Mach 1 MAD

vvvaaal написа:Ма' отърва ли се със спукана гума или ти изкриви и шината?
Иначе са много малоумни тея.. И аз почвам вече да се чудя някъде на промоция ли са ги пуснали тия книжки?
kubetata написа:Без предна капла и доста голяма вероятност да пропусна събитието утре... И то само защото услужих на познат за 2-3 дена... от 16-ти насам ни вест ни кост.![]()
Анелия написа:vvvaaal написа:Ма' отърва ли се със спукана гума или ти изкриви и шината?
Иначе са много малоумни тея.. И аз почвам вече да се чудя някъде на промоция ли са ги пуснали тия книжки?
Не, съвсем леко беше всичко и нито спукана гума, нито изкривена капла. Да се надяваме днес да е ден без оплаквания
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Анелия написа: Да се надяваме днес да е ден без оплаквания
msniki написа:Изпуснах си влака за Варна.
Сега чак 14 ще съм във Варна.
От касата ми казват 10 минути преди да дойде влака че са спряли да продават вече за този влак билети.
Че и ми се разкрещяха че съм бил нагъл да искам.
Мамицата им !
![]()
![]()
hitar_potter написа:msniki написа:Изпуснах си влака за Варна.
От касата ми казват 10 минути преди да дойде влака че са спряли да продават вече за този влак билети.
Мамицата им !
![]()
![]()
Май спират да продават 5 минути преди потегляне. Кондукторите също май продават билети, на по-други цени.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:На шуменската гара май са 10 минути, то си има табелка и на нея пише. Иначе наистина можеш и от влак да си вземеш, но примерно няма да може с ученическо намаление..
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
msniki написа:Изпуснах си влака за Варна.
Мамицата им !
![]()
![]()
bdz43r написа:Зависи от кондуктора. Ако на гарата са продавали билети, има пълното право, даже задължение да издаде билет с глоба, който е с няколко лева по-скъп, но не винаги го правят.
Ако качването е от гара или спирка, където не се продават билети, кондукторите издават такива по редовни цени с намаления и т. н.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта