EccentricMOTION написа:Карам гумата година като задна, не е имала проблеми. Ревеш от намаленията, но пазаруваш от тях, нали? Като не ти харесва гумата, бръкни се по-дълбоко за един Wicked Will. Много е лесно да храниш, описано е изрично че гумата е 'бюджетно решение за спускане'. Правиш изводи от частното към общото. Имаш ли наблюдения над 100бр от посочената гума?
EccentricMOTION написа:Хапнахте си мед, после се оплаквате че сте яли ла**на. Приятелче, ако синът ти е 'пубер' и не се справяш с него, аз отдавна съм я израснал тази възрастУспех с гумите, аз моята след седмица я качвам на Сопот да видим колко тела ще скъсаме там..
neon07 написа:пуснах тази тема да предпазя хората а не да се обясниавам на пубери
moor написа:Ясно е че веломания продават дефектни гуми Schwalbe Space.
bikerider написа:neon07 написа:пуснах тази тема да предпазя хората а не да се обясниавам на пубери
В този контекст до момента си крайно вреден и безполезен. Предложи ми смислен начин да се ориентирам по твоите писания къде точно е проблема - в Швалбе, във Веломания или в монтажа?
Не казваш нищо съществено освен собствения си ограничен опит със Спейс, но вадиш генерални изводи за Веломания.
Ако приложа същата схема върху поста ти и коментирам ограничения си опит с теб - след като отново се скъсаха теловете, ти потърси ли си правата? Поиска ли отново да ти сменят гумите? Не нали? Нямаше да има такава тема, ако беше поискал.
А ако трябва като теб да вадя генерални заключения -трудно приемам да говориш за полезност след като като потребител си пълна нула. Нищо лично, но нито темата ти е полезна, нито репликите ти. Напротив.moor написа:Ясно е че веломания продават дефектни гуми Schwalbe Space.
Такива твърдения се доказват, особено ако изглеждат вярни! Ако наистина е така, то такова голо обвинение не помага на никого, най-малко на колоездачите. Слухове и басни, "батенце да не се разчува" на ушенце и подобни - ей това са нереалните моменти. Да попитам и теб - като се скъса телта потърси ли си правата, потърси ли начин да накараш Веломания да поемат отговорност? Потруди ли се да имаш нещо реално срещу тях, например отказ от гаранция?
neon07 написа:Здравеите,пускам тази тема поради горчивият си опит с гореспоменатата марка гуми
bikerider написа:Нека е несъстоятелен, но отново да попитам - с какво тази тема е полезна на форума? С какво е полезна на колоездача, освен че се хвърлят някакви голи твърдения? Като са били дефектни никой не ви е виновен, че не сте ги подменили. Ама не са искали - това са празни приказки. Да ги беше накарал да дадат писмен отказ, да беше пуснал жалба в КЗП. Сега така просто говориш някакви общи глупости за някакви бройки от някакъв модел гума на някакъв производител, стояли в някакъв склад. Никакви истински изводи не могат да се направят, освен че мрънкате щото не ви стиска да си търсите правата.
За да не съм голословен:neon07 написа:Здравеите,пускам тази тема поради горчивият си опит с гореспоменатата марка гуми
Велика полза има от тая тема, определено!
EccentricMOTION написа: Ако гумата е дефектна, тя отива в Schwalbe..

joropc написа:EccentricMOTION написа: Ако гумата е дефектна, тя отива в Schwalbe..
![]()
did написа:joropc написа:EccentricMOTION написа: Ако гумата е дефектна, тя отива в Schwalbe..
![]()
ти не знаеш ли, че една лястовичка я носи?
EccentricMOTION написа:А къде отиват гаранционните продукти БЕ? Знаеш ли как се прави рекламация? Знаеш ли какво иска производителя, за да подмени гаранционен продукт? Защо ли се занимавам...Но ти пак търсиш евтинкото, нещо далавера да има, отстъпки, проценти, по български...ако има и банани по 20 стотинки към гумата ще е най-добре...
EccentricMOTION написа:аз моята след седмица я качвам на Сопот да видим колко тела ще скъсаме там..

moor написа:На теб някога телта на гумата късала ли ти се е?Отговора е Не...
bikerider написа:moor написа:На теб някога телта на гумата късала ли ти се е?Отговора е Не...
Оставам и с едно наум за монтажа на въпросните бройки гуми, тъй като нищо не се спомена, което едва ли е случайно.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта