С каква цел е темата ли?! Заявих го още най-горе - хората да си правят сметката, като карат там! Мислех, че подобни субекти не се разхождат в планината, но явно не е така за съжаление. А още по-жалко е, че доколкото разбирам вие възприемате подобно поведение за нормално... Ако темата(не я пуснах аз, админът я отдели в тема) ви се струва мрънкане, подминете я и пишете в следващата! Не е нужно да участвате във всяка една, ще мине и без Вашето участие!
Докога някой ще ме пита защо съм спрял, каква е целта на темата и т.н.?! Хайде малко четете отначало, преди да задавате 1 и същи въпрос по 20 пъти!
Да сме го стреснали?! Брейййй, много нежна и крехка душа изкарахте, че се крие зад подобни извергски изпълнения! А може би го е страх да не го опука някой в гръб, а?!

Още си спомням как една подремваща в Туарег мутра се стресна, като минах покрай отворения прозорец на джипа му с колелото на 1 улица в София... Ма не ме е псувал нали? Щото улиците са, за да се кара по тях, не да се дреме! ... и алеите така, че и не са частна собственост!
Нямало други, да са се оплакали от него?! Ми хората се страхуват, дори да е направил нещо на някой, този някой може и да го е шубе или срам да си каже. А и освен това колко човека трябва да изпискат от него, за да се озове, където му е мястото?! И аз нямаше да пиша тук, ако не му бях видял случайно мутрата и името във вестника миналата седмица, само че това не значи, че същият не причинява инциденти, нали?! Айде четете малко по-нагоре!

Ако не знаех кой е и бях пуснал тема, някой пак щеше да се изкаже в стил мрънкаш срещу неизвестен. Е, не! Посочвам ви го с име, ей тоя има проблем с колоездачите, пазете се от него!

Почвам да съжалявам, че пуснах мнение. Трябваше някой от тия над мен, дето едва ли не им е забавно, да пострада, някой като Чука да му пусне я крак, я клон, да се пречука някой друг, за да не ви е смешно май?!
И още нещо - тоя същия и приятелчето му ни видяха 10-20 мин. по-рано. Те изкачваха нагоре, а ние бяхме спрели в началото на слънчевата писта, до бившата вече застроена полянка. После, когато ги застигнахме надолу и те слизаха надолу. А да сме ги изплашили... извинявам се, този "аргумент" е НЕСЪСТОЯТЕЛЕН! Точно в този участък от алеята тя е толкова чакълеста, че спускащ се велосипед се чува от 100км само по шума на гумите в дребните камъчета!

Другото - че можели да ни псуват където си поискат? Така ли?

Не знаех, вече ще благодаря и ще се кланям на всеки тъмен субект, който ни псува, понеже "имал право"! На какво основание?! Че е тъмен, невъпитан, балкански профан?!

Или че планината е негова и виждате ли ние му нарушаваме личното пространство?! Защото както се разбра забрани за каране няма. Разбирам да има такива, да ги нарушаваме, АМА ТО НЯМА!
ПС: И последно, не разбрах, да спра на 20м и да го псувам, като същевременно се моля да няма патлак на колана и да ме надупчи или да му се кланям, че ме храни на майка?!