Kpoko написа:По-добре 2х3, а и винаги може да дойде още някой.
Някой, който смята да спи на палатка, но времето не му позволи.
Kpoko написа:По-добре 2х3, а и винаги може да дойде още някой.

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!nicky bike написа:А аз ако дойда пешеходно с жената ще ми се сърдите ли?![]()

nicky bike написа:А аз ако дойда пешеходно с жената ще ми се сърдите ли?![]()
DЪrty Muddy
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Jim написа:Ако някой от пловдивчаните ще идва, бихме могли да измислим някаква комбинация. Също и с всеки, чийто път минава през Пазарджик или региона. Иначе се очертава да пътувам сам в моята кола.
Също, ако някой от София ще минава през Белово и Юндола /онова място с овнешките пържоли/, можем да се срещнем в Белово и да се групираме.
outfaced написа:Jim написа:Ако някой от пловдивчаните ще идва, бихме могли да измислим някаква комбинация. Също и с всеки, чийто път минава през Пазарджик или региона. Иначе се очертава да пътувам сам в моята кола.
Също, ако някой от София ще минава през Белово и Юндола /онова място с овнешките пържоли/, можем да се срещнем в Белово и да се групираме.
Много сложно тука ... аз лично съм пас.![]()
Голям купон се очертава. Дано времето да е с вас.
hrissim написа:Петъкът отече по обективни причини![]()
hrissim написа:Любо, цъкни една точка къде са тия бунгала, че нямам спомен за местоположението им..

Kpoko написа:Ей, момци, мерси много и за карането, и за компанията. Уникално беше

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта