fall_out написа:Ми аз си карам по шосето, но не особено дълги маршрути понеже е изморително - заради дебелите гуми. Ако искаш да караш само асфалт може да си сложиш едни сликове и не вярвам да имаш проблеми.
Simeonov написа:На моя не съм му сменял вилката, но ако наистина става толкова бързо, колкото изглежда, почвам и аз да се замислям за варианта нагаждане според терена.
Simeonov написа:P.S. Сега видях какво е написал колегата по-горе и не се сдържах да бия една контра:
Плюсовете са осезаеми! Просто трябва да се опита.
Чувството за нестабилност изчезва след 1-2 карания.
Колкото до пукането - това може би важи за пълните сликове, но не и за гумите от рода на тази,
която аз карам - конкретната има Protec защита, има някакъв грайфер и е леко удебелена в частта, която гази.
Със сигурност е по-устойчива от CST-тата с които върви Drag-а, така че ако ще си караш по асфалт си заслужава опита.
rock написа:Моля за съвет преди да се спра на окончателния размер на гуми за шосе. Наясно съм, че колкото по-леки толкова по - бързи, но това е за сметка на стабилността и комфорта при пътуване. Мисля си за Schwalbe Supreme или Racer 1.50 - 1.60. Заслужава ли си риска предвид състоянието на второкласната пътна мрежа, по която често се пускам, да се вземат още по-тънки гуми от горния размер? В момента карам Schwalbe Supreme на 2.0 размер и съм доволен, но ми се иска да сляза малко по-надолу.
Тръгвам с всякакво колело навсякъде, но за колко ще стигна не знам. Най- важно е да не скърца.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 377 госта