TheAnimal написа:Дадох 150 лв за ютия.
Тея са се сбъркали с тези цени
Е то зависи от "ютията"... Ако е в калибър някакъв... евтино си минала.

TheAnimal написа:Дадох 150 лв за ютия.
Тея са се сбъркали с тези цени
PowerSlide написа:Това е без никакво 3Dа вдига гюрултия за 5 компа
сложил съм го на 88 градуса да изключва, има 1 вентилатор на кутията, 1 на професора, 1 на захранването и 1 на видеото който се чува на 300метра от нас
Разглобих веднъж да видя не може ли да се сложи по-яко охлаждане, обаче поради това, че ползвам Hi-Fi звукова карта на съседния слот се оказва, че не мога да сложа по-обемисто охлажданеПък и видеото плаче за ново, няма смисъл да се занимавам
сложил съм го на 88 градуса да изключва, има 1 вентилатор на кутията, 1 на професора, 1 на захранването и 1 на видеото който се чува на 300метра от нас
Разглобих веднъж да видя не може ли да се сложи по-яко охлаждане, обаче поради това, че ползвам Hi-Fi звукова карта на съседния слот се оказва, че не мога да сложа по-обемисто охлажданеПък и видеото плаче за ново, няма смисъл да се занимавам
naskoj написа:днеска около 5 часа бях на плаж![]()
и сега съм като пребит
exiteyes написа:Всички си заминават на село, даскалото свърши неподобаващо бързо. Тая година усещам как ще чупя ластика към Кюстендил..
PRObably1 написа:Он:Всички са на училище и по цял ден тъпея в нас..няма с кой да карам..
naskoj написа:PRObably1 написа:Он:Всички са на училище и по цял ден тъпея в нас..няма с кой да карам..
аз имам подобен проблем ,само че не са на училище а ги мързи .
оплаквам се от това, че още не са ми купили ново колело още колко трябва да чакам
lusi5001 написа:naskoj написа:PRObably1 написа:Он:Всички са на училище и по цял ден тъпея в нас..няма с кой да карам..
аз имам подобен проблем ,само че не са на училище а ги мързи .
оплаквам се от това, че още не са ми купили ново колело още колко трябва да чакама защо не събереш ти,и не си купиш сам
Он: мързи ме ужасно ...
Esoteric написа:... и за калник на опелченеца... и камара пари, да му махна ръждата, да го пребоядисам и да да не прилича на останки от стар руски танк, бомбандиран осем пъти...
Aventador написа:Някой път просто ще отбия колата и ще стане боя![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта