LandShark написа:Маршрута е ок, не мисля че това е проблем. Лично аз обаче няма да мога да се включа, просто няма да съм в Кзн в този момент.
mjjmiro написа:Преди няколко седмици качих трите върха на Триглав но пеш...
LandShark написа:Аз съм от Казанлък, но живея в София. От време на време идвам в Казанлък и правя карания - пускам постове в тази тема. Напоследък са основно в Средна гора, че обикновено имам от 2 до 4 часа общо за каране. Може да се организираме нещо като идвам следващия път?
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Страхотно маршрутче !
Аз мислех утре да поема сам от с.Тъжа до х.Тъжа, поради причини разни издирвам някаква ПЪТЕКА(маркирана)а не коларски път - без проблем ще си нося колелото по неяТа ако имате информация, споделете - за колко време се стига със средно/бързо пешеходно темпо ?
ПС - Не е сигурно по-принцип, може и без колело да тръгна - тогава питанията, които отправих тук отпадат, защото ще се качваме от друго място, но не съм решил още
mjjmiro написа:ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Страхотно маршрутче !
Аз мислех утре да поема сам от с.Тъжа до х.Тъжа, поради причини разни издирвам някаква ПЪТЕКА(маркирана)а не коларски път - без проблем ще си нося колелото по неяТа ако имате информация, споделете - за колко време се стига със средно/бързо пешеходно темпо ?
ПС - Не е сигурно по-принцип, може и без колело да тръгна - тогава питанията, които отправих тук отпадат, защото ще се качваме от друго място, но не съм решил още
Здравей,
Понеже нямах достъп до кмп. тия дни сега виждам поста. Все пак пиша, макар и късно. За пътеката - хижарката на х. Руслка ми каза, че има пътека която тръгва от ВЕЦ-а до с. Тъжа и излиза някъде на каларския път там където се хваща за х. Триглав, по нейни думи била много стръмна. Иначе до х. Тъжа по пътя си се качваш без проблем без да буташ. Аз до хижа Тъжа не съм ходил а на разклона на около 1км преди х.Тъжа хванах надясно за връх Голям Кадемлия и там на изкачването след станцията на МВР се наложи да бутам.
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта