drumboy написа:Лошото е ,че на хората очите им са затворени и не виждат какво имат и си мислят ,че като идат другаде ще имат къща,пари,вила,яхта и скъпа кола, но в повечето случай се оказва ,че живеят под мост.
taurus13 написа:А...тая тема по-добре не я подхващайте!
Antares написа:Продължавам да смятам, че нещата бавно се развиват към "по-добре". Уви, прекалено бавно и уви - прекалено негативен народ сме и сякаш склонни да виждаме предимно лошото.
Vikingonbike написа:taurus13 написа:А...тая тема по-добре не я подхващайте!
![]()
Много радикални мнения ще се натрупат, а истината е една - от повечко гледни точки трябва да се огледа човек.
Ако не си хвърлял, докато си живял тук, няма да хвърляш и когато дойдеш на почивка.
Ако не си търпял извратената ни управа (защото де си го кажем в очите - обществеността ни е такава, че в Сурат Фермана - FB всички са силни, дойде ли време за протест и сриване на властта, само пияници и пенсионери се събират) няма да се опиташ и да емигрираш.
В крайна сметка светът е голям и всеки може да си търси мястото под слънцето.
Antares написа:Продължавам да смятам, че нещата бавно се развиват към "по-добре".
azze написа:Antares написа:...остави ги да се мъчат с негативизма си.
azze написа:Antares написа:Продължавам да смятам, че нещата бавно се развиват към "по-добре".
subritual написа:Пиянския ми вик беше по-скоро срещу тия,дето са се уредили вече,но идват да серат тук и да дават пример.
А точно те би трябвало да са хората,които да ни покажат как се прави.
did написа:Омръзна ми от хора, на които им е омръзнало от хора, за които България била еди-каква си.
subritual написа:Всеки да ходи където иска да намира своето аз.Нямам нищо против емигрантите и живеещите навън.
Пиянския ми вик беше по-скоро срещу тия,дето са се уредили вече,но идват да серат тук и да дават пример.
Това вече не е хранилка от отчаяние.
.
Vikingonbike написа:@PtD - това над единичката, шаранче ли е?
Univer welo написа:Хайде да не бъркаме -РОД, РОДИНА, ОТЕЧЕСТВО , с управа, управляващи ...и пр.осрани задници!!!
Vikingonbike написа:Univer welo написа:Хайде да не бъркаме -РОД, РОДИНА, ОТЕЧЕСТВО , с управа, управляващи ...и пр.осрани задници!!!
Доста си прав в забележката си, всъщност.
Причината да искам да напусна са осраните задници!
Причината да седя в планината и да мисля, след което да ми се дореве от това, че искам да си тръгна е отечеството!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта