Evgeni написа:Аз ти писах.Трябва да се предцени НА МЯСТО.Не става само с по 1см между преходника и апарата(може и да стане, зависи), но 2см в НИКАКЪВ случай.Около 2см ако искаш от 160 на 203мм но нека чуем и още мнения.
Evgeni написа:И като можеш да минеш с няколко стотинки.....но все пак има ГОЛЯМО значение какви са шайбите.Те играят важна роля в "стабилността" на апарата.
boybetterknow написа:Значи, да сложа по-дебели шайби, така ли? Не да нареждам сумати малки (което не мисля и да правя) ?
Evgeni написа:boybetterknow написа:Значи, да сложа по-дебели шайби, така ли? Не да нареждам сумати малки (което не мисля и да правя) ?
Колкото се може по-дебели.Колкото по-малко шайби-толкова по-добре.
Evgeni написа:И като можеш да минеш с няколко стотинки.....
boybetterknow написа:Повечето са Post Maunt или там, както се пише...
, другите са от провинцията на цена 10лв с доставката 15лв...
Ozzie написа:Като не можете да се пазарите за евтина доставка, кой ви е крив?
PtD написа:Ozzie написа:Като не можете да се пазарите за евтина доставка, кой ви е крив?
Boy better know
monkols написа:Добре де,след като Avid слагат от тези шайби дори в повече,защо така горещо ги давате като противопоказни,някой може ли да обясни?
monkols написа:Добре де,след като Avid слагат от тези шайби дори в повече,защо така горещо ги давате като противопоказни,някой може ли да обясни?Явно от Avid си правят преходника по-къс за да остане място за шайби,не е случайна работата,а пък вие не та не.Моля някой компетентен да поясни.
bozidar написа:Avid слагат шайби заради размера на диска. Има дискове с по- нестандартни форми и за това, трябва да може, както да се намалява, така и да се увеличава височината на капилера.
Gen4eca написа:Шайбите на авид са т.н. "Tri-Align Caliper Positioning System", или по друг начин казано- слагат ги за по-добра настройка на апарата спрямо ротора!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта