П.П.: Дори е-магазините ползват наименованието капла за цялото колело..
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:@PRobably Напълно съм съгласен. Капла= Шина+спици+главина, ако някой каже капла и има предвид шина това е грешно, тъй като навсякъде шина значи шина спици значат спици и главина значи главина, а капла значи това което написах по-горе.
П.П.: Дори е-магазините ползват наименованието капла за цялото колело..
azze написа:За да не съм: Направих 7-8 х 10 кофички и не усещам умора или натоварване нито в трицепсите,нито в гърдите.Не съм доволен.Обичам да съм като разглобен след упражнения.Ще трябва да увелича броя на кофичките в серия май.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Synthesis написа:Малко информация от първа ръка, защото ви обичам, а вземате нещата присърце.
Състезание няма да има. Ще ви кажа и защо, на който не му се чете да не чете.
Когато се появи идеята в края на миналата година, всички бяха много ентусиазирани. Аз се заех да я доразвия. Програмата ми се получи и включваше за два дни: XC състезание, шосеен критериум, изложение на нови модели велосипеди и test ride. Проучвах трасета, обикалях с велосипед и с джип, всичко беше замислено много добре. Когато дойде време за подготовката обаче, всички които бяха обещали подкрепа, започнаха да се оправдават, че имат други ангажименти и проблеми и няма да помогнат, някои дори не ми вдигаха. Като казвам всички, имам предвид всички, а те не бяха малко. Общини, фирми, физически лица и пр. Това беше може би най-мащабната ми идея досега. След куп разочарования след няколко години във велосипедния бизнес, реших, че трябва да го направя. Е така за идеята, защото както много от вас знаят, далавера няма. Разкопаха и града - щели да го газифицират, нали всичко друко е ОК, та и го разкопаха. Все едно бомби са падали. Шосето отпадна автоматично. След това последваха и разочарования в бизнеса. Проблеми с доставчици, липса на желана стока и др. Сред таргета ми се затвърди се и всеобщо разпрозтраненото мнение в малкия "град", че всички велосипеди са еднакви, правят се на едно място и тук само им се слагат лепенките. Тъй че, защо да купуват "скъпи", като тези от 150 лв. са същите, а за парите които струват по-скъпите, ще си вземат "моторче" или гоуфче.
Както и да е, мога да пиша много по-въпроса, но сега просто исках да ви отговоря.
Състезание в Сандански няма да има. И велосипеди няма да има. Защото тук в малкия град или село /чудя се вече/, е срамно да се кара велосипед. Това означава, че нямаш пари за моторче или кола.
ТАКА ЧЕ:
Аз повече с "глупости" няма да се занимавам - колелета - молелета и пр. В края на сезона, магазините ми ще затворят, а аз ще си карам колата за да не ми се смеят, но
ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ВИ ОБИЧАМ!
Synthesis написа:Е теб не те разбирам баце. Имате силен клуб. Краси Василев е от вашия град, Жоро Друмев ми се струва пич. От това по-колоездачен град - здраве му кажи...
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
crossenduro2 написа:Всички викат, че за парите на мойто колело примерно, щяли да си вземат кола или мотор...
StanY написа: "Това ми е хоби, вас като ви влече друго си давайте парите за него" и ще видиш к'во бързо ще млъкнат(изпробвано)
PRObably1 написа:..Тия 4 дена ще почивам по цял ден на хубавото време
Обещавам занапред кафето със зелев сок, което всяка сутрин залагам на улицата да го изхвърлям на обозначеното за кафе със зелев сок място.Aventador написа:Просто, хора изхвърляйте си боклуците в обозначените места!
PRObably1 написа:Продавам си рамката - до някъде това е добре,но до Боровец 24-26 юни няма да мога да събера пари за нова вилка![]()
Какво може да стане ако карам Ram Freeride 07 с XCM освен отвратителна геометрия и публично унижение,но за 2рото не ми пука :? П.П:Но това ще е малко вероятно и ще издържи ли 3 дена на Боровец рамката с тази вилица(няма да участвам в състезанието а ще си карам по другите трасета)
PRObably1 написа:Продавам си рамката - до някъде това е добре,но до Боровец 24-26 юни няма да мога да събера пари за нова вилка![]()
Какво може да стане ако карам Ram Freeride 07 с XCM освен отвратителна геометрия и публично унижение,но за 2рото не ми пука :? П.П:Но това ще е малко вероятно и ще издържи ли 3 дена на Боровец рамката с тази вилица(няма да участвам в състезанието а ще си карам по другите трасета)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта