Evgeni написа:И аз съм със същата вилка.Тапата не играе никаква роля, щом си махнал пружината от дясната страна.Ако сложиш по-тънко масло-ще връща по-бързо.Ако сложиш масло с по-голям вискозитет, ще връща по-бавно.
boybetterknow написа:Трябва ли това масло да се сменя през някво време
Ozzie написа:boybetterknow написа:Трябва ли това масло да се сменя през някво време
Трябва.
На сайта на "SUNTOUR" има много добра техническа секция. Документация, клипчета кое как се прави...
boybetterknow написа:Смених маслото с хидравлично, което беше доста тънко, на допир беше горе-долу като заводското. Проблема е, че сложих 90мл, които дойдоха до горе на патрона. Разбирасе потопих парцал за да обере масло, обра около 30мл., значи сега има около 60мл. масло в резервоара. Заводското имам чувството, че беше 10-20мл. супер малко изтече, като една плюнка.. сега вилката ми работи по-меко, но ме притеснява, че като натисна здраво предната спирачка и влиза почти цялата, което е хубаво за момента, но така ли трябва да е или е станала прекалено мека. Питам, защото до сега не съм карал чисто ново Дуро за да знам как е...
-VoltagE- написа:boybetterknow написа:Смених маслото с хидравлично, което беше доста тънко, на допир беше горе-долу като заводското. Проблема е, че сложих 90мл, които дойдоха до горе на патрона. Разбирасе потопих парцал за да обере масло, обра около 30мл., значи сега има около 60мл. масло в резервоара. Заводското имам чувството, че беше 10-20мл. супер малко изтече, като една плюнка.. сега вилката ми работи по-меко, но ме притеснява, че като натисна здраво предната спирачка и влиза почти цялата, което е хубаво за момента, но така ли трябва да е или е станала прекалено мека. Питам, защото до сега не съм карал чисто ново Дуро за да знам как е...
Моята е на 2 седмици и прави половината ход когато стисна здраво
Evgeni написа:За твоят приятел-сипал е повече масло от необходимото.За теб-скоро ще се втвърди![]()
Моята снощи я отварях.Днес покарах 2-3 часа и пак си се втвърди леко.Аз съм 59кг и я сгъвам малко повече от половината на равно.като я карам с 2-те пружини.
boybetterknow написа:Ето и как работи вилката ми с новото масло:
http://www.youtube.com/watch?v=HxTNlx-Qzt8
Evgeni написа:Вече и моята така работи.(като на клипа).Дори на дъжд днес цялата се намокри и не се забележи никакво вдървяване.
Evgeni написа:Да, не работи добре.Трябва като седнеш(без да натискаш) да се сгъне 2-3 см.Това силно се влияе от това как си профилактираш вилката.И какво хлопа при теб?Аз съм 59кг и работи много добре при мен.Докато щом ти си 90кг и не се сгъва добре, значи е тегава работата..
drumboy написа:Evgeni написа:Да, не работи добре.Трябва като седнеш(без да натискаш) да се сгъне 2-3 см.Това силно се влияе от това как си профилактираш вилката.И какво хлопа при теб?Аз съм 59кг и работи много добре при мен.Докато щом ти си 90кг и не се сгъва добре, значи е тегава работата..
Щом нямаш достатъчно акъл за себе си недей раздава на другите
Това е дж вилка очаква се да е по-твърда.
Какви глупости говориш 2-3 см да влиза като седнеш .
Точно това дуро работи отвратително то клипа.
drumboy написа:Щом нямаш достатъчно акъл за себе си недей раздава на другите
Това е дж вилка бла-бла...
Какви глупости говориш 2-3 см да влиза като седнеш .
Точно това дуро работи бла-бла.....
Evgeni написа:Крайно време е да се отвори за цялостно почистване+смазване.
Evgeni написа:Абе човеко.......ти не вдяваш за к'во иде реч и пак се изказваш неподготвен.Аз съм МАХНАЛ едната пружина(тази от масления патрон), защото съм по-лек.Той ще си я запази.Айде помисли малко, преди да се правиш на велик, а?
wingmanz написа:Абе тия вилки ги отваряте през ден! Какъв е толко тоя зор?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта