@biggfoot:
Абе пич, ти на колко години си ако мога да попитам? Щото дрънкаш ГЛУУУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА.
[quote="biggfoot"]
За какво му е на човек да е умен [b]В [/b]България за да прокопса.
[/quote]
ИМЕННО ЗА ТОВА МУ Е - ЗА ДА ПРОКОПСА.
[quote="biggfoot"]
Мутрите, които се движат с коли, които струват кокото външния ни дълг не ми мязат на професори.
[/quote]
Това ли е за тебе прокопсване? Това ли са ти идеалите? Да прокопсаш като мутра???? Браво, пИчелиш меденка.
И изобщо, ае стига с тоя нихилизъм и тая дива генерализация, а - като не познаваш умни хора, които ЦЕЛЕНАСОЧЕНО стоят тук, не се изказвай в стил "всички са тъпи". Като не познаваш умни хора не си позволявай да ПЛЮЕШ по ВСИЧКИ хора. Такива сополанковци като тебе дето си мислят, че света е до колене щото по новините така казаха... За какво му е на човек да е умен като може да е тъп така ли?????????? Да ти имам и културтрегерската философия уважаеми...
Прекалено много телевизия гледаш - личи ти от километри, че мислиш с чужди мисли в главата.
Edit: "изнасяме си мозъците"....

Къде ги видя тия мозъци бе приятелю? Ти оглеждал ли си се напоследък? Разхождал ли си се из разни университети тук и така нататък? Знаеш ли как се завършва тук и колко е трудно? За кви мозъци ми говориш, като три-четвърти от студентите не могат един интеграл да сметнат???????
От мен един безплатен съвет - избий си клишетата от главата и започни да мислиш.