ами аз затова започнах питането от това, дали има случаи на спукване и ако да, при какви обстоятелства. Едно нещо е, за какво е предназначена еана рамка, а друго е, какво ще може да издържи.
Рамката мисля да я ползвам за това, което и до сега - карания по равно и нанагорно, и пускания - all mountain общо взето. Но си скачам и от скокчета като май по-високи от метър скокове не съм правил. Но мисля да скачам и от малко по-високи по-нататъка като ми порасне малко смелостта, но не и дропове от по 3 метра. Като цяло не обичам много на равно да се дропвам, а да е леко с попиващ наклон.
До сега карам с drag climber. С climbera карам и в града и като минавам през стълби не ползвам слизанката, а директно си скачам през тях (ако не са по високи от метър). Общо взето си минавам отвсякъде без да прекалявам със височината на скоковете. Тежа 67 кг. и не мисля да ставам повече от 70-72 кг. някога.
Иначе от climber-a, съчетан с фокс ванила РЛЦ съм много доволен, но като се пускам по-бързичко по по-груб терен ми подскача малко некомфортно задницата и затова искам да я омекотя, без да става много тежък байка, за да мога да си карам по равно и нагоре. Иначе при спускания от гладката Стара планина няма грижи с climber-а