[quote="bikerider"]
[quote="batman"]
[quote="bikerider"]
На първо място, ако някой толкова настоява, ще му кажа да остави около 150% от стойността на колелото кеш или еквивалент в залог. Точка. Това че ти си невеж, не значи, че и аз съм и не знам как да се застраховам като хората.
Но батка, за разлика от теб, аз не се бия в гърдите и не се пъна да се правя на голям вносител и голямата работа и да правя тестове - колелото ми е на фирмата Banshee, аз съм краен потребител. Сеш`ли се, както вика Манша?
Квито тестове са ми трябвали, аз съм си ги направил. И то наум и със симулации, щото нямат представителство тук и трябваше да ходя до ShockTherapy чак в Германия за да тествам на живо. Но сега се кефя на максимум на резултатите от симулациите си - доказаха това, което ти сам ми признаваш - че съм технически грамотен до степен да оценя неща, които не съм пипвал.
Спри да се правиш на глупак вече.
Edit: за Вселенския спасител - цункай ме отзад, само недей да ближеш, че може да ти хареса...
[/quote]
ГениЯлната идея да попробваме да я приложим на практика: [color=red]"На първо място, ако някой толкова настоява, ще му кажа да остави около 150% от стойността на колелото кеш или еквивалент в залог." [/color]
Няма нужда да носите личната си карта момчета - носете около 3000 BGN в ТАНГО & КЕШ, може и Силвестър да доведете... или донесете НЕДВИЖИМОТО ИМУЩЕСТВО на баба си в посочената еквивалентна равностойност за залог!!! Умно а? Приемат се и нотариални актове за селски имоти!!!
ДАЙ ДЕ ТЕ ЦУНКАМ ОДЗАДЕ СПАСИТЕЛЮ, СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ МИ АРЕСА....
[/quote]
Батманеее, мечтай си. Започваш да си изпускаш нервите и от инат да спечелиш една загубена битка си на път да изгубиш войната.
Ето как стоят нещата, като е отсяна плявата ти:
Щом смяташ, че тук начина със залога е неприложим, щом толкова държиш теста да е безплатен (а как залога го прави платен ти си знаеш), щом толкова държиш да използваш лични данни - ДЕКЛАРИРАЙ, ЧЕ НОСИШ ОТГОВОРНОСТ В СЛУЧАЙ НА ЗЛОУПОТРЕБА С ИДЕНТИТЕТИ. И изобщо не говори врели-некипели. Трябва ли да повтарям това, което ти каза TOYAGA???? Осъзнай си тактическата ситуация - БЕЗНАДЕЖНА е. Спри да говориш врели-некипели преди да е станала стратегически безнадеждна!!!!!
Хем не искаш да взимаш залог или подобна гаранция, хем искаш личните карти (те какво ще ти помогнат като 20 човека ти отмъкнат тестовите байкове с фалшиви карти и оди води дела после), ама без да гарантираш неприкосновеност на идентитета на хората. Толкова ли си наистина неграмотен, че да не схващаш за кво ти се говори?
Един съвет от мен - заеби тая кръгова защита - обкръжен си отвсякъде, по добре се предай и направи нещата като хората. Нищо няма да ти струва една такава декларация скрепена с подпис и печат. Естествено само ако си добронамерен.
Edit: Пловдивчани се радват на дълбокото ми уважение и възхищение, но за съжаление и ти вече започваш да се разкриваш като майна-комплексар. Недей пада толкова ниско де...
[/quote]
[color=red]"... щом толкова държиш теста да е безплатен (а как залога го прави платен ти си знаеш)"[/color] слагаш твои думи в моята уста, не казвам, че залог = плащане, а че не е практически приложим в случая, сиреч не всеки има толкова КЕШ по джобовете си, а и равностойни вещи не се намират по килерите на всички. Тук става дума за преобладаваща част от тинейджъри, които не разполагат с нищо ценно на свое разположение. Тези младежи от тях, които са материално презадоволени, вече си имат по-хубави собствени байкове и нямат интерес да тестват каквото и да е било, така че тях ги отписваме от списъка.

Отписваме от списъка и хората над 20г., защото те са на работа и нямат време за тестовете (изключвам от тях студентите и безработните) и кои остават - момчетата, които имат на разположение 15-20лв. седмично нза закуски! Сам разбираш, че това с залога е несъстоятелна идея...