cladonian написа:Здравей, може би ще съм малко офтопик, но дано да съм ти от полза. Не съм карал продукти на двете марки за да правя сравнение. От познати знам, че са доволни от Nukeproof. Като цяло Nukeproof правят добри неща, но и цените са им на високо ниво. Малко е трудно да се сравняват само по-марки, тъй като и състава на накладката е важен. Та какви са твоите предпочитания от към материал. Superstar например имат, интересен вариант с кевлар. Nukeproof, като цяло са многокомпонентни (полу-метални). Аз лично бих ти препоръчал Koolstop. Аз карам с такива от 3 месеца и мога да кажа, че спират 30-40 % повече от оригиналните ми Шимански накладки. Koolstop имат варианти и с подложка с мед, което увеличава отдаването на топлина. При избора на материал трябва да се съобразиш и с ротора. Има ротори, които са предназначени само за органични накладки.
Phillip написа:кой моделе на коол стоп ползваш не разбрах само ... ?

Phillip написа:K ....... e за органични
S ....... e за така наречените sinteredи все пак благодаря

Capoeira написа:Познат кара с Nuke Proof, буквално се стопяват като накладки на The One. за няколко уйкенда им взе живота, като преди това с синтеровани накладки на Формула кара близо година. Не мога да ти кажа те имат 3 вариянта за състава им и е възможно да са органичните.От друга гледна точка кара и КулСтоп на ЛХ спирачки и ги кара страшно много време без каквито е и да е проблеми.

Phillip написа:Така и не каза какви са твоите спирачки.
stroker trail

cladonian написа:Phillip написа:Така и не каза какви са твоите спирачки.
stroker trail
За твоята спирачка има от двата варианта на Kool Stop D250 и D250S http://www.koolstop.com/english/disc_hayes.html , на Nuke Proof има от трите варианта, на Superstar имат кевларни и органични, нямат метални за твоя модел.
Официален вносител за България на Kool Stop е Bike center.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта