xcrider написа:Пак да се оплача, всичките ми приятели са мързели и не им се кара в планината и вече карам сам.
5roff написа:did написа:Оплаквам се:
Продадоха ми го за каберне, а то се оказа мерло.
did... ще се изпиеза здравето на продавача
![]()
За да не съм офф: искам да се оплача, че ме нарекоха кретен![]()
diddy написа:Скучно ми е!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PRObably1 написа:Няма с кой да карам а времето е чудесно за Витоша..Обмислям вариант да отида сам,но има ли смисъл?
vvvaaal написа:Жега. Много мразя някой да ме пита за колко съм си взел колелото и като му кажа да ми разпрая че някво за 400лв щяло да ми върши същата работа.
![]()
Дал съм си парите и ще си го карам с КЕФ и не ми дреме за другите мнения ...
vvvaaal написа:Жега. Много мразя някой да ме пита за колко съм си взел колелото и като му кажа да ми разпрая че някво за 400лв щяло да ми върши същата работа.
![]()
![]()
airborneone написа:1 ден на боровец и кръста пак ме боли зверски, вече 2ри ден....
PRObably1 написа:airborneone написа:1 ден на боровец и кръста пак ме боли зверски, вече 2ри ден....
Мен ръцете и крайниците на пръстите..И като карам на по-каменисто около 3-4 минути почва много да боли ръцете..Обясняват ми,че било така първите 2 месеца аз като направя 2 спускания ръцете ги нема никви![]()
Едит:И на Драгалевци ми се случва това ..Някой от вас имал ли е подобен "проблем"
naskoj написа:PRObably1 написа:airborneone написа:1 ден на боровец и кръста пак ме боли зверски, вече 2ри ден....
Мен ръцете и крайниците на пръстите..И като карам на по-каменисто около 3-4 минути почва много да боли ръцете..Обясняват ми,че било така първите 2 месеца аз като направя 2 спускания ръцете ги нема никви![]()
Едит:И на Драгалевци ми се случва това ..Някой от вас имал ли е подобен "проблем"
къде точно те боли ръката . ако е при китките мога да ти кажа от какво е .
Он: много ми е скучно
PRObably1 написа:naskoj написа:PRObably1 написа:airborneone написа:1 ден на боровец и кръста пак ме боли зверски, вече 2ри ден....
къде точно те боли ръката . ако е при китките мога да ти кажа от какво е .
Он: много ми е скучно
Не е при китките,самите пръсти ме болят,мислех,че е от лостчетата-предното ми е твърдо а задното меко,но така съм свикнал а и щом ме болят и 2-те ръце не вярвам да е от това .
Преди като карах по трасета без корени и камъни нямах "проблеми",но от 1 месец насам започнах да карам на Витоша редовно,качих се на Боровец и "проблемите" започнаха.А и също така боли мускула под свивката на ръката..
PRObably1 написа:Не,но нямам ръкавиции сега се сетих за това ..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта