Reactor написа:записвания могат да се правят вече и в магазина "Байк Зона" - Бисер Тошев/Нахи/
Fujitzo написа:Reactor написа:записвания могат да се правят вече и в магазина "Байк Зона" - Бисер Тошев/Нахи/
А освен там къде другаде можем да се записваме ? На http://vitosha100km.hit.bg/ не е отбелязано. Намерих и друг сайт, който очевидно не се актуализира - http://vitosha100.com/info.html
Там пише: Адрес: гр. София, ТД "Витоша" /ул. "Дойран" №18/ или магазин "АЛПИ" /ул. "Ворино" №19/ Предполагам това си важи ?
Освен това на въпросния сайт пише също:
1.Всеки участник е длъжен да носи личен превързочен пакет, защитно облекло
- Аз нямам нито наколенки/налакътници нито превързочни материали. Нима трябва да си купя за да участвам в състезанието ?![]()
2.Всеки колоездач трябва да носи предпазна каска, ръкавици и инструменти за ремонт на колело.
- Каската предполагам е задължителна - ок. Но ръкавици и инструменти не са ли препоръчителни, а не задължителни. Аз например гума не съм пукал последните 2 години и 3000 км. Гледах снимки от миналата година, почти не видях хора с раници на гърба.
Сори за тъпите на глед въпроси, просто ще ми е първо участие в обиколката
Fujitzo написа:Гледах снимки от миналата година, почти не видях хора с раници на гърба.
hitar_potter написа:Аууууу имам изпит по физика тогава!![]()
![]()
azze написа:...Четох,че ще има патрулиращи коли.Това означава ли,че те могат да вземат отказал се колоездач?
doodko написа:И аз имам едно питане, защото не съм участвал досега в подобни състезания, вкл. и това. За трудността мисля, че добих бегла представа, но как е маркировката по трасето? Необходимо ли е да се ползва карта, GPS или има указателни знаци и добра маркировка навсякъде? Че да не стане обиколката на Рила, Плана или нещо друго свободно избираемо![]()
Усепх на всички участници!
azzmaster написа:Azze,това е прекалено тежко състезание за първо.Отиди първо на някой от мърдагаскарите или на зарата,нещо до 25 км,100 км за първо състезание е убийствено много.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта