Stancho написа:Не знам какво дъвчете още, но тези гуми са бюджетен вариант за спускане... Да не говорим, че стената им е тънка за DH, материала и грайфера не са подходящи за агресивно каране (тези, които се оплакват от късане). Просто хората са казали: "Евтиното излиза скъпо!" В крайна сметка защо не дадохте 73 лв за Schwalbe Wicked Will с всички протекции и да си карате като пичове? MTB-то е скъпо удоволствие и изисква малко жертви откъм бюджета, за да се практикува без проблеми. Иначе нямате оправдание. Най - малкото щом са на промоция, може би има причина за това (защо примерно спирачките Saint не са имали промоции?).
Няма смисъл да я дъвчете темата - просто си търсите правата срещу дадения документ пред продавача и всичко се оправя.
П.П. За тези, които ще се заядат с мен за това кой колко пари има - и аз цепя стотинката на две и пак успявам.
neon07 написа:после може да скокнеш до Веломания да си вземеш заплатката плюс една промоция Schwalbe Space.
moor написа:Какво значи entry level...че трябва да я пръсна веднага след като излезна от магазина ли..
boomber написа:И аз си бях купил от тази промоция 2на цената на 1. Точно този проблем се случи и при мен гумата се разду, телта се разшири и никакъв шанс да влезе в шината. Просто диаметъра се увеличава.
мнението е било променяно общо 17928 пъти![]()
![]()
![]()
Watanabe написа:Нашия представител на Веломания, Сганчо, опс. Станчо, посмъртно нищо не можеш му говориш за рекламация. Същевременно при надвишаване на петминутния лимит от разговор с него ти се претрупва оперативната памет и инстинкта ти за самосъхранение те кара да напуснеш квазимагазина на бегом. Така че, рекламацията е мисия невъзможна.
bikerider написа:..... с какво тази тема е полезна на форума?
bikerider написа:За да не съм голословен:neon07 написа:Здравеите,пускам тази тема поради горчивият си опит с гореспоменатата марка гуми
Велика полза има от тая тема, определено!
Stancho написа:Най - малкото щом са на промоция, може би има причина за това
Stancho написа:Watanabe написа:Нашия представител на Веломания, Сганчо, опс. Станчо,...
С такова отношение като начало няма да постигнеш нищо, бла-бла...
PowerSlide написа:Stancho написа:Watanabe написа:Нашия представител на Веломания, Сганчо, опс. Станчо,...
С такова отношение като начало няма да постигнеш нищо, бла-бла...
Ако беше извадил бичкията от главата си, можеше да зацепиш, че никой не говори за тебе
ivkotm1221 написа:Аз си взех тези гуми от промоцията 2за 40 лв.
rarekin написа:И с това как не трябва да се подхожда към проблема в случай на дефектен продукт.
Watanabe написа:Нашия представител на Веломания, Сганчо, опс. Станчо, посмъртно нищо не можеш му говориш за рекламация. Същевременно при надвишаване на петминутния лимит от разговор с него ти се претрупва оперативната памет и инстинкта ти за самосъхранение те кара да напуснеш квазимагазина на бегом. Така че, рекламацията е мисия невъзможна.
msniki написа: Мойта гума я оправих горе-долу след доста борба с телта успях да я огъна така че да не излиза вече.
Аз съм доволен от мойте стига да не излизат от каплата.....
За парите си толкова !
@bikerider
Каквито потребителите, такива и търговците. Или беше обратното. 
rarekin написа:msniki написа: Мойта гума я оправих горе-долу след доста борба с телта успях да я огъна така че да не излиза вече.
Аз съм доволен от мойте стига да не излизат от каплата.....
За парите си толкова !
@bikerider
Каквито потребителите, такива и търговците. Или беше обратното.
bikerider написа:@neon07: изобщо не си в час и по-добре не се излагай с такива смешни коментари (да не казвам по-тежки думи). Разбирам, че търсиш отдушник и искаш да минеш на лична основа, но няма да се получи с мен. Желая ти успех с евтинкото.

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта