,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: ,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Мнениеот xcrider » Пет Юни 17, 2011 11:41 pm

Вчера в драг на бул. България бях с един приятел и имаше някакъв млад продавач, 20-годишен, нисък и малко приличаше на Тео, който слезе с нас долу. Приятеля ми искаше да провери дали има в наличност една вилка. След това му казах да се качим горе, за да види дали има и хидравличната спирачка, която търсеше. Продавача ми каза на висок тон "Хайде намери я, като смяташ, че е горе. За такива неща се пита!" :confused: .Един от другите служители му каза да не ни се кара. След което аз леко се усмихнах. Оня пак на висок тон каза " К'во се смееш бе!?" :nono: Качихме се с приятеля ми горе, оня остана долу, на партера, след което казах на приятеля ми да си тръгваме най-добре и да отидем до драга до хигиената. Точно като излизахме оня отново по същия начин рече " Намерихте ли я спирачката, намерихте ли я!?" С моята дружка му казахме " Всичко намерихме, всичко!" :eyebrow: и излязохме от магазина. Следващия път като такова нещо стане, питам за името му :deal: , след това съобщавам на управителя за отношението на продавача към нас :eyebrow: ->опааа, уволнени сте! :popcorn: Оня нека да си блъска главата след това защо го е направил. :banghead:
xcrider

Рейтинг: 1256

Мнениеот naskoj » Пет Юни 17, 2011 11:57 pm

искам да се оплача от това че няма с кой да си пиша а ми е много скучно и трябва да седя до 02,00 за една игра да пуснат нова карта .

толкова е зле положението е се писах сам по скайп пиша на един приятел и сам си отговарям . ама споко той ме знае че съм за психиатрия .
naskoj

Рейтинг: 1083

Мнениеот msniki » Съб Юни 18, 2011 9:11 pm

Отново паднах.
Имах късмета че пръстите ми не са счупени. Само сухожилията са наранени.
Въпреки че почти не ги усешах или мърдах след падането.
Успях да счупя и визиора на каската.
Само дето по колелото няма и драскотина.(все пак се приземи върху мен.) :D
Замина си още една DRAG тениска. :lol:
Почва да ми писва вече карането по пътеки- Май ще се продавава Гиганта, но още не съм взел окончателно решение. :V:
:banghead:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот xcrider » Съб Юни 18, 2011 11:57 pm

Пак да се оплача, всичките ми приятели са мързели и не им се кара в планината и вече карам сам. :banghead:
xcrider

Рейтинг: 1256

Мнениеот Esoteric » Нед Юни 19, 2011 9:29 am

xcrider написа:Пак да се оплача, всичките ми приятели са мързели и не им се кара в планината и вече карам сам. :banghead:

и аз се бях разбрал днес, с един приятел да караме, но той се провали в последния момент и сега трябва да си карам сам!
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот vla40 » Нед Юни 19, 2011 9:39 am

Ходих на Боровец,но без колелото. :xx(:
Само се возих на лифта. :xx(: :xx(: :V: :D
Аватар
vla40

Рейтинг: 1394

Мнениеот royalracing » Нед Юни 19, 2011 9:42 am

Няма с кой да карам а времето е чудесно за Витоша..Обмислям вариант да отида сам,но има ли смисъл :D ?
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Мнениеот naskoj » Нед Юни 19, 2011 9:46 am

сигурно вече повече от 2 седмици не съм карал . не броя ходенето да едни момичета с колело но дори да го броя то е 30 мин каране по баири нанагоре и беше на 16.06

кара ми се колело
naskoj

Мнениеот Esoteric » Нед Юни 19, 2011 10:07 am

брал съм му лайката, аз отивам на Локорско!
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Мнениеот royalracing » Нед Юни 19, 2011 10:16 am

Ае да ме земеш с тебе :D
Едит:Отивам на Витоша..Дано да се намери някой там..
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Мнениеот ma61na7a » Нед Юни 19, 2011 10:28 am

5roff написа:
did написа:Оплаквам се:

Продадоха ми го за каберне, а то се оказа мерло.

did... ще се изпие ;) за здравето на продавача :D

За да не съм офф: искам да се оплача, че ме нарекоха кретен :lol2:

КРЕТЕН :D :D :d :rofl: :rofl: :rofl: За да не съм :offtopic: изкривиха ми се курбелите :@:@
Използвай винаги каска, ръкавици и необходимата екипировка. Успех!
Аватар
ma61na7a

Рейтинг: 1080

Мнениеот diddy » Нед Юни 19, 2011 10:39 am

Скучно ми е!!!!!!!! :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Life's a climb but the view is great!!!
Аватар
diddy

Рейтинг: 1333

Мнениеот BRAMBARA » Нед Юни 19, 2011 11:28 am

diddy написа:Скучно ми е!!!!!!!! :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

:agree: :agree: :agree:
BRAMBARA

Рейтинг: 1014

Мнениеот kubetata » Нед Юни 19, 2011 12:50 pm

Болен... :bawling:
Тъй кат' стане..
Аватар
kubetata

Рейтинг: 1709

Мнениеот royalracing » Нед Юни 19, 2011 3:49 pm

PRObably1 написа:Няма с кой да карам а времето е чудесно за Витоша..Обмислям вариант да отида сам,но има ли смисъл :D ?

Отидох и беше чудесно,видях се с приятели,сцепих си козирката на каската,загубих си я,но важен е кефа :D
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Мнениеот Esoteric » Нед Юни 19, 2011 5:08 pm

и три пъти ура, за човека (мен), който тръгна по пътеката на локорско, ама от края към началото, стигна до каманяците и чааак тогава загря какво е направил.
мноо съм дОбър, ей! :D
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Мнениеот vvvaaal » Нед Юни 19, 2011 5:20 pm

Жега :banghead: . Много мразя някой да ме пита за колко съм си взел колелото и като му кажа да ми разпрая че някво за 400лв щяло да ми върши същата работа. :dontknow: :rofl: Дал съм си парите и ще си го карам с КЕФ и не ми дреме за другите мнения ... :popcorn:
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот royalracing » Нед Юни 19, 2011 5:43 pm

vvvaaal написа:Жега :banghead: . Много мразя някой да ме пита за колко съм си взел колелото и като му кажа да ми разпрая че някво за 400лв щяло да ми върши същата работа. :dontknow: :rofl: Дал съм си парите и ще си го карам с КЕФ и не ми дреме за другите мнения ... :popcorn:

Аз пък отговарям:Щот мога да си го позволя :smokin:
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Мнениеот Esoteric » Нед Юни 19, 2011 6:20 pm

vvvaaal написа:Жега :banghead: . Много мразя някой да ме пита за колко съм си взел колелото и като му кажа да ми разпрая че някво за 400лв щяло да ми върши същата работа. :dontknow: :rofl: Дал съм си парите и ще си го карам с КЕФ и не ми дреме за другите мнения ... :popcorn:

и мен днес две лапета (едното с балканче, другото с bmx) в центъра на локорско ме питаха същото... а да, преди 2 месеца, някво, между 10 и 12 години, ме пита същото и и в борисовата градина... кво значение има! :D
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Мнениеот crossenduro2 » Нед Юни 19, 2011 9:39 pm

Аз отговарям: 160 лв от Метро :rofl: .

И да не съм Off Topic: Поръчах си Fox 36 Van R и когато дойде в Еконт-а и го разгледах, се оказа че има луфт и са издраскани стеншъните. Мечтаната вилка си замина.. Сега поне си взех чисто нова от магазина. :beer:
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Мнениеот airborneone » Пон Юни 20, 2011 8:45 am

1 ден на боровец и кръста пак ме боли зверски, вече 2ри ден.... :banghead:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот royalracing » Пон Юни 20, 2011 8:57 am

airborneone написа:1 ден на боровец и кръста пак ме боли зверски, вече 2ри ден.... :banghead:

Мен ръцете и крайниците на пръстите..И като карам на по-каменисто около 3-4 минути почва много да боли ръцете..Обясняват ми,че било така първите 2 месеца аз като направя 2 спускания ръцете ги нема никви :(
Едит:И на Драгалевци ми се случва това ..Някой от вас имал ли е подобен "проблем"
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Мнениеот naskoj » Пон Юни 20, 2011 9:43 am

PRObably1 написа:
airborneone написа:1 ден на боровец и кръста пак ме боли зверски, вече 2ри ден.... :banghead:

Мен ръцете и крайниците на пръстите..И като карам на по-каменисто около 3-4 минути почва много да боли ръцете..Обясняват ми,че било така първите 2 месеца аз като направя 2 спускания ръцете ги нема никви :(
Едит:И на Драгалевци ми се случва това ..Някой от вас имал ли е подобен "проблем"

къде точно те боли ръката . ако е при китките мога да ти кажа от какво е .

Он: много ми е скучно
naskoj

Мнениеот azze » Пон Юни 20, 2011 9:51 am

Спукал съм гума,но не намирам дупката.Явно е миниатюрна,защото карах вчера,а чак сутринта видях,че е спукана.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот royalracing » Пон Юни 20, 2011 10:44 am

naskoj написа:
PRObably1 написа:

Не е при китките,самите пръсти ме болят,мислех,че е от лостчетата-предното ми е твърдо а задното меко,но така съм свикнал а и щом ме болят и 2-те ръце не вярвам да е от това .
Преди като карах по трасета без корени и камъни нямах "проблеми",но от 1 месец насам започнах да карам на Витоша редовно,качих се на Боровец и "проблемите" започнаха.А и също така боли мускула под свивката на ръката..
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Мнениеот naskoj » Пон Юни 20, 2011 11:02 am

PRObably1 написа:
naskoj написа:
PRObably1 написа:

Не е при китките,самите пръсти ме болят,мислех,че е от лостчетата-предното ми е твърдо а задното меко,но така съм свикнал а и щом ме болят и 2-те ръце не вярвам да е от това .
Преди като карах по трасета без корени и камъни нямах "проблеми",но от 1 месец насам започнах да карам на Витоша редовно,качих се на Боровец и "проблемите" започнаха.А и също така боли мускула под свивката на ръката..

за мускула на ръката пробвай да не го стягаш ,защото така не само че се изморява ,но и почва да боли . за болките в пръстите . имам ли си падания ,в които да си си ударил пръстите . може да са навехнати , натъртени или стара травма от някое падане . пробвай и други начини за хващане на кормилото защото може захвата да е грешен .
naskoj

Мнениеот royalracing » Пон Юни 20, 2011 11:07 am

Не,но нямам ръкавиции сега се сетих за това ..
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Мнениеот naskoj » Пон Юни 20, 2011 11:15 am

PRObably1 написа:Не,но нямам ръкавиции сега се сетих за това ..

вземи от някой приятел ръкавици и мини през местата където те болят ръцете ако няма болка значи трябва скоро време да се вземеш ръкавици . да ти кажа има разлика с и без ръкавици
naskoj

Мнениеот Gasolin » Пон Юни 20, 2011 11:21 am

Мен ме болят пръстите ако не съм карал от много време. Също така е важно какви са спирачките (натоварването на показалците е различно при една хубава хидравлика да речем) и дали държиш кормилото с 4 пръста (както трябва).
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Мнениеот royalracing » Пон Юни 20, 2011 11:33 am

Предната спирачка е Tektro Auriga Comp а задното лостче е C.Star..Предната спирачка я държа с 1 пръстче а задната с два
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла