Внимавайте в района над Княжево!

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Внимавайте в района над Княжево!

Мнениеот novice » Съб Май 21, 2011 10:18 pm

Не знам дали тук е мястото. Но да споделя един инцидент, който имах миналата есен на Витоша. Бях с приятел, той ползваше стария ми байк. Спускахме се от Копитото към Княжево. Малко над лифтената станция срещнахме 2 типа с вид на мутри. Поднимахме ги и единият ни напсува. Без да подозирам, че имаме срещу себе ъндърграунд мишок на свобода, спрях и попитах защо ни псува има ли проблем. Онзи се затича към мене и каза само, че някакви като нас ли били, с АТВ ли били, блъснали пешеходци дни по-рано. Аз отговорих, че ние лично никого не сме блъскали, за да псува нас. Отговор не последва или по-точно каза, че щял да ми "Е*е ..." и мигновено ме шибна директно в лицето, след което имах главоболие 2 дни. Моят колега беше толкова уплашен, че направо се панира и надали би искал да кара пак по-този маршрут. За съжаление, заради подобни говеда, които се мислят за богове!
Сещам се и за друга случка със същия бабаит 1г. по-рано. Малко по-нагоре, където пътеката под Бялата вода пресича пътя. Бяхме по-голяма група 5-6 души, задминахме конни ездачи. Задминаването стана културно на широк участък от пътеката - ние от 1-та страна, те от другата, но се сещам, че и тогава май точно същият бабаит ни напсува и се закани на 1 от колегите в групата ни. А те бяха деца!
Тогава и миналата есен не знаех кой е. Днес случайно разбрах от снимка във вестника - Любо Симеонов - Чука. Човекът е бил мутра навремето, сега се изявява като борец, ама очевидно си е останал на ниво уличен бабаит, готов да бие дори хора, които не са му в категорията и които нищо не са му направили. Та да си имате 1 предвид, колеги, като карате над Княжево. Тоя бабаит явно живее някъде там и има планината там за своя бащиния. Може да ви псува без дори да сте минали близо до него!
След като слязохме заради силното главоболие си мислех дали да не разкажа случката в 6-то районно, но като знам, че няма да ми обърнат внимание... така и не го направих. А и тогава не знаех как се казва, трябваше да правя описание на неизвестен нападател. Сега поне нека в интернет хората знаят какво представлява "великия" борец Любчо - Чука! Комплексар, който раздава юмручно "правосъдие", когато не е в настроение.
Изображение
Аватар
novice

Рейтинг: 1960

Re: Забраняват карането в горите и планините !???

Мнениеот Harka » Нед Май 22, 2011 2:05 pm

Кофти човек да срещнеш, когато "не е в настроение"...

http://vbox7.com/play:0f43ec3c&start=317&r=emb
Аватар
Harka

Рейтинг: 2000

Мнениеот novice » Нед Май 22, 2011 7:06 pm

Не знам, може да е бил шмъркан или фиркан.
Ако знаех коя е тая свиня, със сигурност щях да пусна жалба в РПУ-то, още в деня на инцидента! Щото после ходих с някво сътресение 2 дни и ме болеше глава. За негов късмет грозната му физиономия ми беше неизвестна тогава. Не е нормално да те бият някви комплексари както си караш в планината!
Тая скапана мутра явно се мисли за безнаказан, че раздава юмручно "правосъдие" на хора, които за нищо не са му виновни. Тя съдбата го е наказала, ама ако така продължава, още му дължи! Аз не отмъщавам, но на такива гадове от само себе им се връща. Ненормално е обаче да няма правила и такива отрепки да се разхождат безнаказани за изцепките си, понеже знаят, че би им се разминало. Жалко, че медиите му се мазнят и се правят, че не знаят що за боклук е.
Изображение
Аватар
novice

Мнениеот sensation_blue » Пон Май 23, 2011 11:50 am

:offtopic: Теб те е боляла главата от 1 удар 2 дена нали?.. представи си колко мозъчни клетки са останали на такъв "гений" след толкова блъскане по кратуната :banghead: Иначе - да - винаги имайте предвид, че има всякакви в гората, аз обаче правя обратното - псувам ловците и дървосекачите и поздравявам усмихнато и давам път на туристите :) Във всеки случай е трябвало да си извадиш медицинско веднага, можеше да го използваш и по-късно ... ;)
Аватар
sensation_blue

Рейтинг: 1794

Мнениеот novice » Пон Май 23, 2011 10:26 pm

Ма то и аз нямам проблеми с нормалните хора. Това, че е луд или са му останали малко мозъчни клетки(не че преди да стане какъвто е сега са му били много) не е проблем на нормалните хора. Има си институции, да си го поемат - лудници, съд, затвори. Нападението над нас като чета в интернет не му е единствено.
Да, трябваше да си взема медицинско, но тогава не знаех кой е. И се отказах за съжаление. Щото трябваше да подам жалба срещу неизвестен извършител, който едва ли някога щеше да бъде намерен, само по описание.
Поне колегите да знаят, че в гората над Княжево редовно се разхожда един побърканяк, който може да ги нападне, без дори да са го закачили - вече знаят как се казва и как изглежда. Затова, че имало блъснати от някой невнимателен колега и всички трябвало да страдаме един вид. :crazy: А някой за неговите престъпления от миналото ако трябва даго съди... не ми се мисли дали трябва да е на свобода!
Изображение
Аватар
novice

Мнениеот Harka » Пон Май 23, 2011 10:50 pm

@novice:

Разбирам възмущението ти, но в крайна сметка какво очакваш да се случи? Ти не си подал жалба, съответно и не би следвало да имаш никакви претенции към институциите. Надали очакваш той сам да иде да се предаде в полицията, нали?
Аватар
Harka

Мнениеот novice » Чет Май 26, 2011 1:16 am

Нищо не очаквам. Просто онзи зен видях снимката на тоя чук във вестника, спомних си за случката с него и реших да разкажа тук, за да са наясно колегите, каква "мечка" вилнее редовно в гората над Княжево. :D :agree:
Дали съм оцелил темата в която да го направя (май не) e друг въпрос. :beer:
Изображение
Аватар
novice

Мнениеот ivcho01 » Чет Май 26, 2011 8:18 am

:offtopic: @novice, само се чудя преди да го питаш защо те псува, не го ли огледа...... Явно си много смел :smash:
Аватар
ivcho01

Рейтинг: 1220

Мнениеот novice » Съб Май 28, 2011 12:40 am

Хаха, заглеждам се по жени, ако това питаш! :D Какво да му оглеждам? На пръв поглед висок комплексар, който блъска фитнес до забравяне. От де да знам, че е и агресивна гадина, която скача на бой от елементарни въпроси?! :banghead: :crazy: Сигурно тъпичко, че го попитах, ма нали знаеш, че като се спускаш, адреналин в излишък...
Ти скачаш ли на бой, като те попитат нещо?

ПС:Днеска(снощи вечерта) 2 патки си въврят най-нагло по велоаеята на "Борис 3-ти", а аз си карам невъзмутимо срещу тях на светнат фар 2 часа, щото съм си в лентата, при което едната се усеща в последния момент, че се движи не където трябва и избутва другата в пешеходната, която докато ги подминавам почва да кряка: "Ей, ма чакай бе!". Обясних и да се научи кое е велоалеята и къде да ходи. Трябваше да я нападна ли?! Както сигурно би направил оня ненормалник Любчо чука?! :crazy:
Изображение
Аватар
novice

Re: Внимавайте в района над Княжево!

Мнениеот Admin » Съб Май 28, 2011 9:53 am

Твърде много офтопик стана в другата тема, затова отделих мненията в отделна. :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот taurus13 » Съб Май 28, 2011 11:15 am

Абе няма да ти навреди, ако не задаваш толкова въпроси в БГ - бродят всякакви откачалки по улиците. Аз една вечер карам по същата велоалея и срещу мен се задава групичка от двама мъже и две жени. Трима се намират в алеята за велоспедите и един в пешеходната част. Намалявам, но те нямат никакво намерение да ми направят път, поради което аз минавам в пешеходната част и се разминавам с движещия се там мъж, който ме изглежда ужасно лошо и скача по мен - Тук ли се кара бе!? Въпреки всичко не ме закачи, но видът му беше на човек, който само си търсеше причина да скочи на някого.
Викам си на акъла - сега само трябва да се върна и да му обясня, как аверите му са ми заели лентата и колко не са прави. (което ти сигурно щеше да направиш :D )
За съжаление това е ситуацията тук. Есента като бях в Германия, знаете ли кое ми направи най-силно впечатление - не беше баварския ред и охолство, не беше и липсата на бездомни кучета, нито пък автопарка(той е по-семпъл от нашия). Това което ме впечатли беше липсата на агресия у хората - никой не те гледа предизвикателно, никой не те измерва, никой не ти вика - ти кво ме гледаш а?, никой не оглежда похотливо жените и не вика подире им "щте скъсам ей..." .
На няколко пъти хората ми се извиняваха за нещо за което не са виновни, което тотално ме изуми. На два пъти се случи да си изпусна нещо на улицата и преди да успея да се наведа и някой скочил и ми го подава. Особено ме изуми като си изпуснах картата на метрото в музея на БМВ - докато отреагирам и намиращата се до мен, 24-26 годишна посетителка(не служителка) с вид на манекенка на ревю, се наведе, взе картата от земята и ми я подаде с любезна усмивка. Да бях Брат Пит щях да го разбера... :lol: Истината е, че хората там просто са възпитани така. Гледат своите си неща и не се занимават с другите(поне не го показват). Освен това хората изглеждаха ведри и се усмихваха - а това все пак са германци, които не се славят с много изблици на чувства.
Ходил съм в Германия и преди, но тогава това не ми е правило толкова впечатление - представете колко е оскотял и освирепял българина в последните години. Освен това е пълно с киселяци, на които им секна далаверата заради кризата и сега са много криви на всичко и всички, че не могат да поддържат предишния си стандарт на живот.
Понякога си карам колелото, чувствам се свободен и щастлив и може би дори леко се усмихвам, а хората ме гледат все едно съм откачалка.... :) ами вероятно съм...
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот codename47 » Съб Май 28, 2011 1:33 pm

@taurus13 :agree: ,
не случайно японците са вежливи и учтиви. Не че са толкова човеколюбиви а защото просто така се живее по-добре според мен(при тяхната гъстота ако се натоварваш от криви физиономии на всеки 2 крачки сигурно ще откачиш..) и всеки те гледа на кръв на улицата. Бях гледал едно предаване за българи преселили се на някакви острови не знам къде си и главната причина да го направят казаха че хората били по-учтиви и любезни и се живеело по-добре.
..явно само си го правиме...
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот Antares » Съб Май 28, 2011 1:56 pm

Малко offtopic, но... защо въобще си спрял да се обясняваш с някакъв индивид, който без причина те псува? То е пределно ясно какво цели. Спира се, ако и ти търсиш битката...
Химиите, с които подобни силови атлети се тъпчат ги правят в повечето случаи свръх агресивни и не е рядкост да търсят с кого да се сбият. По описанието, точно това е била целта му на тоя. Жалко, за случката, жалко, че все още има такива индивиди, но подобни фактори е по-добре да се подминават...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот novice » Съб Май 28, 2011 5:11 pm

Не съм търсел битка (не съм чак толкова луд, то К. Пулев не иска да се бие с тоя, че аз ли?!), още по-малко моят колега, с който карахме, само че след доста звучна псувня от негова страна докато го подминавахме с приятелчето му просто спрях и попитах какъв е проблемът, че да сипе подобни помии по наш адрес. Защото нито сме ги закачили, нито сме ги засякли, просто ги подминахме на странична дистанция и то отляво! Дайте да се разберем веднъж завинаги - въпросът е принципен! Не може заради някой, който прави инциденти с пешеходци, да ни изкарват някакви безотговорни изверги, че и да ни нападат за това, че караме в планината! И то при липса на някакви забрани за това! Позицията ни трябва да е единна! Щото в Германия колоездачите ти се карат, ако им стъпиш във велоалеите, а тук някакви комплексирани и неадекватни селяндури са едва ли не готови да ни бият, че си караме във велоалеите! Или в случая, че караме по алея, която нито има забрана, нито маркировка къде кой да се движи по нея.
А че има неадекватни колеги, има. Че карат на ръба или над възможностите си е вярно. Но има и 1 куп неадекватни пешеходци, които вместо да си вървят под права линия, като наближи колоездач тръгват да бягат сами пред него! Щото никой от нас няма за цел да предизвиква инциденти. Всеки си прави траекторията на движение така, че да мине безконфликтно покрай пешеходците. Но когато някой от тях се втурне сам да скача пред нас, естествено виновни са всички колоездачи, че карат колело въобще... :nono: Мисля, че трябва да се направи някакъв вид разяснителна кампания, да не стават подобни сблъсъци. Когато си пешеходец и чуеш колоездач около себе си, върви си както си вървял до преди това, не тръгвай настрани панически! В края на краищата ние нямаме крила. Намаляваме, намаляваме и аха да минем и някой мине точно пред нас!
Благодаря на Админ-а, че отдели темата! Нека всички колеги имат 1 наум, когато минават през района! За втори път в рамките на 2г. засичам тоя откачалник там.
Колегата беше втрещен направо, сигурно е бил по-смаян и от мене, щото след като оня ме трупяса с 1 круше не знаех какво става, освен, че ме болеше стабилно главата и челюстта.

Най-жалкото в случая е, че подобен престъпник се разхожда на свобода, че и му правят евала в момента! В това жалко местенце под Слънцето дори медиите явно считат за нормално да си начумерен и злобен, комплексиран простак, готов да нападне всеки, който му се изпречи. Всеки ден го показват по 10х по телевизията, в интернет няма новинарски сайт, в който да не му покажат грозната муцуна - кога от поръчков бияч стана велик шампион бе?! А той е обикновен престъпник и бияч, и си остава такъв!
Изображение
Аватар
novice

Мнениеот codename47 » Съб Май 28, 2011 6:21 pm

в този район около Бялата вода - нагоре към Тихия Кът съм виждал да тичат доста състезатели по джудо, самбо, борба. Вероятно е популярно сред тях така че имайте едно на ум...
Колко до "Чука", как може верно да се "възхвалява" подобна личност: http://skandalno.net/%D0%B1%D1%8A%D0%BB ... 0%B8-14499 вместо публично всички да го заплюят по медиите и спортните прояви те го канят моля ви се.....:puke:
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот n3k01 » Съб Май 28, 2011 6:39 pm

Ма и аз се чудя, даже кой па е успял да го излъже че става за какъвто и да е вид атлет във какъвто и да е вид спорт.... :confused: той тоя като го гледах на клипа как размахваше тия баници....де да знам освен да изкарва пари като наемен бияч, според мене тоя за друго не става....Даже се чудя дали и за това става...нали знаете пред желЕзото всички са равни :smash: .Но както и да е ти(автора на темата) не си бил много прав спрямо себе си да спреш да говориш с тоя.Ако някакъв такъв бабаит ме напсува(което ми се е случвало) и са ми нужни точно 1 секунда да го огледам за да разбера, че с този човек разговор нЕма да се проведе...като видя такъв празноглавец почвам да си мисля как да извадя колчето възможно най бързо и да почна да го налагам със седалката, ама разговор....ммммм...по-скоро НЕ :D
n3k01

Рейтинг: 1252

Мнениеот taurus13 » Съб Май 28, 2011 7:52 pm

Ти ме разсмя....искам да видя, как вадиш колчето на седлката и млатиш Чука по главата... :rofl: :rofl:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот naskoj » Съб Май 28, 2011 8:06 pm

taurus13 написа:Ти ме разсмя....искам да видя, как вадиш колчето на седлката и млатиш Чука по главата... :rofl: :rofl:

На един от квартала на колчето в края имаше шип дълъг 10 см и ножче което се прибира , а като се отвори става като пикел .

Беше пратил един мангал в болница .

П.П. аз преди като карах винаги си вземах един нож . много пъти ми помагаше за сплашване на цигани и за поправки по колелото .
naskoj

Рейтинг: 1083

Мнениеот kaliopo » Съб Май 28, 2011 8:10 pm

taurus13 написа:Ти ме разсмя....искам да видя, как вадиш колчето на седлката и млатиш Чука по главата... :rofl: :rofl:

Замерването на по-силен противник със зловонни изпражнения е широко разпространено и в животинския свят! Нанасянето им, посредством "налагане с велосипедна седалка", е интересна и заслужаваща внимание идея... :D :beer:
Аватар
kaliopo

Рейтинг: 1664

Мнениеот penmark » Нед Май 29, 2011 1:00 pm

Чук, тесла, пред винкела всички са равни. След като го знаете къде е, съберете се 10-тина души с по един винкел и знаете какво да му направите мамата. :evil:
Аватар
penmark

Мнениеот PtD » Нед Май 29, 2011 3:16 pm

@penmark, ти първо попрочети кой точно е Любо Чука, пък после давай смели съвети...
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот penmark » Нед Май 29, 2011 3:36 pm

Даже и клипчета гледах, затова написах 10-тина въоръжени. :D
Аватар
penmark

Мнениеот bikerider » Нед Май 29, 2011 5:54 pm

novice, aз друго не мога да разбера - хем си с колело, т.е. си три пъти по-бърз от всякакви чукове (защо не си използва предимството), хем спираш да му се дървиш на ръка разстояние. Кому е нужно да те бие като хлапак? Като се дразни от реплики - нахрани го от разстояние както никой не го е хранил и го остави да беснее. Или извади пистолет и го застреляй като бясно куче, каквото явно е. Във всякакви средни положения си потърпевш (и всеки от нас, който не му е в категорията).
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот novice » Нед Май 29, 2011 6:24 pm

Аз нито съм престъпник, нито имам оръжие, че да се стрелям с тоя боклук. А да му се дървя... Точно на него? Че от де да знам, какво има той на колана?
Спряхме и то не до него, а по-надолу, след което той дойде и макар и да му е изписано на мутрата, че е комплексиран боклук, не изглеждаше толкова жалък, че да удря хора, които не са му в категорията, а и щото не съм предполагал, че е такъв ненормалник. Както казах, по време на инцидента нито знаех кой е, нито беше изрисуван като крокодил с тея татуировки. Спрях, щото не съм предполагал, че подобни откачалници се разхождат в планината. И на последно място - що да си цапам ръцете с него? Тя съдбата достатъчно го наказва и сама...
Изображение
Аватар
novice

Мнениеот Plamen_EM » Нед Май 29, 2011 6:41 pm

На колана има пистолет, колкото вилката ти, но аз друго не разбирам, до кога ще продължава това хулене и с каква цел?
Защото аз съм го срещал двайсетина пъти, пък нито веднъж не съм го чул, да напсува или видял, да удари някого. Далеч съм от мисълта да го издигам до майка Тереза, ама и ти като го виждаш, че е над два метра висок и три пъти по-здрав, какво му се отяждаш? Има си моменти, в които е подходящо да си премълчиш.
Не е важно какъв велосипед караш, а с кого.
Аватар
Plamen_EM

Рейтинг: 1762

Мнениеот bikerider » Нед Май 29, 2011 7:34 pm

@novice: убягва ми целта на цялото това мрънкане във форума. Ако търсиш отдушник, не мисля, че тук е мястото. Освен това, в случая друг наказан освен теб няма.

И без да искам да те обиждам - всеки има някаква реална мотивация за да псува. Виждал съм картинката и от другата страна - профучава колело, стряска някого и после ама що ме псуваш. Да не говорим, че де юре всеки пешеходец на Витоша е в ПЪЛНОТО си право да псува велосипедистите. Имай го предвид, ако не го знаеш. Не казвам, че сте профучали, но някой някога го е направил и сега всички ние плащаме заради някой боклук, който е стреснал някого и е създал такова отношение у човек като този. Приеми го като факт и не мрънкай. А ако толкова ти се мрънка - мрънкай срещу тъпанарите, които режат клона, на който седим. На такива и петдесет крошета са им малко.

Относно самия този Чук - никой не е длъжен да отсява плявата от зърното. И аз се пазя като видя номер Пк, Вр, А, В, и.т.н., макар че и там има много свястни хора. Дай по-кротко и си извади поуките - това е от полза. Другото е хабене на време, нерви и клавиатура.
Аватар
bikerider

Мнениеот novice » Пон Май 30, 2011 11:10 pm

С каква цел е темата ли?! Заявих го още най-горе - хората да си правят сметката, като карат там! Мислех, че подобни субекти не се разхождат в планината, но явно не е така за съжаление. А още по-жалко е, че доколкото разбирам вие възприемате подобно поведение за нормално... Ако темата(не я пуснах аз, админът я отдели в тема) ви се струва мрънкане, подминете я и пишете в следващата! Не е нужно да участвате във всяка една, ще мине и без Вашето участие! :beer:
Докога някой ще ме пита защо съм спрял, каква е целта на темата и т.н.?! Хайде малко четете отначало, преди да задавате 1 и същи въпрос по 20 пъти! :offtopic:
Да сме го стреснали?! Брейййй, много нежна и крехка душа изкарахте, че се крие зад подобни извергски изпълнения! А може би го е страх да не го опука някой в гръб, а?! :crazy: Още си спомням как една подремваща в Туарег мутра се стресна, като минах покрай отворения прозорец на джипа му с колелото на 1 улица в София... Ма не ме е псувал нали? Щото улиците са, за да се кара по тях, не да се дреме! ... и алеите така, че и не са частна собственост!
Нямало други, да са се оплакали от него?! Ми хората се страхуват, дори да е направил нещо на някой, този някой може и да го е шубе или срам да си каже. А и освен това колко човека трябва да изпискат от него, за да се озове, където му е мястото?! И аз нямаше да пиша тук, ако не му бях видял случайно мутрата и името във вестника миналата седмица, само че това не значи, че същият не причинява инциденти, нали?! Айде четете малко по-нагоре! :banghead: Ако не знаех кой е и бях пуснал тема, някой пак щеше да се изкаже в стил мрънкаш срещу неизвестен. Е, не! Посочвам ви го с име, ей тоя има проблем с колоездачите, пазете се от него! :bigeyes: Почвам да съжалявам, че пуснах мнение. Трябваше някой от тия над мен, дето едва ли не им е забавно, да пострада, някой като Чука да му пусне я крак, я клон, да се пречука някой друг, за да не ви е смешно май?! :crazy:
И още нещо - тоя същия и приятелчето му ни видяха 10-20 мин. по-рано. Те изкачваха нагоре, а ние бяхме спрели в началото на слънчевата писта, до бившата вече застроена полянка. После, когато ги застигнахме надолу и те слизаха надолу. А да сме ги изплашили... извинявам се, този "аргумент" е НЕСЪСТОЯТЕЛЕН! Точно в този участък от алеята тя е толкова чакълеста, че спускащ се велосипед се чува от 100км само по шума на гумите в дребните камъчета! :banghead:
Другото - че можели да ни псуват където си поискат? Така ли? :dontknow: Не знаех, вече ще благодаря и ще се кланям на всеки тъмен субект, който ни псува, понеже "имал право"! На какво основание?! Че е тъмен, невъпитан, балкански профан?! :bowdown: Или че планината е негова и виждате ли ние му нарушаваме личното пространство?! Защото както се разбра забрани за каране няма. Разбирам да има такива, да ги нарушаваме, АМА ТО НЯМА!

ПС: И последно, не разбрах, да спра на 20м и да го псувам, като същевременно се моля да няма патлак на колана и да ме надупчи или да му се кланям, че ме храни на майка?! :crazy:
Изображение
Аватар
novice

Мнениеот IVO Jordanov » Вто Май 31, 2011 12:39 am

novice написа: Защото както се разбра забрани за каране няма. Разбирам да има такива, да ги нарушаваме, АМА ТО НЯМА!

:bigeyes: Е това изказване убива рибата. Помисли си отново!!!

...да спра на 20м и да го псувам, като същевременно се моля да няма патлак на колана и да ме надупчи или да му се кланям, че ме храни на майка?! :crazy:

Ми не, просто не карай по алеята. Не мога да разбера как княжевц не го е осъзнал това.

Не взимам страна. Нито смятам темата за излишна, нито смятам, че има някой от колегите форумци крив или прав, ама не разбирам какво още го дъвчете тоя случай. Ясно е, че оня е дебил, ама е ясно и, че по алеята не се кара...
Темата си плаче за ключ, по мое скромно мнение...може и седалка да ви монтирам, ако искате, с 3 години гаранция на кожата :evil: Общия форум верно прелива от гениални теми. Аман!
Подкрепяйте и стимулирайте начинаещите в спорта!
Аватар
IVO Jordanov

Мнениеот Plamen_EM » Вто Май 31, 2011 2:07 am

Добре novice, очевидно това дето в почти всички адекватни мнения по темата, те питаме: Защо спря като го виждаш какъв е? Теб не само не те впечатлява, ами и те изнервя и преразказваш случката и преразказваш случката. Това не ти достига и раздаваш и правосъдие. :)
Явно ти смяташ, че е правилно дето си спрял. Ето ти моето конкретно предложение: Вече го знаеш кой е. Той е публична личност. Разбираш къде живее. Някоя вечер го причакваш пред тях и го питаш защо те е напсувал. Отнасяш още един шамар. След което го питаш и защо те е ударил. Още един. Ама това с подобаващата интонация и без да му спестяваш така красивите епитети, с които ни го описа.
А че от темата няма особен смисъл ... Нито можем да възстановим накърненото его на колегата, нито да направим така, че да няма повече подобни инциденти. А предупреждението, лично аз се чувствам предупреден.
Сериозно: Това че не си си извадил медицинско и е минало време не значи, че не можеш да отидеш и да си пуснеш жалба. Просто няма да се стигне до присъда, но последствия ще има. Може да са минимални, но може и да не са. Решението е изцяло твое. И точно в това ти решение е отговорът на въпроса: Трябваше ли да спирам или не?
Не е важно какъв велосипед караш, а с кого.
Аватар
Plamen_EM

Рейтинг: 1762

Мнениеот bikerider » Вто Май 31, 2011 7:39 am

Plamen_EM написа:Нито можем да възстановим накърненото его на колегата, нито да направим така, че да няма повече подобни инциденти. А предупреждението, лично аз се чувствам предупреден.

:agree:

@novice: горното го казах с най-добри чувства към теб и оглед да минимизираш по-нататъшни щети върху нервна система, его, и.т.н. Ако съм те засегнал, мога само да съжалявам за лошия избор на думата "мрънкане". Успех! :beer:
Аватар
bikerider

Следваща

Назад към Общ форум