Въпросът е, какво ти предлага за цената си.
Днес, след работа, я понатоварих доволно.
Акцентирах вниманието си върху нея.
Е, за цената си, върши работа.
На когото не му харесва, избор има..., богат.
Поздрави

wingmanz написа:Имам евтина вилка Suntour и не я отварам през ден да я ебавам пък си работи и то доволно...
boybetterknow написа:Щом не я отваряш често си представям колко "доволно" си работи...
boybetterknow написа:... тея вилки трябва да ги отваряш минимум всеки месец за профилактика ...
boybetterknow написа:... Ама какво обяснявам, нали си имате "доволно" работещи вилки.
dimcho написа:boybetterknow написа:Щом не я отваряш често си представям колко "доволно" си работи...
Може ли да споделиш, колко често отваряш вилката, къде и в какви условия караш колелото, с какво натоварване?
Моля.
wingmanz написа:Имам евтина вилка Suntour и не я отварам през ден да я ебавам пък си работи и то доволно...
boybetterknow написа:wingmanz написа:Имам евтина вилка Suntour и не я отварам през ден да я ебавам пък си работи и то доволно...
Щом не я отваряш често си представям колко "доволно" си работи... тея вилки трябва да ги отваряш минимум всеки месец за профилактика - почистване и смазване с грес, за да работят, както трябва. Да не говоря, ако караш в кал и дъжд, че трябва веднага след това да се отвори, защото греста отново изчезва безспледно. Ама какво обяснявам, нали си имате "доволно" работещи вилки.
boybetterknow написа:На ден карам по 5ч. За 7 дена -45ч, за още 7 дена - 45ч - демек за 16 дена ги навъртам тея 100 часа каране, това е горе-долу.
boybetterknow написа:Ами, каране на Витоша, спускане, каране в Западен парк, скокове, спускане.. всеки месец, през месец я сервизирам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта