Drag C1 Comp
SPRINT APOLON 2011
RAM H1 2011
CROSS PARALLAX 2VB
Raleigh ANGEL
Raleigh PARADOX
freebiker написа:От всичко изброено най-добре да закупите РАМ-а.Вярно,по-скъп е,ама е най-надежден,с сравнително добра скоростна система,рамката не е лоша,бих казал идеална за ХС. C1-цата е за хора до 165-170см ръст като говорим за най-високата версия,така че бих ви помолил да споделите Ръст и Тегло,за да можем да се ориентираме.Но,аз бих избрал РАМ-а пред другите предложени от Вас
Evgeni написа:Не си споменал колко си висок, какъв стил искаш да караш и т.н.
Evgeni написа:Караш градско значи.Скачаш ли от някъде, или....Дай малко повече информация.Иначе за градско-RAM-ът е идеален.За скачане-по-големия вариант на C1.
PRObably1 написа:Ако говориш за този Ridge http://www.escadra.bg/%D0%BF%D0%BB%D0%B ... e/i394.htm аз бих избрал него-27 скоростна система,Хидравлични спирачки,Вилката има лок-аут.Но ако е друг вариянт с механиките и Acera монтаж-грабвай RAM-a
penmark написа:Май за този модел говориш.
http://shop.vivelo-bikes.com/product/26 ... db-26.html
xcrider написа:За 699 можеш да вземеш драг зх4 с вилка xcm с заключване , дискови спирачки тектро, хубаво кормило и лапа,и да не забравяме командите и лостчетата са отделно, което е + .
димитър написа:xcrider написа:За 699 можеш да вземеш драг зх4 с вилка xcm с заключване , дискови спирачки тектро, хубаво кормило и лапа,и да не забравяме командите и лостчетата са отделно, което е + .
е тоя драг вее... в секо мнение драга е наи-хубаво та наи-хубаво и кво му е по хубаво от рам-а![]()
он: аз сам за рам-а аз карам хт2 с компоненти от хт1.2 и сам много доволен стига да го поддържаш добре.и си вземи 1-2 чифта втулки щот хцр на макс 3 месеца се луфтиаз го карам вече 4 месеца и нямам проблем .и в гората агресивно ,и на задна на предна глупости..
скачам на дропчета наи много по 2м. без попивка и нищо му няма ,ако държиш на силни спирачки http://screambikes.eu/bg/kolodki-mtb/6595-kolodki-rhino-z-709.html и после няма да даващ 16 лв а-7 http://screambikes.eu/bg/kolodki-mtb/1455-kolodki-rhino-z-769.html
![]()
дано сам помогнал
![]()
димитър написа:реглажа на авид-а (сингъл дигит 3) е супер лесен пък и кво му пречи да си го поръча с главини от рам хт1.1 бб7 ? ако му земат пари за тази работа няма да са повече от 10-20 лв които според мен не са му проблем ...и рам-а си е супер добро колелце за парите си ,незнам за какво са му дискови просто няма смисал от по силна спирачна сила,а ако случаино иска повече сменя калодките и си регулира добре спирачката единственя недостатък на в-брейк-а е , че при криви капли задържа но при неговото каране няма как да ги искриви освен ако не кара с 2 атмосвери даже и с 2 ще му е трудно
Също и рам-а е със скорости СРАМ който според мен са по добри от шимано .труватив колче,лапа,курмилоавид спирачки
главини формула
абе аз сам за рам-а много време сам мислил сичко ми е минало през главата и се спрях на него по натам ще му смени вилката и става машина
с 2 ръце гласувам за рам хт1.2 при вазможност смени рамката с хт3 или по добре с хт2![]()
![]()
![]()
xcrider написа:Да, но в крайна сметка това са единствените неща, които са по-добри от на крос-а. Ами спирачките, седалката скоростите(броя им) на кроса са
climber1998 написа:Juicy 3 спирачката е ужасна ... повярвай ми !!!
juslen написа:Здравейте, и аз се оглеждам за велосипед до 700лв.
Висок съм 185см на 80-85кг. Какво мислите за Cross GRX8 2011? Кой от изброените размери (Рамка:Alloy, Double Butted 26" x 410 / 460 / 510 / 560 / 610 mm) удовлетворява ръста ми, че не съм особено запознат? Гледам, че са пуснали и Cross Ridge 26 (460 / 510 mm) на промоция.Има ли някакви по-съществени преимущества спрямо GRX8, освен 27-те скорости...според писаното по-горе си вадя извода, че AVILIO групата е по-добра от ACERA?
...колелото ще се кара както се изрази автора на темата "All Terrain" без скокове, сериозни спускания и подобни гяволии.Просто ми трябва надежден велосипед за всички сезони, включително и зимата. Поради това е важно спирачките да спират в дъжд и сняг, че ми писна от V-brake. Надявам се SHIMANO M 445 да са подходящи за такива условия.
btw...надявам се автора да не се обиди, че му пиша в темата.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта