Лифта Княжево-Копитото - можем ли да го спасим???

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот bikerider » Чет Юли 07, 2005 11:17 am

@did: :thumb::clap::beer:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот BuxpeH » Чет Юли 07, 2005 5:53 pm

[quote]мноу смешно предложение...хахаха...дайте да се посмеем...хахах...просто адски смешно, не знам как се сети...както и да е...явно всички тук ги мързи до болка...нищо де, ще почакаме да ни дадат олимпиада, само че не 2014, а 2114 и тогава все некой чужденец ще построи лифта, пък дори наново...както винаги - понеже ни мързи, да изчакаме некой отвън да дойде да ни 'оправи'[/quote]

Стига ве, човек. Не виждаш ли коолко всъщност е зле положението в БГ. А тук в този форум са се събрали хората от които най-малко зависят тия неща. Най-доброто което можах да направя по въпроса за лифта беше да подхвърля идеята за презентациите. Хижите може и да са бедни, но имат едно голямо предимство- могат да взимат заеми от банките. Ние не можем. Хората ги мързи, защото не вярват и защото тези от нас, които работят, прекарваме целия си ден в прехрана и нямаме време за такива напразни усилия. Съоръжението е съсипано. Ако ще става нещо ще става наново. Не че няма надежда. Просто не е достатъчно назряла нуждата.
Що се отнася до олимпиадата през 2014г. аз, може би, съм човекът който е направил най-много в тази насока, но не за оправяне на лифта. Проектирах нова спортна зала в кв. Горубляне, до стадиона, където да се провеждат евентуално. Естествено, за реализацията все още и дума не може да става, но е крачка напред щом изобщо е определен парцела за тази цел. А и има още много време до 2014. Ще успеем да спечелим кандидатурата,ако в София има подходяща спортна база, а не трети лифт. За какъв шнур ще им е на състезателите? Ако това стане това вече ще се налеят достатъчно пари от олимпийския комитет за да останат и за лифт. Под въпрос е само дали ще караме колела тогава...
BuxpeH

Рейтинг: 1695

Мнениеот unbekannt » Чет Юли 07, 2005 7:19 pm

Добре, де, не отричам, че положението в милата ни родина съвсем не е розово, обаче ако ние не работим, няма кой да дойде и да го 'оправи' отвън...ако ние не построим спортни съоръжения и не оправим инфраструктурата, а само си чакаме, някой от някъде да ни даде ако може нещо, ще видим олимпиада 2014г. през крив макарон...Поздравявам те, че си проектирал подобна зала - това е похвално!Но казваш, нещата не зависят от нас - е, та нали ние сме гражданите на тази страна, ние трябва да изискваме, и то не да се делим и да се караме непрекъснато, да си говорим зад гърба и да се псуваме по български, ами да се обединяваме и да мачкаме ЗАЕДНО.Това е.Питаш защо е 3. лифт?Ами трябва да има не 3, а поне 5 работещи лифта, водещи към пистите на Витоша, за да можем да домакинстваме на олимпиада през 2014г.И все пак, не забравяш, че кандидатстваме за зимни игри, не за летни, нали?;)
unbekannt

Рейтинг: 1200

Мнениеот Phantom » Чет Юли 07, 2005 7:31 pm

Виж какво непознати,никой не е казал че е против лифта но разбери че никой не може сам да направи нищо.Чекай да ни изберат за игите след това представи на общината един проект в който да се включват всички да тук споменати неща(идей).И разбери че неможе да стане "по заповед на щуката и по мое желание" нито пък като се хванат няколко човека седнат да се тръшкат и да викат"искам лифт" нито пък да се хванат и да почнат да оправят стълб по стълб.
!!!!!!!!! ТОВА Е РАБОТА ЗА СПЕЦИАЛИСТИ!!!!!!!!!!
Лесно ми е, защото се задоволявам само с най-доброто.
Phantom

Мнениеот bikerider » Чет Юли 07, 2005 7:48 pm

@Phantom: що се 'абиш още с тоя извънземен дървен философ?
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 07, 2005 9:11 pm

[quote="unbekannt"]

...ако ние не работим...
[/quote]

Кои сте ВИЕ? И ЗАЩО деба не РАБОТИТЕ, а БУЧИТЕ?

[quote]...ще видим олимпиада 2014г. през крив макарон...[/quote]

ДОБРУТРО!

[quote]... ние сме гражданите на тази страна, ние трябва да изискваме...[/quote]

От кого бе? Ти досега 1 стинка данъци платил ли си?

[quote]... да се обединяваме и да мачкаме ЗАЕДНО...[/quote]

Ти си бил голЕм мачкач бе! Дай направо да пасираме...

[quote]Ами трябва да има не 3, а поне 5 работещи лифта, водещи към пистите на Витоша, за да можем да домакинстваме на олимпиада през 2014 г.[/quote]

Верно ли бе? Сериозно? Без майтап? :rofl::rofl::rofl: Че те тогава лифтовете ще станат почти колкото пистите...

Глей са - хем си забавен :rofl:, хем си дразнещ :crazy2:... Земи прочети малко повече и тогава опитай пак да се обаждаш.

Арееее....
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот bikerider » Чет Юли 07, 2005 9:42 pm

Е не, това долу просто ме разби, от 5 минути насам се хиля и не мога да спра :rofl::rofl::rofl:

[quote="unbekannt"]

колоездачът пак ми набутва некви неща в устата, дет не съм ги казвал...
[/quote]

:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Edit: И нека някой сега ми каже, че кандидат-студентските бисери са майтапи... :jump:
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Чет Юли 07, 2005 9:59 pm

[quote="unbekannt"]

колоездачът пак ми набутва некви неща в устата, дет не съм ги казвал...
[/quote]

Нееее... :rofl::rofl::rofl:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Admin » Чет Юли 07, 2005 10:18 pm

@unbekannt
Човече, толкова хора ти го казаха, че се чудя дали има смисъл и аз, но понеже явно си приел писанията им като твърде недобронамерени, ще се пробвам пак да обясня няколкото причини, поради което цялата тема вече я повтаряме за сетен път...

1. Ти искаш лифтът над Княжево да заработи. Чудесно! И аз го искам и сигурно повечето хора в този форум го искат!

2. С искане нищо не става. Трябва някой да вложи пари.

3. Ти предлагаш да искаме и да притискаме публично някой друг да направи инвестицията. Защо? Би трябвало да разбираш, че в България вече действа частната инициатива. Минаха времената, когато подобни съоръжения и дела бяха работа на държавата, на общините и т.н. Вече не са! И не трябва да са. Ако общините правят подобни неща, те трябва да са дотолкова, доколкото могат да извлекат печалба от тях.

4. Очевидно на този етап печалба не може да се извлече, иначе някой вече щеше да го е направил! Ако се замислиш, ще разбереш защо е трудно да има печалба - изграждането на нов лифт и направило билета поне 5лв. (което даже е доста занижено)! Ще ги пращаш ли? Едва ли... Аз поне няма, освен ако доходите ми не го позволяват. А на колко хора доходите им позволяват? Виж темата за Симеоновския лифт. Само че пир него не е същото, защото там основната инвестиция все ак е направена навремето от държавата. А тук ще трябва да се прави нов лифт.

Ако трябва да обобщя: не е нормално с протести, искания и т.н. да се бориш за нещо, което трябва да е плод на добре сметнат бизнес-план! Това е причината всякакви подобни действия да са изначално неуспешни, защото искаш да постигнеш нещо по един ненормален за постигането му начин. Затова всички и казват да се осъзнаеш и т.н. Не си мисли, че се заяждам или те поучавам - просто се замисли отново върху всичко, изписано по темата. ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот unbekannt » Чет Юли 07, 2005 11:00 pm

Съгласен съм с админа, само по една точка явно не се разбираме от самото начало с всички тук!!! - аз не искам от общината и 1 стотинка да влага в тоя лифт!Искам да знам, що за 10 години направи 1 жалък опит да го продаде и то с явно нежелание, предвид абсурдно високата начална цена от 1млн. лв., искана на търга?Нека го продаде, пък частникът после да си прави сметка с какво ще реализира възвръщаемост на инвестизията.Това е което искам - да се организира нормален, прозрачен търг и лифта да се продаде на нормална цена, а не държавата да ни построи нов лифт из основи.
ПС:Тонът на TOYAGA и колоездачът е повече от заядлив!!!
@bikerider, ти още не си ми отговорил на въпросите за автобуса и продължаваш да се държиш странно!
unbekannt

Мнениеот hlebarka » Чет Юли 07, 2005 11:15 pm

[quote="unbekannt"]
@bikerider, ти още не си ми отговорил на въпросите за автобуса и продължаваш да се държиш странно!
[/quote]

Аъм, нека си почине, Демонът, пък после и за метрото ще си каже. Днеска му е натоварен ден.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот bikerider » Пет Юли 08, 2005 6:15 am

@hlebarka: :thumb::beer:

[quote="unbekannt"]

Съгласен съм с админа, само по една точка явно не се разбираме от самото начало с всички тук!!! - аз не искам от общината и 1 стотинка да влага в тоя лифт!Искам да знам, що за 10 години направи 1 жалък опит да го продаде и то с явно нежелание, предвид абсурдно високата начална цена от 1млн. лв., искана на търга?Нека го продаде, пък частникът после да си прави сметка с какво ще реализира възвръщаемост на инвестизията.Това е което искам - да се организира нормален, прозрачен търг и лифта да се продаде на нормална цена, а не държавата да ни построи нов лифт из основи.
ПС:Тонът на TOYAGA и колоездачът е повече от заядлив!!!
[/quote]

Кви въпроси бе миличък? Ква община, какъв рейс, кви пет лева те гонят? Ние ли сме общината???? Иди и ги питай? Кво четеш лекции по морал на нас? Иди и се разправяй с общината. :crazy:
Какъв търг те гони, какво има да се продава освен скрап? Ти изобщо можеш ли да разсъждаваш?
Да те изпишкам не искаш ли? Вземи се в ръце, 18 годишен си все пак (поне според профила ти). Кво си се разхленчил? Аз ли да ходя да ти уреждам рейс до Копитото, а? Да не ходя на работа няколко дена и да се разправям за тъпа кауза? Ти работиш ли изобщо? Плащаш ли данъци? Ако не плащаш данъци кво си се развикал?? Че и държиш сметка на общината и мен що еди-кво си. Я малко си знай мястото ако обичаш, че както вика Кермит вчера беше натоварен ден и твоите глупости вече ми идват малко повечко!!! :crazy::crazy::crazy:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пет Юли 08, 2005 8:55 am

[quote="unbekannt"]
Нека го продаде, пък частникът [size=167]после[/size] да си прави сметка с какво ще реализира възвръщаемост на инвестизията.

...

[/quote]

Виж какво, не смятам повече да говоря с теб. Определено се чувствам като пълен идиот в момента и се чудя за какво изобщо започнах да пиша в тая тема. :headach:

Довиждане и приятен ден. :xx(:

case closed !!!
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Пет Юли 08, 2005 9:47 am

[quote="bikerider"]
case closed !!!
[/quote]

ама недейте така! тамън взе да става интересно! един приятел пише дисертация за обсесиите. трябва му още матриал.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Юли 08, 2005 9:52 am

Мдаа.. То може вече и такава диагноза да има "Лифтопускаща мания".
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот unbekannt » Пет Юли 08, 2005 12:41 pm

Първо, "миличък" мое да ходиш да викаш на травеститите на бул."Хр. Ботев", вечер след 10 часа...ако нещо с резбата ти не е в ред...
Второ не ти чета морал, щото такива като тебе най-малко имам желание да ги превъзпитавам, обаче ти се държиш като невменяем!Първо ми викаш - АЗ, велкият bikerider, подкрепям идеята за бусчета, щото е много по-реална и лесно осъществима от съживяването на мъртвия лифт...Хуууу и кво - зададох ти 5 въпроса на кръст да ми отговориш, кво по-реално в тея бусчета виждаш, а ти ми се праиш на невменяем тука и изместваш темата.Аз ли да ти уредя автобуси???А живота искаш ли да ти уредя?
Трето - ДА, ходя и бачкам и ДА, плащам данъци, а ти си най-малкото човека, който ше ми определя мястото!!!:rofl:Ако щеш говори с мен!...нещо повече от идиот трябва да се чувстваш при тва ти невменяемо подедение - първо да говориш едно, после да се отмяташ на 180 градуса и да се правиш на ни лук ял ни лук мирисал...
А и само да добавя - тоя 'скрап', както ти го наричаш, преди 2г. общината искаше да го продава за нито стотинка по-малко от 1 млн. лв. ...Айде прави си изводи кви глупости говориш...
unbekannt

Мнениеот did » Пет Юли 08, 2005 1:02 pm

unbekannt, давай, давай, натрий му носа!!!
:graduat:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Phantom » Пет Юли 08, 2005 1:02 pm

[quote="did"]

[quote="bikerider"]
case closed !!!
[/quote]

ама недейте така! тамън взе да става интересно! един приятел пише дисертация за обсесиите. трябва му още матриал.
[/quote]

Mдам давайте така матеряла си заслужава пък и нека помогнем на човека да си напише дисертацията и после case closed !!!

Непознати задай си пак въпросите и аз ще се опитам да ти отговоря защо бусчетата са по реалната вазможност,че с колоездача скоро ще се хванете за косите доколкото ви е вазможно :D.
Phantom

Мнениеот did » Пет Юли 08, 2005 1:34 pm

абе бях решил да отварям нова тема по въпроса, ама понеже проблемите са сходни, все пак реших да пиша тука. както добре знаете, в пловдив има типета. по типетата карат момчета. преди да спуснат пътечката обаче трябва да бутат нагоре, макар че там няма никакви копита. по принцип до върха на всички типета има прекарано електричество и метални стълбове, които ми изглеждат здрави. та имам идея да направим някакво сдружение в пловдив, което да вдигне джангър пред общината и да ги изнудим да вържат по металните стълбове едно вЪже, да закачат по него куки и столчета и да стане по-лесно изкачването на велосипедистите с танковете до горе. ако това не стане, може и бусчета или маршрутки да искаме, щото има път до там. какво мислите по въпроса? дали можем да навием някои фирми, които примерно чистят галошите на альошата и хвърлят кошчетата около него да инвестират също, щото така и на тях ще им е по-лесно? или някоя от радиостанциите да притиснем да се изръси, ама от тия, дето антените им са горе на младежкия?

питам това, щото чух, че подобни проблеми имали и в сливен, стара загора, нова загора, варна, карлово, велико търново, смолян, с.горно дръглище и още на няколко места и е редно да постигнем принципно единно становище и решение, което да бъде универсално и да реши проблемите на всички и навсякъде веднъж завинаги.

вие какво мислите?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Юли 08, 2005 1:46 pm

Аз, както се знае, съм за бусчетата, но ако към момента няма такива налични може да ползвате магарета, мулета, коне, волове или други подходящи животни, съоръжени съответно с каруци, талиги, двуколки и т.н. Ако обаче танкистите са твърде много или масово навлязат велосипеди от по няколкостотин килограма може да поискате общината да финансира изграждането на ж.п. линия (може и теснолинейка)от централна гара Пловдив до нозете на Хальошата.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот thekidtwist » Пет Юли 08, 2005 1:49 pm

@unbekannt

...мене ми стана интересно дали очевидно по-разумната и лесно осъществима идея с бусовете се резлизира,няма ли именно ТИ пръв да се качи,а?Или ще си седиш на д-то и ще си извиваш "аре хора да се убединяваме",докато "простите балкански субекти" като уважаемите съфорумци :beer: карат по улея под кулата с 200 надолЕ(примерно)!?!Казвам го защото в някой от по-горните ти постове обвиняваше че ако лифта видиш ли тръгне,bikerider щял да е първа писта там??

Good Things!!!
:beer:
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот bikerider » Пет Юли 08, 2005 2:30 pm

[quote="Phantom"]
...че с колоездача скоро ще се хванете за косите доколкото ви е вазможно :D.
[/quote]

:nono:
как не те мързи - респект :agree:
предавам ти щафетата :D:8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот Phantom » Съб Юли 09, 2005 7:30 pm

Много щедро от твоя страна да ми предостапиш щафетата,ГООЛЕМИ благодарности.[:D}:beer:
Но аз въпросите все още не ги виждам отново зададени.Aко някой иска отговор на въпроси да пита доде и на мен не ми е писнало и не сам теглил една .....(без да се обиждат пловдивчаните) на темата.
Идеята за тепетата според мен е да се построи един лифт и за да се доблира (ако нещо се случи) и една маршрутка два пъти дневно да минава.Незнам вие какво мислите но това не е лоша идея според мен.
Phantom

Мнениеот unbekannt » Съб Юли 09, 2005 10:17 pm

Eто ти въпросите, Phantom-e:
'За бусчета нямам против, обаче я си помислете пак добре - как/от кой ще изискате да се сети за нас(както говорите за лифта - нали на никой не му дреме за нас...)и да ги осигури/пусне в експлоатация?Колко би струвал билетът за 1 такова бусче, предвид малкото количество хора, които би извозило? - не мисля, че би бил по-евтин от 9лв. ...Колко пъти на ден/седмица това бусче(вслучай, че някой въобще се сети да го осигури...)би се качило на Витоша?Това бусче ще се ползва само от нас, байкърите, доколкото разбирам??? - е, понеже на никой не му дреме за нас, хептем никой нема бусче да пуска, само заради некви си карачи...а лифта би се ползвал от доста повече хора си мисля...Та така, ма тва си е мое мнение де, може да сметнете, че се рея в облаците, все ми е тая...'
Начи вие си говорите наизуст, а?Тия въпроси съм ги поставил на 2. страница, обаче, понеже сте много заети да ме убеждавате къв мечтателник съм бил, явно въобще не четете кво ви говоря, ми направо плескате простотии наизуст...ако имаше желание, щеше да ги потърсиш, а сега, ако щеш 2 майни плесни - през к*** ми е вече!!!:(!:
unbekannt

Мнениеот brokicho » Съб Юли 09, 2005 10:26 pm

hora az sam ot blagoevgrad(nadqvam se da znaete kade e) tyk nqmame lift nito bys4eta ni6to i se nalaga vseki den v vkoito mi se iska da se spyskam da bytam koleloto do varha i posle na doly i taka i o6te nqkolko fena na tozi za men nai-dobar sport(pone za momenta) a vie v sofiq imate 2 lifta 4e moje i pove4e neznam vqrno simeonovskiq go izkly4vame 6toto preebaha cenite tiq s...ni.Ta hora vie pone imate ot kade da se ka4vate bez da bytata i pak se oplakvate a nie kakvo da pravim togava da sednem da revem da se tra6kame 4e nqma ni e marzel da bytame.Ta i da vi kaja ne6to drygo mom4eta i ako ima momi4eta v foruma za da yspee tozi vse o6te razviva6t se sport v BG(sravnqvam go s drygi sportove kato dobre poznariq fytbol voleibol itaka na tatak) ta hora daite da se obedinim daite da sme edinni daite da ne se delim na kara4i ot proviinciqta i na stoli4ani na bedni i bogati na slabi i silni i slbite 6te zapo4nata da karat po dobte i po zle finnansovo 6te se zdobiqt s po gotoni ma6ino neka edin lift da ne ni razdelq i da predizvikva konflikti tva e sport koito trqbva da mi splotqva i za da stava vse po izvesten trea da sme zaedno i da imame pove4e pybli4ni proqvi s protesti za lift koto spored nqko e goden samo za skrap ni6ot nqma da postignem po dobre da sme organizirani i da se pravqt sastezaniq kadeto ima vazmojnost da ni gledat pove4e hora i da se zapalvat po malkite za da ima posldovateli. kolkoto do lifta hora izbiite si go ot glavite tva stava s mnogo ama adski mnogo pari i za nqkolko bikara nikoi nqma da si mradne gazO eito o6te edna pri4ina da ne se delim.A kolkoto do pari ot olipqdata 2014 hahahahahahahahahahahaha znaete li kolko 6te otkradnat togava horata koito y6kim ypravqlvat darjavata nqma da stigant vaob6te do doq lift.
horica tva misleh tva kazah ako vi se stori tapo bezsmisleno ili poredniq piklio koito pi6e v toq forum ne e taka ama vie si precenqvaite pak ako imam vazmojnost da se zapoznaq s nqkoi ot vas po sledva6tite sastezaniq(ako vaob6te ima takiva taq godina) 6te razberete 4e i horata ot provinciqta mogat da pravqt kypona
4ao:)
Моля, извинете ме за допуснатите правописни грешки!
brokicho

Рейтинг: 1735

Мнениеот bikerider » Нед Юли 10, 2005 9:15 am

@borkicho:
а кое те води на мисълта, че се делим на провинция и на столица? аз поне не го правя.

после, забележи, че тук никой не се оплаква от липсата на трети лифт в София, освен един определен човек. аз вчера се спуснах по стръмната пътека от Копитото, цялата операция ми излезе 2.50 (за рейс до Драгалевския лифт и за лифта), след което повъртях през Платото и се спуснах от Копитото. И нито за момент не ми липсваше лифта на Копитото. Така че.... недей да адресираш поста си до всички софиянци (както хората от провинцията обичат да правят), адресирай го до този, който пищи за третия лифт и олимпиади в София през 2014 :crazy:
Аватар
bikerider

Мнениеот George » Нед Юли 10, 2005 9:17 am

[quote="bikerider"]

[quote="4getcredo"]
С предложение за малка редакция на надписа - "Приберете боклука Софиянски!" :beer:

Тук вони невъобразимо!!
[/quote]

:thumb::beer:

Съвсем сериозно, започвам графити-кампания.
Още днес ще си купя спрейове. Призовавам всеки който има желание да дращи дето свари.

Дори уикенда ще отида да си поръчам няколко фланелки с този надпис!!!! :beer:

[/quote]
Абе ти си бил голям нихилист бе! Да разрушаваме, това му е майката. Че и призоваваш другите да следват твоята простотия.
Хора като тебе обикновено не са направили нищо градивно в живота си, ти акъл раздаваш за спасение на въжената линия
[quote]Определено се чувствам като пълен идиот в момента и се чудя за какво изобщо започнах да пиша в тая тема. [/quote]
а виж как точно си го казал
Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матрял
George

Мнениеот bikerider » Нед Юли 10, 2005 9:26 am

[quote="George"]
Абе ти си бил голям нихилист бе! Да разрушаваме, това му е майката. Че и призоваваш другите да следват твоята простотия.
Хора като тебе обикновено не са направили нищо градивно в живота си, ти акъл раздаваш за спасение на въжената линия.
[/quote]

А ти събра ли боклука в центъра? Земи се зАмисли преди да дрънкаш за нихилизъм. Какво точно съм разрушил? Дали съм съградил нещо не си в състояние да прецениш, така че хайде спести си обобщенията, а?

[quote="George"]
[quote]Определено се чувствам като пълен идиот в момента и се чудя за какво изобщо започнах да пиша в тая тема. [/quote]

а виж как точно си го казал
[/quote]

Вече не се чувствам като идиот - появи се по-голям.
Аватар
bikerider

Мнениеот George » Нед Юли 10, 2005 10:22 am

[quote]А ти събра ли боклука в центъра? Земи се зАмисли преди да дрънкаш за нихилизъм.[/quote]
Байкрайдър, не е моя задача да събирам боклука в центъра. Аз плащам такса смет на общината за да ми го събира.
[quote]Какво точно съм разрушил?[/quote]
Призоваваш към замърсяване на града чрез цапане на стените на обществени сгради (не вярвам да изризуваш с графити колибката, в която живееш)
[quote]Вече не се чувствам като идиот - появи се по-голям.[/quote]
Освен попръжни във форума не личи нещо друго да създаваш.
Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матрял
George

Мнениеот bikerider » Нед Юли 10, 2005 10:31 am

[quote="George"]

[quote]А ти събра ли боклука в центъра? Земи се зАмисли преди да дрънкаш за нихилизъм.[/quote]
Байкрайдър, не е моя задача да събирам боклика в центъра. Аз плащам такса смет на общината за да ми го събира.
[/quote]

Плащай още... на ОБЩИНАТА...

[quote="George"]
[quote]Какво точно съм разрушил?[/quote]
Призоваваш към замърсяване на града чрез цапане на стените на обществени сгради (не вярвам да изризуваш с графити колибката, в която живееш)
[/quote]

Личи ти, че си интелигентен човек. Намери къде призовавам към замърсяване на обществени сгради и ми го посочи. Казах кой където иска да рисува, там да го направи. А всеки си има мозък и може да преценява. Така че... недей ми приписва вина за неща, дето не само не са станали още, ами няма и да станат. Стени в София бол. А и не само стени, ако виждаш през чернобялата си мъгла за какво говоря.

За колибката... не няма да коментирам злобата ти, непонятна ми е :dunno:

[quote="George"]
Освен попръжни във форума не личи нещо друго да създаваш.
[/quote]

И това КОЙ го казва??????
Аватар
bikerider

ПредишнаСледваща

Назад към Архив