rees написа:Намерих доста теми с луфт при чашките, но никоя не описваше моят проблем. Луфта е напред и назад, не нагоре и надолу.
rees написа:Т.е. луфта е дупка между чашката и стержена.
bikerider написа:@rees: имах предвид да снимаш чашките разглобени или поне да се вижда луфта. Не виждам нищо ненормално в колелото ти на пръв поглед, така че иди в сервиз да ти огледат чашките. Или нещо липсва или не обираш добре луфта по някаква причина. Сигурен ли си, че стержена е по-къс от сглобката с 2-3мм, т.е. има мегдан за обиране на луфта? Напълно е възможно чашките на новата рамка да са по-нископрофилни и стержена да идва леко дълъг (ако съм разбрал правилно, че си пренесъл вилката на нова рамка). Най-лесно можеш да провериш с още един спейсър.
bikerider написа:Като си толкова наясно, включи се в темата и помогни с нещо. Посъветвай нещо, не се скръндзи
PtD написа:Toва не беше реплика към теб.
bikerider написа:Като си толкова наясно, включи се в темата и помогни с нещо. Посъветвай нещо, не се скръндзи
Alex Madman написа:@bikerider, упрекът не беше към теб, а към автора на темата, изразил съм се неясно.Просто нещо имам чувството, че повече пише, отколкото чете
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта