Не съм слагал минуси на никой! Съжалявам, ако мислиш, че съм аз, но не съм!

Който е, може да си признае, ако има доблестта за това. Явно някой съфорумец-мишок обича да създава интриги между останалите с рейтингите, щото мине, не мине и се заформят подобни спорове из темите. Да бъде здрав!
Колкото до жалбата - не виждам някакъв смисъл да пускам сега. Надали някой ще си мръдне пръстта. А да му се дървя и да питам защо ме е шибнал - на бившия бияч на Таки? Нямам 9 живота, да си правя експерименти.
Колкото до темата - смисълът е възможно повече хора да прочетат и да бъдат осведомени какво ги чака в княжевската гора, ако имат моят "късмет" да попаднат на този субект - има гугъл, всеки може да види как изглежда. Аз лично не знаех какъв е по време на инцидента и спрях, да проведа нормален разговор. Да му се дървя?!Не съм му в категорията, за да го правя! Ако беше просто нормален спортист, едва ли би реагирал по този начин.
И моля, моля, конфликтът не го започвам аз, а отсрещната страна. Аз само се опитвам да установя причината отсрещната страна да предявява претенции към мен по един нецивилизован начин, след което ме нападат брутално.
А разказвам по 10х случката, защото ми задавате едни и същи въпроси и оставам с впечатление, че все нещо е останало неизяснено. А то просто някои колеги ги мързи да изчетат отначало, за да не описвам после аз по 10х...
IVO Jordanov, а по кое по-точно да караме?! Между боровете и храстите в гъсталака ли?!

Къде има забрана?! Я ми я снимай, че съм я пропуснал!

Щото пътеката от Копитото след Бялата вода нормално прелива в нещо като алея, което води към Княжево извинявай! И никъде няма табелка забранено за колоездачи!

То по тази логика, ако там имаше, а то няма забранителна табелка трябва през зимата да няма деца с шейни и скиори, идващи откъм планината по нея...
И не трябва да има пешеходци по велоалеята на Борис 3-ти, където за разлика от на Витоша ИМА обособена вело- и пешеходни алеи.
Успешно лято на всички, по-малко контузии и подобни инциденти! Ако може и да няма!