,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: ,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Мнениеот mntcrazydh » Пет Авг 26, 2011 5:17 am

Изображение
Mach 1 MAD :xx(:
За контакти: Лично съобщение или скайп : kamenovbeamer От гр. Монтана съм.
Аватар
mntcrazydh

Рейтинг: 1221

Мнениеот Анелия » Пет Авг 26, 2011 6:04 am

vvvaaal написа:Ма' отърва ли се със спукана гума или ти изкриви и шината? :crazy:
Иначе са много малоумни тея.. И аз почвам вече да се чудя някъде на промоция ли са ги пуснали тия книжки? :crazy:

Не, съвсем леко беше всичко и нито спукана гума, нито изкривена капла. Да се надяваме днес да е ден без оплаквания :peace:
Аватар
Анелия

Рейтинг: 2000

Мнениеот naskoj » Пет Авг 26, 2011 11:33 am

утре няма да мога да скачам на BIG air Bag-a щото нямам каска :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: а толкова много ми се скача :banghead: :bawling: :banghead: :bawling: :banghead: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
naskoj

Рейтинг: 1083

Мнениеот Ozzie » Пет Авг 26, 2011 11:38 am

ела уе, шТи дам една... може и да ти подаря, ДДЗ :D
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот naskoj » Пет Авг 26, 2011 11:57 am

човек да си жив и здрав . само кажи къде да дойда . а трябва ли да нося някакви други неща като още екипировка , лична карта и други такива ?
naskoj

Рейтинг: 1083

Мнениеот Ozzie » Пет Авг 26, 2011 12:49 pm

е па ДДЗ
мисля да ходим сутринта
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Мнениеот kubetata » Пет Авг 26, 2011 12:56 pm

Без предна капла и доста голяма вероятност да пропусна събитието утре... И то само защото услужих на познат за 2-3 дена... от 16-ти насам ни вест ни кост. :(!: :(!:
Тъй кат' стане..
Аватар
kubetata

Рейтинг: 1709

Мнениеот Esoteric » Пет Авг 26, 2011 1:34 pm

доставка от англия - до един месец! кощунство! ние товарим от истанбул в петък, прави митница в събота и в четвъртък доставяме в лийдс, при това в 6:00 сутринта, английско време!
а тия ми разправят, че рамката ми, от лондон, щяла да дойде за най-много месец! :bawling:
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот Ozzie » Пет Авг 26, 2011 1:39 pm

kubetata написа:Без предна капла и доста голяма вероятност да пропусна събитието утре... И то само защото услужих на познат за 2-3 дена... от 16-ти насам ни вест ни кост. :(!: :(!:

за V-образни спирачки върши ли ти работа? :)
Аватар
Ozzie

Мнениеот Univer welo » Пет Авг 26, 2011 1:51 pm

Анелия написа:
vvvaaal написа:Ма' отърва ли се със спукана гума или ти изкриви и шината? :crazy:
Иначе са много малоумни тея.. И аз почвам вече да се чудя някъде на промоция ли са ги пуснали тия книжки? :crazy:

Не, съвсем леко беше всичко и нито спукана гума, нито изкривена капла. Да се надяваме днес да е ден без оплаквания :peace:

Може би трябва в град Шумен жените да карат велосипеди с придружители и форлауфер припкащ отпред с жълто байряче. Новия кмет да се замисли! :smash: :wavey:
Н Е В Е Ж Е С Т В О Т О Е С И Л А !

[color=#FF0000] !!! ВСЯКО ПЛЕМЕ Е ДОСТОЙНО ЗА ВОЖДА СИ !!!
или по -ясно казано ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ!
Аватар
Univer welo

Рейтинг: 1238

Мнениеот kubetata » Пет Авг 26, 2011 2:23 pm

@Ози - Мога да карам и без спирачка стига да е на 20-ка ос. Капла на 9мм QR за диск и v-brake имам но няма как да я сложа на шестиците. :D
Тъй кат' стане..
Аватар
kubetata

Рейтинг: 1709

Мнениеот Ozzie » Пет Авг 26, 2011 2:28 pm

Тогаваааа... Карай само на задна. :8D: :lol:
Аватар
Ozzie

Мнениеот msniki » Пет Авг 26, 2011 6:42 pm

Утре за Big air нямам ръкавици.
Другите от Шумен ще са още в 9:30 във Варна, а аз чак в 12 .... :boggled:
Защо еконт не отваря в 7 ?
:banghead: :dontknow:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот vvvaaal » Пет Авг 26, 2011 8:04 pm

:offtopic: Защо като дойде някое събитие и всички започват да "нямат" нещо? :bowdown:
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот psixopat » Пет Авг 26, 2011 8:09 pm

Карай бе..Ози ще им раздава части и екипировка.. :deal:
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот Анелия » Пет Авг 26, 2011 8:28 pm

Анелия написа: Да се надяваме днес да е ден без оплаквания :peace:

Е не, тези дни просто ми "върви" на случки :crap:
Днес с бандата колоездачи от Шумен се събираме пред един магазин за редовен вечерен велопоход. Преди да потеглим, видяхме линейка пред един блок и екипът влезе в хода да си свърши работата. Ние си потеглихме нагоре. По пътя се сетих, че не съм си напълнила вода и няколко стотин метра нагоре спрях на чешмата да си пълня. Казах на другите да продължават, аз щях да ги настигна. Когато слязох да си пълня вода, видях странно седнал човек върху единия си крак, а някаква жена се суетеше около него. Приближих и видях доста голяма рана на главата на човека, имаше кръв, но не много. Самият той изглеждаше много зле, очевидно замаян, но в съзнание. Жената го разпитваше какво е станало, а той обясни, че "свако" му го е ударил с желязо по главата :bigeyes: Изглеждаше на около 60 години и ми беше чудно що за "свако" е имал, но това нямаше значение. Дадохме му вода да пийне и да се успокои, казах му да седи и да не се опитва да става, а аз трескаво занабирах 112. Няколко пъти не успявах да се свържа с тях, връзката прекъсваше. Веднъж ми се стори, че имам връзка и обясних случката, но отсреща прекъсна и ми стана ясно, че пак не е станало нищо. Сетих се за линейката по-надолу и хукнах с колелото да ги извикам. Вътре все още беше само шофьорът и обясних какво е станало само няколко метра по-нагоре. Шофьорът завдига рамене и каза, че те са на друг случай и да се обадя на 112. Шофьорът е местен и живее точно в блока, пред който беше падналият човек. Пак започнах с опитите ми да се свържа и този път успях. Последва много дълъг разпит, особено за адреса, къде е точно инцидента. Обясних 10-на пъти, а можеха просто да отидат същата линейка няколко метра нагоре. Дойде медицинският екип и аз на тях казах да отидат там. Те не бяха взели случая, по който бяха първоначално, така че можеше да се отправят към новия случай до чешмата, както и направиха в крайна сметка. Преди това обаче ме питаха дали съм сигурна, че случаят е спешен. Казах им, че 10 см рана на главата със сигурност е спешен случай. Междувременно обясних на 112 да не пращат друг екип, а че вече е тръгнал близконамиращият се. Аз отидох да си прибера шишето на чешмата и видях, че вдигаха горкия човек в линейката, неща очевидно не изглеждаха добре.
Беше минало известно време и когато натовариха човека, аз тръгнах да догонвам другите. Те се бяха притеснили и ми бяха пратили посрещач. Настигнахме другите и така карането ми днес започна. За щастие, походът завърши благополучно за нас, но все пак случките със спешни медицински екипи тези дни ми дойдоха много :crap:
Аватар
Анелия

Мнениеот rarekin » Съб Авг 27, 2011 12:06 am

Едно време най-страшната клетва беше "Милиционерска джипка да ти спре пред вкъщи". Сега май трябва да е "майстор да ти влезе вкъщи". :(!:
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Мнениеот msniki » Съб Авг 27, 2011 9:59 am

Изпуснах си влака за Варна.
Сега чак 14 ще съм във Варна.
От касата ми казват 10 минути преди да дойде влака че са спряли да продават вече за този влак билети.
Че и ми се разкрещяха че съм бил нагъл да искам.
Мамицата им !
:banghead: :banghead: :banghead:
Аватар
msniki

Мнениеот hitar_potter » Съб Авг 27, 2011 7:15 pm

msniki написа:Изпуснах си влака за Варна.
От касата ми казват 10 минути преди да дойде влака че са спряли да продават вече за този влак билети.
Мамицата им !

Май спират да продават 5 минути преди потегляне. Кондукторите също май продават билети, на по-други цени.
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Alex Madman » Съб Авг 27, 2011 9:26 pm

Счупих ухото на Giant-a :bawling: и си съсипах гриповете... чудесно първо каране...
Fanatico написа:Егати тъпото колело, тема и автор.

Другия проект
Аватар
Alex Madman

Рейтинг: 1495

Мнениеот TeDo_BaPHa » Съб Авг 27, 2011 11:16 pm

hitar_potter написа:
Мамицата им !

Май спират да продават 5 минути преди потегляне. Кондукторите също май продават билети, на по-други цени.

На шуменската гара май са 10 минути, то си има табелка и на нея пише. Иначе наистина можеш и от влак да си вземеш, но примерно няма да може с ученическо намаление..
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот hitar_potter » Съб Авг 27, 2011 11:29 pm

TeDo_BaPHa написа:На шуменската гара май са 10 минути, то си има табелка и на нея пише. Иначе наистина можеш и от влак да си вземеш, но примерно няма да може с ученическо намаление..

Аз от Кардам си взех от влака, защото гарата не се обслужва. Взех си ученическо намаление (и то с карта ISIC), талон за велосипеда без никакви проблеми. Пък и билетът от Шумен до Варна не вярвам, че е толкова скъп, че да не си заслужава риска да заплатиш разликата в цените, като за сметка на това ще пристигнеш навреме на събитието ;)
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот msniki » Нед Авг 28, 2011 12:35 am

Проблема е че на табелката пише " 5 минути преди пристигането на влака".
Освен това възникаха ми и други проблеми.
Днес явно не ми беше ден.....
:V: :banghead:
Аватар
msniki

Мнениеот StanY » Нед Авг 28, 2011 9:38 pm

Никой от форума не продава диск Авид 160мм Г2 или Г3... и сега карам с един гаден шимански..
Продава: viewtopic.php?f=19&t=131916
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Аватар
StanY

Рейтинг: 1169

Мнениеот vla40 » Пон Авг 29, 2011 3:04 am

Пак пропуснах... :bawling: :sleeping:
Аватар
vla40

Рейтинг: 1394

Мнениеот Phineas » Пон Авг 29, 2011 5:48 am

Мамицата им !

И на мен 1-2 пъти ми се е случвало, така че да не мога да си закупя билет преди да тръгне влака. Кондукторите също продават билети (за теб + колелото). Цените са същите като тези на гарата. :)
Аватар
Phineas

Рейтинг: 1200

Мнениеот Antares » Пон Авг 29, 2011 9:09 am

Не са. Мисля, че е малко отгоре.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот bdz43r » Пон Авг 29, 2011 12:13 pm

Зависи от кондуктора. Ако на гарата са продавали билети, има пълното право, даже задължение да издаде билет с глоба, който е с няколко лева по-скъп, но не винаги го правят.
Ако качването е от гара или спирка, където не се продават билети, кондукторите издават такива по редовни цени с намаления и т. н.
Аватар
bdz43r

Мнениеот msniki » Вто Авг 30, 2011 11:47 am

bdz43r написа:Зависи от кондуктора. Ако на гарата са продавали билети, има пълното право, даже задължение да издаде билет с глоба, който е с няколко лева по-скъп, но не винаги го правят.
Ако качването е от гара или спирка, където не се продават билети, кондукторите издават такива по редовни цени с намаления и т. н.

След като ми се разкрещяха ми казаха- Ако искам да си купя билет от влака и да си платя глобата която е 10 лв.
Тази глоба обезмисля цялото купуване на билет от влака.
Отиване и връщане с колелото все пак ми излиза 9.50 лв.
В гара Шумен не помня да е имало нормални хора:
То тези на гишетата са супер злобни , този които вика в колко пристига влака- говори супер бързо и смешно като една от ролите на Виктор Калев- "Кольо фичката". :lol:
он:
Някой е сложил габърчета на попивката на един от скоковете в града.
Сега трябва да купувам гума, пък ме мързи много.....
Аватар
msniki

Мнениеот hitar_potter » Вто Авг 30, 2011 12:01 pm

Абе, че и ти си отишъл по никое време също си е вярно.. Особено, когато си с колелото и трябва да се натовари, не ясно къде...
Изображение
Аватар
hitar_potter

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла