Никога Schwalbe Space

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Никога Schwalbe Space

Мнениеот Watanabe » Сря Апр 27, 2011 12:38 pm

rarekin написа: :bigeyes: Каквито потребителите, такива и търговците. Или беше обратното. :evil:

Така, така. Повечето от активно каращите в нашето шумно градче затова си пазарим от съседните градове.
Отивам в случайно коментирания магазин на Сганчо (не на Станчо от София ей ;) ) и казвам ясно- искам гума за подарък, хубава, маркова, няма проблем да е скъпа, предложете ми нещо. Предлагаха ми CST за 10 кинта с великото обяснение, че това всъщност са Континентал, нали били в един холдинг. Аз соча- ето тука пише CST, не Континентал. Щом като са еднакви, дайте ми такива, на които пише именно Континентал. Ама не та- не- вземи ги тия. После ми предлагат нещо с името на едра шарка- Рубеола или нещо подобно, пак на промоция- всички били много доволни от тях. Кои ли са тия всички се питах, щом като никой не бях виждал с подобни. Единственото, което беше нещо добре звучащо, бяха тия швалбета на промоция 2 за 40 лева. Сори за моя човек, рожденика, ама това имаше, това му купих на човека.
След няколко месеца пак с доста солиден кеш след заплата отивам пак съвсем наивно да си напазаря разни нещица включая нова задна гума.
"Максис Ларсен!" завявам. "Какой туй нещу? Няями такиви!" - ми отвръщат. Питах- поне по поръчка или нещо подобно- "Ааа ние такива маркови не зареждаме, само когато са на промоция понякога имаме".

Та такива са ни търговците- ние прости, те още по-.
Watanabe

Рейтинг: 1606

Мнениеот msniki » Сря Апр 27, 2011 1:33 pm

Watanabe написа:.......

:offtopic:
Точно така е тук !
Чакам от 6 мeсеца за един ротор XT......
Отделно че ако Станчо го няма в магазина като искам да видя някоя част ми отговарят:
- Питай Станчо като дойде!
-Кога ще дойде?
-Мииииии,не знам.
- Е вие за какво сте тук, ако не ми показвате това което искам?
-Аз съм продавачка само. Какво да направя?
-Свършете си работата!
Извинявам се за Offtopic-a. :look:
:offtopic:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1407

Мнениеот exiteyes » Сря Апр 27, 2011 1:38 pm

Ако ми се оплаквате за заредени магазини, най-малко трябва да го направите по тихо, че в града който пише отляво на това което аз пиша НЯМА магазини за колела. По добре си пишете по темата, а тя е ,,Нйкога Schwalbe Space'' . Дайте някой и друг отзив за нея и да се спре, че работата хич я няма.
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот Stancho » Сря Апр 27, 2011 4:35 pm

Мисля, че е време да се пробвате с онлайн магазини или просто си образовайте търговците в града... Като спрете масово да пазарувате оттам, а минете на алтернативни начини, човека ще се види принуден да си промени политиката. Иначе това понятие маркова гума го чувам за първи път. Има качествени или евтини гуми, като CST са от вторите. Това, че се правят в 1 завод не значи, че материала е еднакъв. Така, че просто отивайте с искането за определена марка или модел, за да сте доволни с малко нерви.
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот PowerSlide » Сря Апр 27, 2011 6:14 pm

Stancho написа:Като спрете масово да пазарувате оттам, а минете на алтернативни начини, човека ще се види принуден да си промени политиката.

То като е гад, не значи че е прост. Нашият велотърговец отдавна си е вързал гащите и финансовото му състояние не зависи в никакъв случай от продажбите на велосипеди и компоненти, щото ако беше истински велотърговец и сервиз, вече нямаше да го има ;)
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот Stancho » Сря Апр 27, 2011 6:49 pm

Ами щом седят така нещата мисля, че е време да спрете да се занимавате с него.
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот Ozzie » Сря Апр 27, 2011 8:19 pm

Аз пък мисля, че темата вече е приключена. :)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд