кой живот живеете

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

кой живот живеете

Мнениеот cvb » Пон Яну 31, 2011 8:15 pm

в живота си човек има критични моменти в които е на ръба на оцеляването му :agree: поради различни причини...

при мен ел.ток се опита да ме погуби,преди това език си гълтах;после с колелото премеждия...

тъй че всеки има брой животи в торбичката...
и когато се изпразни тя..

та споделете в кой живот сте ,въпреки чее с спортна насока форума...и някои премеждия да граничат с самоубийство-всеки с кармата си :agree:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Re: кой живот живеете

Мнениеот eMcKu » Пон Яну 31, 2011 8:22 pm

Въпреки, че сега всеки ден посещавам басейн, като малък се боях много от водата. Бях на около 6-7 годинки и бяхме на почивка на Белмекен, когато паднах в басейна, без никой да забележи. За щастие, ме извадиха няколко минути по - късно и си спомням, че тогава бях в безсъзнание за известно време.
Блъскала ме е и кола на Ботевградско, но тогава се отървах с леки охлузвания и кратък шок. :praying:
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Рейтинг: 2000

Мнениеот _SoRa_ » Пон Яну 31, 2011 8:47 pm

Я да помисля ... май това е трети или четвърти живот, защото до сега съм се давила 3 пъти и все още не съм се научила да плувам. Имам преживяна и една лека катастрофа.
_SoRa_

Рейтинг: 1998

Мнениеот angel91 » Пон Яну 31, 2011 10:28 pm

И аз имам неколко живота :D . Един път съм се въртал с кола по таван (3-4 превъртания). Два пъти са ме блътали с кола. И горе долу от това само натъртвания имам да чукам на дърво. :beer:
пп това са ми по сериозните преживявания.
Изтрит подпис. Нямаше чувство за хумор.
Изображение
angel91

Рейтинг: 1183

Мнениеот Ozzie » Пон Яну 31, 2011 10:42 pm

Братче, то т'ва ако е живот...
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот DTD » Вто Фев 01, 2011 12:56 am

:rofl: /не се сдържах/
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот NWD » Вто Фев 01, 2011 9:33 am

Толкова неща са ми се случвали, заради които съм бил на косъм от смъртта, че сега даже и немога да се сетя :dontknow: :xx(:
Аватар
NWD

Рейтинг: 1056

Мнениеот kkotev96750524 » Вто Фев 01, 2011 8:59 pm

За моите 14 години аз съм си изхабил 3 живота.Първо една зима с голфа на баща ми се завартяхме и само една скала ни спаси от пропастта.Второ премеждия с колелото(след които лежах в болница).Трето(най-тежкото)на 30 декември по-миналата се завартяхме с 160км на магистрала хемус.
Не е важно с какво колело караш,а с кого го караш.
Аватар
kkotev96750524

Рейтинг: 1203

Мнениеот spruld0g » Сря Фев 02, 2011 2:17 am

1вия .. Засега :D
Изображение
Изображение
Аватар
spruld0g

Рейтинг: 1166

Мнениеот Gasolin » Сря Фев 02, 2011 10:22 pm

2ри - Като много малък (под 1,50 съм бил) се джабурих в един басейн (Нептуна за Пловдивчани) и се държах за ръба му. Вървях по ръба обаче изведнъж няква лелка се появи на ръба и нямаше как да мина и вместо да изляза минах зад нея. Така минах обаче, че се изпуснах, паднах на дълбокото и се добрах обратно с подскачане от дъното :D :D за момент така се бях нагълтал, че не можех да дишам. В крайна сметка никой даже не разбра, че съм щял да се давя...
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Мнениеот Joker_Here » Чет Фев 03, 2011 12:22 am

3ти.Преди 3 години,с семейството се въртяхме с джипа,по таван,3-4 пъти,на една планина..Шибана история... :beer:

А преди това,докато съм бил на 6-7 години,в нас се боричкаме аз,сестра ми и малкия ми брат.Гледахме филм,и ядохме пуканки.Кво стана и аз не знам..Ама аз свърших с пуканка в неправилното гърло,и бог да я благослови,ако не беше сестра ми нямаше да съм между живите!! :bowdown:
I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010.
Аватар
Joker_Here

Рейтинг: 1208

Мнениеот kubetata » Чет Фев 03, 2011 6:03 pm

2-ри. Тази зима си усуках много жестоко гърба в едно дърво в следствие на загуба на сцепление на полуизносените ми гуми върху сняг. :praying:
За щастие без последици!
Тъй кат' стане..
Аватар
kubetata

Рейтинг: 1709

Мнениеот Falcor » Пет Фев 04, 2011 8:40 am

Ще се запиша с трети живот :praying: Пожелавам на всички и на себе си да не хабим повече!
Изображение
Аватар
Falcor

Рейтинг: 1686

Мнениеот taurus13 » Пет Фев 04, 2011 9:23 am

Абе...първи, трети..пети - щом сте живи, не ви е били писано да умрете още.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Antares » Пет Фев 04, 2011 1:08 pm

taurus13 написа:Абе...първи, трети..пети - щом сте живи, не ви е били писано да умрете още.
:agree:
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот agent_Jekov » Пет Фев 04, 2011 1:19 pm

Не знам кой живот живея, но се надявам да не е последния. ;)
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот dEcLiNe » Пет Фев 04, 2011 1:40 pm

Като малък за малко да се удавя в един язовир, а иначе напоследък много често колабирам, е така по дифолт без никаква причина.(не знам дали се брои това :D )И другото е, че при един ураган зад мен падна един огромен билборд(тоя дето беше в двора на СМГ) и ако бях метър по назад.... :fight: Общо взето е това. :look:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот PtD » Пет Фев 04, 2011 2:37 pm

dEcLiNe написа:а иначе напоследък много често колабирам, е така по дифолт без никаква причина.

Т.е. имаш припадъци?? Ако да - незабавно отиди на невролог!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот cvb » Сря Авг 17, 2011 5:34 pm

:(!: дебилни УРУДИ,ФОРСИРАЩИ КОЧИНИТЕ СИ НА ЛЪВОВ МОСТ СЛЕД ЧЕРВЕН СИГНАЛ И тръгващи с 100км.ч. могат реално да ви споминат,искащи да са пред колоната :(!: :smash: до другия светофар,недай си боже последен да пресичаш :xx(: седат на клаксона и гаааааааааааз
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот drumboy » Сря Авг 17, 2011 10:50 pm

Явно си имал преживяване скоро.. :(
По темата:
4 Живот живея
1-ви: Като малък съм глътнал пластмасово топче(от киндер които са )
2-ри: След гоненица реших че мога да мина през едно стъкло (разминах се само с 2 мм от кожата си на пръста и малко шевове)
3-ти: 03.08.2011 падане с колело и сериозна травма на черния дроб
Основен проблем на света е,че глупаците са уверени в себе си,а умните хора са пълни
със съмнения!
Аватар
drumboy

Рейтинг: 1103

Мнениеот Esoteric » Чет Авг 18, 2011 8:17 am

това, кой как е падал и какви неща е поглъщал като малък, според мен не е много меродавно. по тая логика почти всички живеем живот с двуцифрен номер. аз даже не им знам броя на всичките такива леки инциденти от глупост, които съм правил през годините.
но, по темата, спомянм си веднъж, пред може би десет години, с един приятел щяхме да правим купон на неговата "вила" (слагам я в скоби, щото е по-скоро лятна кухня) в село Столник. всичко добре, ама накрая се оказа, че сме само двамата с мнооог алкохол. и понеже беше люта зима, 4-ти февруари, си бяхме напалили печката. то пък една бечка беше, побираше само по една цепеница и тя изгаряше за отрицателно време. а другата подробност е, че почти 90% от цепениците бяха мокри, защото ги вадихме от една купчина, зарината от снега. както и да е, всичко беше идеално, докато не се напихме ужасно, с вино и ракия. какво и как е станало, никой незнае. първото нещо, което си спомням е, как се будя и оня отворил всички прозорци, врати и седи в средата на стаята, а аз се възмущавам ужасно от неописуемата му глупост (това става 2-3 секунди, след като си отварям очите) и изобщо не забелязвам, може би съм привикнал спейки, че мирише на пушек, та не се трае.
след първите ми няколко остри реплики, той леко изнервен ми се сопва - кво дзяеш бе, токущо ни спасих живота. щехме да си умрем като кучета.
и ми разправя. как съм заспал, а той с най-чисти подбуди си е налял едно шише вода, за да ме олее ида ме събуди, слжил е една цепеница върху печката, за да се суши и е зачакал да се утаи калта на дъното на шишето, за да не лее кал по леглото и естествено, да пийне още малко. обаче нещеш ли и той заспал и добре, че се събудил по някое време, не за друго, ми за да повръща, в легенчето, което си бил сложил предвидливо под леглото. та свършил си работата и се огледал, че цялата стая е в пушек. в началото не му направил впечатление. помислил, че телевизора е дал на късо и затова дими. ама след минута-две поотрезнял и станал да разгледа какво аджеба става, когато видял, че цепеницата върху печката, сложена да се суши, си е изсъхнала най-пичовски и даже си е изтляла, както е била нажежена печката. цялата си изтляла в стаята и добре, че се е събудил да повръща, иначе си бяхме умрели там, имайки предвид, че в съседство други хора просто нямаше.
та това е. лошият алкохол ни спаси с последействието си и нежеланите странични ефекти, кито се появяват върху неопитни пияници.
и все пак :beer:
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Назад към Други