,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: ,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Мнениеот Ozzie » Пон Юни 13, 2011 8:35 pm

TheAnimal написа:Дадох 150 лв за ютия.
Тея са се сбъркали с тези цени :confused:

Е то зависи от "ютията"... Ако е в калибър някакъв... евтино си минала. :evil:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Evgeni » Пон Юни 13, 2011 9:14 pm

Търсих си 40мин ключа за венците на шлиц, разбърках цялото бюро, целият шкаф с инструменти.НЯМА ГО!Оказал се в черното пликче със старите спици :xx(:
royalracing злоупотребява с акаунтите на хора от форума!
Evgeni

Рейтинг: 1192

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пон Юни 13, 2011 9:26 pm

1 класно мина, останаха 2 + 2 контролни.... :xx(:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Мнениеот PowerSlide » Пон Юни 13, 2011 9:26 pm

Изображение
Това е без никакво 3D :(!: а вдига гюрултия за 5 компа :V: сложил съм го на 88 градуса да изключва, има 1 вентилатор на кутията, 1 на професора, 1 на захранването и 1 на видеото който се чува на 300метра от нас :crap:
Разглобих веднъж да видя не може ли да се сложи по-яко охлаждане, обаче поради това, че ползвам Hi-Fi звукова карта на съседния слот се оказва, че не мога да сложа по-обемисто охлаждане :V: Пък и видеото плаче за ново, няма смисъл да се занимавам :)
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот Evgeni » Пон Юни 13, 2011 9:44 pm

Пробва ли да смениш термопастата?88 градуса са много(почва да се размеква) Можеш да направиш crossfire.Тая карта не е чак за боклука.Вярно, че няма много смисъл, ама ще ти излезе по-евтино. :agree:
royalracing злоупотребява с акаунтите на хора от форума!
Evgeni

Рейтинг: 1192

Мнениеот NWD » Пон Юни 13, 2011 10:05 pm

Офффф, цяла година гледам как да мина по тънкия начин и да не изкарвам оценки и сега като дойде края на годината и нямам достатъчно цифрички в графите трябва да правя по 3,4 контролни на ден и да се бия по-главата
:banghead:
Аватар
NWD

Рейтинг: 1056

Мнениеот joker_brand » Пон Юни 13, 2011 11:47 pm

PowerSlide написа:Това е без никакво 3D :(!: а вдига гюрултия за 5 компа :V: сложил съм го на 88 градуса да изключва, има 1 вентилатор на кутията, 1 на професора, 1 на захранването и 1 на видеото който се чува на 300метра от нас :crap:
Разглобих веднъж да видя не може ли да се сложи по-яко охлаждане, обаче поради това, че ползвам Hi-Fi звукова карта на съседния слот се оказва, че не мога да сложа по-обемисто охлаждане :V: Пък и видеото плаче за ново, няма смисъл да се занимавам :)

Хммм, според мен много се притесняваш ! Aз на един от тестовите компютри съм с X1900XTX Vivo . В idle държи м/у 60-63 градуса . В load достига и до 100 . Като цяло серията X19XX е със по-топлички ядра . Като цяло на ATI доста повече им се отдава високата и пържеща температура :lol2: . Все пак, ако искаш да подобриш малко показателите, подобри малко въздушния поток в кутията (сложи една 120-ка да обдухва директно картата, или нещо подобно) . X1950 Pro беше единична платка (не е със "сандвич" охлаждане") и като са сток охлаждане не е зле ! Можеш да разглобиш, да почистиш, да смениш пастата на ядрото . Също така, по паметите 100% има термолепенка - махни я и на нейно място нанеси слой термопаста ! Изглежда пипкава и цапаща процедура, обаче има ефект :agree:
Аватар
joker_brand

Рейтинг: 1996

Мнениеот Esoteric » Вто Юни 14, 2011 8:40 am

PowerSlide написа:Това е без никакво 3D :(!: а вдига гюрултия за 5 компа :V: сложил съм го на 88 градуса да изключва, има 1 вентилатор на кутията, 1 на професора, 1 на захранването и 1 на видеото който се чува на 300метра от нас :crap:

пробва ли да почистиш радиатора под вентилатора?
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот eMcKu » Вто Юни 14, 2011 3:40 pm

CRC ми пратиха неопрен размер XS, при положение, че съм поръчал S :(!: :(!: :(!: ... уви за експресната доставка от 28 евро.
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот naskoj » Сря Юни 15, 2011 9:24 pm

днеска около 5 часа бях на плаж :crazy: :crazy: и сега съм като пребит
naskoj

Рейтинг: 1083

Мнениеот Esoteric » Сря Юни 15, 2011 10:42 pm

naskoj написа:днеска около 5 часа бях на плаж :crazy: :crazy: и сега съм като пребит

а представи си, да са те били пет часа и да се чувстваш, все едно си бил на плаж...
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Мнениеот kubetata » Сря Юни 15, 2011 11:19 pm

@Powerslide Споделям трик с който си направих видео-картата на настолния компютър/Radeon 9600pro/ с пасивно охлаждане. Изкарах вентилаторчето но оставих основата му. Намерих стар радиатор за s.754 и го срязах на 2 части. Избрах си частта която пасва по-добре. Малко топлопроводима паста и няколко свински опашки по-късно и шумното виене изчезна. Единствения проблем е, че не е от най-плоските модификации които могат да се направят. За сметка на това от 65C на айдъл, сега не не вдига повече от 50 на 3D. Това беше мое дело преди 2 години и AGP-то все още работи! :clap:
Тъй кат' стане..
Аватар
kubetata

Рейтинг: 1709

Мнениеот Alex Madman » Чет Юни 16, 2011 12:58 am

http://www.youtube.com/watch?v=tlDv0XL5bv8 // http://iskampc.com/scythe-gentle-typhoo ... 5400-.html
Дето колегата joker_brand вика, един от тези и мисля, че проблема ще е решен. :D Няма да е най- тихото нещо на света, но за сметка на това е евтино :agree:

Он: имам да предавам два курсови проекта, ще ме изпитват по математика и между всичкото това трябва да уча и за втората част от Cisco CCNA курса :boggled:
Fanatico написа:Егати тъпото колело, тема и автор.

Другия проект
Аватар
Alex Madman

Рейтинг: 1495

Мнениеот azze » Чет Юни 16, 2011 6:29 pm

В понеделник сме 2-ра смяна на училище,заради изпитите на 8 (или 9 каза класната) клас.

П.П.
Rating: 1628
:D
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот fastera2 » Пет Юни 17, 2011 1:47 am

Оплаквам се от навред ширещото се лицемерие ... Голям процент от хората нямат смелоста да ти говорят в очите,може би зад гърба повече инзася.
fastera2

Рейтинг: 1485

Мнениеот vvvaaal » Пет Юни 17, 2011 4:17 pm

Не съм си премазвал вътрешната гума никога по тоя начин. :(!: В една от мангалските изпълнения по улиците(шахтите без капак) дропвам си спокойно бордюрчето и пропаднах в една такава. :xx(: Не знам как шината ми оцеля без поражения ама 17лв заминаха за нова гума ... :(!: :bawling: :crazy:
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот exiteyes » Пет Юни 17, 2011 4:28 pm

Всички си заминават на село, даскалото свърши неподобаващо бързо. Тая година усещам как ще чупя ластика към Кюстендил..
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот royalracing » Пет Юни 17, 2011 4:40 pm

exiteyes написа:Всички си заминават на село, даскалото свърши неподобаващо бързо. Тая година усещам как ще чупя ластика към Кюстендил..

Всички отиват на Боровец.....но таз година и аз :dunce: :dunce: :dunce: :D
Он:Всички са на училище и по цял ден тъпея в нас..няма с кой да карам..
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Мнениеот naskoj » Пет Юни 17, 2011 4:54 pm

PRObably1 написа:Он:Всички са на училище и по цял ден тъпея в нас..няма с кой да карам..

аз имам подобен проблем ,само че не са на училище а ги мързи .

оплаквам се от това, че още не са ми купили ново колело още колко трябва да чакам
naskoj

Мнениеот lusi5001 » Пет Юни 17, 2011 5:15 pm

naskoj написа:
PRObably1 написа:Он:Всички са на училище и по цял ден тъпея в нас..няма с кой да карам..

оплаквам се от това, че още не са ми купили ново колело още колко трябва да чакам

:offtopic: а защо не събереш ти,и не си купиш сам
Он: мързи ме ужасно ...
Много искам нова рамка ! ...
Аватар
lusi5001

Рейтинг: 872

Мнениеот naskoj » Пет Юни 17, 2011 5:39 pm

lusi5001 написа:
naskoj написа:

:offtopic: а защо не събереш ти,и не си купиш сам
Он: мързи ме ужасно ...

еми има доста причини
1 трудно се събират 500 лв ( колелото е 1000лв но аз има събрани малко пари )
2 само на 14 години съм и няма как да ги изкарам тези пари
3 майка ми ми го е обещала

Он :скучно ми е
naskoj

Мнениеот msniki » Пет Юни 17, 2011 5:53 pm

Още ме болят ребрата от последното ми падане, а мина вече седмица и нещо. :dontknow:
Идва Боровец пък все още не ми е готово колелото за там.....
Освен това взеха да ми свършват парите отново.
Доста на нагорнище ще ми за да отида. :(
Е поне ако не отида ще сменя курбели и педали и ще си сложа скорости.
Но каква полза като не го карам по състезания... :boggled:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот Esoteric » Пет Юни 17, 2011 6:05 pm

имам пари и се чудя за какво да ги изхарча... трябва ми нова вилка, ма ми трябва и нова печка и нова перланя...
дали да карам, като пичага и да седя гладен и мръсен или да си търкалям със старата и да обновя кухнята...?!
или да фана да купя всичко на куп и да му... бера лайката...
аааа... и пара за море ми трябва... и за калник на опелченеца... и камара пари, да му махна ръждата, да го пребоядисам и да да не прилича на останки от стар руски танк, бомбандиран осем пъти... :bawling:
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Мнениеот Ozzie » Пет Юни 17, 2011 6:58 pm

Esoteric написа:... и за калник на опелченеца... и камара пари, да му махна ръждата, да го пребоядисам и да да не прилича на останки от стар руски танк, бомбандиран осем пъти... :bawling:

не си струва разхода
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Мнениеот Esoteric » Пет Юни 17, 2011 7:01 pm

да, определено е по-удачно да си дам всичките пари за нова кола...! :clap:
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Мнениеот Ozzie » Пет Юни 17, 2011 7:19 pm

процедурите на които искаш да го подложиш струват повече от пазарната му стойност
със сигурност последната няма да се повиши чувствително след прилагане на описаните => пари на вятъра :thumb:

Бих подредил нещата така:
1. Пералня. (все пак да не се мори "ma cherie" и да не мърмори, какъв си егоист, ако сложиш вилката на 1-во място)
2. Вилка
3. Печка.

В паузата между т.2 и т.3 можеш да покажеш уменията си на велик майстор на тигана. :D
Аватар
Ozzie

Ке стане боя!

Мнениеот Aventador » Пет Юни 17, 2011 7:40 pm

Писна ми от пишман колоездачи, които не бръснат за нищо пешеходците по тротоарите и особено то тия, които карат велосипеди в насрещното докато шофирам!!!!!!!!!! :banghead: БЕСЕН СЪМ! Някой път просто ще отбия колата и ще стане боя :(!: :(!:

Запомнете кара се в посоката на движение и се спазва ЗДП, а пешеходеца винаги е с предимство на тротоара!!!! :peace:
Riding free since 1996
Аватар
Aventador

Рейтинг: 1205

Мнениеот lusi5001 » Пет Юни 17, 2011 8:48 pm

Днес си изкарах въздуха като паднах по корем на кормилото (отстрани),счупих си пръста и съм бил в безсъзнание 1 минута някъде според моите приятели
Добре,че бях с каска :( :( :( :( :(
Много искам нова рамка ! ...
Аватар
lusi5001

Рейтинг: 872

Мнениеот BRAMBARA » Пет Юни 17, 2011 9:37 pm

7 месеца мъки и не им се вижда края.... :( :(
BRAMBARA

Рейтинг: 1014

Re: Ке стане боя!

Мнениеот PtD » Пет Юни 17, 2011 11:22 pm

Aventador написа:Някой път просто ще отбия колата и ще стане боя :(!: :(!:

T.е. ще отбиеш колата и ще изядеш боя? Може, може. Нищо чудно.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла