За тая вилка се говореше активно преди време. Та има теми по въпроса. Аз притежавам и карам такава от три месеца вече. Като цяло съм доволен, но не мога да я отворя все още, а искам, за да знам какво е положението и евентуално да си поиграя с нея, за да заработи по-добре/зле

. Проблемите с разглобяването са:
1. Че нямам ключ за винтовете отгоре на короната. Искам да си купя, ако не е много скъп, но досега не съм търсил сериозно. Ако някой знае от къде и за колко пари мога да се сдобия с такъв, да сподели
2. Ако се подходи "отдолу", където е доста по-лесно, щото са обикновени болтове, там ме спира шиша в левия крак, който не иска да се отдели от ботуша, за разлика от десния такъв, който си се разкача веднага. В темата, в която питах за разглабяне на въпросната вилка ме посъветваха да развия леко болта и да блъскам отгоре с чук и подложка (за да не нараня болта), но този метод не успях да го приложа успешно за сега.
Иначе относно работата на вилката... Рита си бая, вчера при един дроп ме "ритна" доста здраво. След приземяването ми изхвърли предницата на 5-10см от земята. Поема много добре, но връща прекалено бързо и тва си е. Но за парите си РУЛИРА. Според мен е много по-добра от XC60 (като сравнително близка по цена).