Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
EccentricMOTION написа:Ползвам Тракер 45 от 3 години точно за такива цели. Пълнил съм я здраво с по 20кг багаж, носил съм я доста, имаше период в който пътувах всяка седмица с нея. Удобна е за цената си, регулира се в доста отношения, но трябва да си над 170см. Има много полезен твърд гръб. За 3 години - нищо счупено и скъсано, като нова е.
joropc написа::offtopic:
@EccentricMOTION
От чисто любопитство,... ти двадесет килограмова раница слагал ли си на гърба си?В планината, де....
EccentricMOTION написа:.... приятелче...
EccentricMOTION написа:Пълен списък на багажа ли да направя или да пусна снимката от скенера?!
2хводка,2хсок, 2х1л вода = 6кг
палатка 4,5кг
да продължавам ли...
не всички ползваме ултра леки съдове от по 100лв комплекта, приятелче...
Alpina написа:И като ги има - каво общо има това?
И те туристи ли са, или това им е работата?
Antares написа:Здравейте.
Искам да си взема бюджетна раница за многодневни туристически преходи. Ще ми се да взема нещо, с достатъчна вместимост, в което да събера повечко багаж, като спален чувал, палатка, примус, дрехи, храна, въобще, всичко, необходимо ми за няколко дни из баирите. При последния(а и първи за мен) многодневен преход бях с раница на приятел, Tashev Vihren 70+10 Cordura, от която останах доста доволен. За сега се замислям да взема именно този модел, но ако можете да предложите алтернативи - бих бил радостен. Бюджета, който бих отделил е 160-170 лева.
Също така, ако можете и да дадете идеи за примус+съдове, за момента съм се спрял на това предложение. Бюджета за готварските принадлежности ми е 150 лева макс.
Esoteric написа:... 16-20 лева на някой пазар. също ти препоръчвам, да си взимаш газови бутилчици от такива места, просто защото са абсолютно същите, но струват 1,80 лева (не 3-3,5 че и повече, по спомен). практическа разлика няма освен, че...(
EmZo написа:...За Ташев не съм чул добри отзиви.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Antares написа:...За примус не ми се правят НИКАКВИ компромиси, тъй като не желая да нося бомба в раницата си. Или химическо оръжие. Знам само как се същисах, когато едната сутрин на заслон Тевно езеро се събудих и ми миришеше на газ в помещението...
Antares написа:...Вероятно този котлон ще комбинирам с тази тенджерка. За раницата... прав си, но ако намеря в този ценови диапазон дойтерката, сигурно ще я поръчам. Велораницата ми е дойтерска и слаба дума не мога да дам за нея, един приятел е с подобен модел туристическа на дойтер, ще видим, ще го мисля до утре.
...
Antares написа:...Можете ли да препоръчате стойностни марки раници? Щото в това отношение знам само Deuter и т'ва е...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта