

[quote="Alien"]

@batman - не мога да те разбера. Не мисля, че байкрайдер -а е прав да сипе такава помия по теб, дори да я заслужаваш
[/quote]

Каквото повикало такова се обадило. Точно защото му обещах да го нарека така, ако пак се изплъзне от въпроса, точно затова го наричам така. Все пак разбери ме и мен - виж колко беше помията по мой адрес. И аз имам достойнство и не позволявам на такива нищожества да ме обиждат.
[/quote]

И така да е, аз мисля, че малко прекали. Тях няма да ги коментирам, не ги знам какви хора са, но теб имам удоволствието да те познавам лично и смятам, че горе-долу знам що за човек си и, поне според мен, това не ти подобава много-много. Нормалното човешко общуване е начинът. Ако не друго, поне това ни е останало на нас, хората, което да ни отличава от животните.

@batman - преполагам всички чакат твоят отговор с нетърпение. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот bikerider » Сря Юли 06, 2005 5:15 pm

[quote="Alien"]
И така да е, аз мисля, че малко прекали. Тях няма да ги коментирам, не ги знам какви хора са, но теб имам удоволствието да те познавам лично и смятам, че горе-долу знам що за човек си и, поне според мен, това не ти подобава много-много. Нормалното човешко общуване е начинът. Ако не друго, поне това ни е останало на нас, хората, което да ни отличава от животните.
[/quote]

Съгласен съм. Чувствам се не по-малко омерзен от собствените си думи, точно защото не обичам да говоря така. Но с такива хора има само един начин, щото вече не става дума за възпитание, а за отстояване на лично достойнство пред лицето на войнстваща простотия. Съгласен съм с теб, но не съжалявам, че отидох толкова далеч - все пак искам да привлека внимание върху проблема, а тук понеже "проблеми няма" трябва да се вдигне шум. Никога не ме е било страх да се подложа на лайнометен обстрел, щото знам как да излизам от такава ситуация, но неизбежно полепват и по мен когато ги мятам обратно. Богатия ми (за съжаление) опит с такива индивиди сочи, че няма друг начин, освен да ги натикаш в собствените им лайна.

Edit: Не ме разбирай погрешно, аз не се оправдавам. Ти си от хората, които считам за силно свястни и затова ти обяснявам какво мисля.
Аватар
bikerider

Мнениеот ThEUfO » Сря Юли 06, 2005 5:19 pm

[quote="bikerider"]

[quote="ThEUfO"]
трябва да си астроном, за да ги разбираш Звездите :)
[/quote]

да бе... ние шопите сме тъпи po default... ама чак толкова...
[/quote]

Днеска да не си си взел 2ри ден отпуска заради спора с летящия плъх? :angel2:
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Мнениеот bikerider » Сря Юли 06, 2005 5:26 pm

[quote="ThEUfO"]
Днеска да не си си взел 2ри ден отпуска заради спора с летящия плъх? :angel2:
[/quote]

bite me :finger:
Аватар
bikerider

Мнениеот nikitzo » Сря Юли 06, 2005 6:20 pm

@batman-е

Име: Николай Асенов Георгиев
ЕГН: 7906218835
л.к. № 186359158
Издадена от МВР-София на 08.05.2000

И сега кат почнеш да ме зарибяваш некак си ще се опитам да не продам всичко което имам за да се сдобия със стоките ти.
Моля те по полека само

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:n
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот batman » Сря Юли 06, 2005 8:11 pm

[quote]

А де. Аджеба. И аз питам ли питам, байно льо. Има един единствен извод и аз не се плаша да го извадя - Батмана е такъв какъвто го нарекох по-горе. [color=red][size=200]Иначе защо ще мълчи???????[/size][/color][/quote]

Мълча, защото ходих да поразходя колелото си над Марково, на връщане се отбих на срещата на "Крива спица", за да разбера как е протекло родеото "Паралелна вселена" докато не бях в БГ. Честно казано, доста се уморих от bikerider-а, а също и безпределно се отегчих до смърт от неговата липса на фантазия... и култура.

@Alien: Нямам никакво намерение да използвам ЕГН-ата както за лоши, така и за добри цели. Всеки, който поиска, ще му разпиша лично документ, в който ще декларирам, че няма да злоупотребявам с личните му данни. Сега и да подпиша някакъв такъв, няма на кого да го предам. Отговорът е ДА, подписвам и подпечатвам!!!

@nikitzo: ти да не би да си водоем, че да те зарибявам с рибни личинки? [color=red]"И сега кат почнеш да ме зарибяваш некак си ще се опитам да не продам всичко което имам за да се сдобия със стоките ти.
Моля те по полека само"[/color]
btw, не ми трябват данните ти защото нямам взимане-даване с теб, а и май не бих желал да имам. ;)

@bikerider-е, прочее, btw и т. н. - ти кога караш колело, след като не слизаш от компютъра си денонощно??? :angel2:
batman

Мнениеот Persenk » Сря Юли 06, 2005 8:39 pm

[quote="batman"]

[quote]

родеото "Паралелна вселена"

[/quote]

Ихаа,ииихаа,дий конче,дий :rofl:
everything is fine
Аватар
Persenk

Рейтинг: 1765

Мнениеот bikerider » Сря Юли 06, 2005 9:58 pm

[quote="batman"]
@Alien: Нямам никакво намерение да използвам ЕГН-ата както за лоши, така и за добри цели. Всеки, който поиска, ще му разпиша лично документ, в който ще декларирам, че няма да злоупотребявам с личните му данни. Сега и да подпиша някакъв такъв, няма на кого да го предам. Отговорът е ДА, подписвам и подпечатвам!!!
[/quote]

Тоест към днешна дата няма такъв стандартен документ, за да бъде връчван на всеки, така ли? :angel:
И ти отново щедро обещаваш "ще, ще, ще"? Аз говоря за настоящето, Батмане, а не за бъдещето.

@Alien: това мисля отговаря на въпроса дали може да покаже такъв документ.

[quote="batman"]
@bikerider-е, прочее, btw и т. н. - ти кога караш колело, след като не слизаш от компютъра си денонощно??? :angel2:
[/quote]

Бла бла бла бла бла... айде по-сериозно, не си на 15 години, ставаш банален. Анализирай постовете ми, намери промеждутъците и ще разбереш кога карам.
Аватар
bikerider

Мнениеот Cocko » Сря Юли 06, 2005 11:52 pm

Не следя спора и не съм юрист, но съм чувал, че трябва да си упълномощен от държавата за да събираш лични данни.
Пиши на кирлица!
Pi6i na kirilica!
Cocko

ПредишнаСледваща

Назад към Архив