xcII написа:Не ме разсмивай и внимателно използвай думата "винаги". За пример как ти се струва разстоянието Сф - Бургас, не е много късичко, нали? И макар, че ни продадох билети за колела, и че на смотания им сайт пишеше, че има товарен вагон за колела за този влак, и макар че изрично питах лелката убавелката, която ми ги продаде дали има товарен вагон , ТОВАРЕН ВАГОН НЯМАШЕ!
Опс, взимам си думичката "винаги" на зад. Обаче така, както го описваш по-горе всичко ми изглежда нормално. Не виждам драма. Хората са ви освободили място и сте стигнали. Нормално е и да си поразглобите малко колелата. А за това, че ти се е надрало колелото в кенефа си си виновен само ти, защото изглежда не си го стабилизирал както трябва.
Аз си оставам фен на БДЖ. Само то може да си ме прибере от Пичковци или да ме закара до Свиленград.
subritual написа:Що се отнася до товарния вагон,дали е достатъчно безопасен за колелата?...
Не е. Това лято два пъти си возих колелото на такъв вагон и двата пъти отказаха да ми издадат товарна разписка.