Тъй, вижте сега... две бунгала запазих още в четвъртък вечерта. В тях има общо 7 места: три легла в едното и четири в другото, където е и хладилникът. Цената е 40 лв. на бунгало на вечер. Аз лично нямам против с баща ми и още един човек да сме в бунгалото за трима, т.е. да платим по-високата цена за нощувка.
Телефонът на човека, който ги държи, е 0885 882230, казва се Илия. Доколкото разбрах, към някои от бунгалата има и пристройка, представляваща спалня, т.е. две допълнителни места, които ползват банята на главното бунгало. Аз не съм запазвал точно такива бунгала, но като гледам, че се очертават и семейни двойки - при желание те могат да се настанят в такава пристройка, стига и хората в главното бунгало да нямат нищо против... Ще поизчакам окончателно да се изясни състава и ако трябва ще се обадя отново, след като предварително сме се групирали вече по бунгала.
Другият вариант е, както бях казал в началото - всеки оттук нататък да се обажда сам и да си запазва места, като се комбинира с други новопоявили се желаещи. Затова съм оставил и телефона.
Време е вече да помислим и за транспорта. Колко от хората, тръгващи от София, разполагат с автомобил?
Аз лично мисля да тръгнем рано сутринта, за да не изпускаме четвъртъка като ден за каране. Нещо от сорта на 7 ч вероятно, за да може към 10 да пристигнем и бързичко да тръгнем на каране.
На отиване най-вероятно ще пътувам по маршрут София - Белово - Юндола - Белица - Семково, макар че като цяло по-оптимален може би е София - Дупница - Симитли - Предела - Белица - Семково. Всъщност точно това е, че искам да ги сравня.
В моята кола има свободни 2 места. Явка, ти ако ще си и за четирите дни, можеш да вземеш едното, тъй като пръв попита. Само че в деня на тръгване ще изгубим много време, ако трябва да обикалям да взема всички пътници, така че поне някои ще трябва сами да дойдат до мен. Със сигурност ще имам спирка в Младост, където живее баща ми, тъй като ми е на път. В тоя ред на мисли, ако някой от другите двама пътници при мен желае, може да ми остави част от багажа си още във вторник или сряда.
Така че, Явката да каже дали взима едното място при мен и ако има желаещ за четвъртото, също да се заяви.

За храната: както разбрахте, ще имаме само един малък хладилник. В него с предимство ще се съхраняват мръвките и млечните продукти, и пак с предимство на хората, които все пак ще нощуват в бунгалата.
Аз лично ще направя следното - сандвичи от София за първите 2 дни; сухи и трайни храни, които няма да изискват хладилник; продукти за сандвичи и за закуска, които ще изискват хладилник (кашкавал, сирене, колбаси); зеленчуци и плодове, които ще си купя по пътя - или някъде в Костенец/Белово, или направо в Белица (те отново ще са извън хладилника).
В Семково има няколко места, където може да се хапне, като от две съм бил доволен, особено от едното, но не знам дали точно то ще работи. Другото съм сигурен, че да, така че бихме могли и там да хапнем по нещо, ако се наложи.