airborneone написа:Insight написа: Тхуле-то май е по-подходящо за седани.
Нито един от двата не е "подходящ за седани"...
Insight написа: Тхуле-то май е по-подходящо за седани.
airborneone написа:Нито един от двата не е "подходящ за седани"...
ngtodorov написа:Хората се чудят как да ги продадат тия багажници ти ще подарявашТолкова са зле, че не мога да ги опиша след като видях щетите от такъв багажник. Най-добрия вариант е на теглича, но теглич след като няма единствено на покрива което излиза доста по скъпо. Само човек който не е виждал злополуките от тия багажници може да иска да купува....
vpravov написа:Между другото да споделя и това бюджетно предложение ...
Недостатък:
поради това, че колелата са по-високо, страдат от недостатъците на горните багажници. Налепват се с мушички в горната си част и усещането, че си закачил парашут го има.
Ozzie написа:Като гледам, никак не е трудно да бъдат смъкнати и по- надолу.
hitar_potar написа:хммм, интересен багажник - 1 приятел има такъв и е доволен. Може би ще се наложи да се насоча към такъв, след като вчера, паркирайки на паркинга на хотел Рила в Боровец, ми стана ясно, че ще правя капак на багажник, като се върна в Русе.![]()
![]()
Нагънати ламарини, паднала боя - ташака е пълен!!!
А да попитам - виждал съм багажник от по-различен тип, при който байковете стоят отзад, но изправени, все едно карате на задна гума - фактически над колата се подава единствено предната капла и кормилото, при това насочени напред, тей че съпротивлението не е голямо. Но мисля, че е багажник за теглич. Правилна ли е логиката ми и някой, който ме е разбрал, може ли да ме насочи с някакъв линк към цена на подобен модел? Тотално незапознат съм с марките за багажници и не съм сигурен къде и какво точно да търся....
hitar_potar написа: А да попитам - виждал съм багажник от по-различен тип, при който байковете стоят отзад, но изправени, все едно карате на задна гума - фактически над колата се подава единствено предната капла и кормилото, при това насочени напред, тей че съпротивлението не е голямо.
frantishek написа:Самоделката е интересна. Дай снимки само на нея и къде я закачаш към колата. От какъв материал си я направил.
Относно номера - досега не сме имали проблеми...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 371 госта