lusi5001 написа:Вземай рама,много по здрав е независимо какъв стил караш!

lusi5001 написа:Вземай рама,много по здрав е независимо какъв стил караш!
konopr написа:lusi5001 написа:Вземай рама,много по здрав е независимо какъв стил караш!
това не знам, как го реши, не че не е възможно, но самото твърдение в този си вид изглежда единствено като въздух под налягане.
Лично с drag climber, който сега е с1, съм доста добре запознат и доста спускания съм правил с такава рамка и не съм и прощавал нищо по трасето. Правил съм и два челни удара с него и си е без грешка.
Виждал съм как 7 годишен climber криви колче труватив при рязко подмятане на задницата от неочаквана дупка със скорост около 50 км/ч, с човек 90 кг. отгоре без да каже гък. При това колчето беше доста извадено, а рамката е от серията от 2003 г. и няма подсилките горе при седалковата тръба, с които разполагат сериите от последните години. Същата рамка беше блъскана и от кола в началото на живота й, някъде през 2004-та.
Не знам дали при подобен инцидент, като този с колчето, лекичкия 4-Х нямаше просто да каже мяу.
kraz написа:Колчето на 4x e 31.6mm...
Fanatico написа:kraz написа:Колчето на 4x e 31.6mm...
Дали?
Ако не се бъркам, размера беше нещо от сорта на 30.0.

kraz написа:Не видях някъде да се спряга 4x за спускане
а става дума при един и същи стил на каране кое ще издържи повече Ram four.x vs Drag C1

kraz написа:На състезанията с коли повече хора карат БМВ-та, това значи ли че са по добри от Порше ?
t0tem написа:И в крайна сметка пак не разбрах кое е по доброто, но ще взема C1-на
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта