Един човек умрял и отишъл в рая. Там той видял голяма стена от часовници зад Св. Петър.
- За какво са всичките тези часовници?
Св. Петър отговорил, че това са часовниците на лъжите. Всеки път когато лъжеш, стрелките на часовника се движат с една секунда напред.
- Аха - казал човекът - на кого е този часовник?
- Това е часовникът на Майка Тереза. Стрелките му не са се поместили, тя никога не е казала лъжа.
- А къде е часовникът на Станишев? - попитал човекът.
- Неговият ли? В офиса на Исус е... ползва го като вентилатор...
=============================================================
Американец французин и Бай Ганьо се возят във влак. При тях влиза мадама. По едно време мадамата пръднала. Французинът веднага се направил на джентълмен:
- Извинете ме! - казал французина.
След малко оная пак се изпуснала.
- Моля, да ме извините! - казал американеца.
На българина му се допушило и казал:
- Ей момчета аз отивам да пуша, ако тая се насере да знаете че съм аз.
На Коледа момиченце пита майка си.
- Мамо, това палто татко ли ти го купи?
- Ъ... татко ти, ако се надявах на татко ти, тебе нямаше да те има - отговорила майката.
Вървели си брюнетка, блондинка и червенокоса в пустинята. Брюнетката носела вода. – Защо носиш вода? Попитали другите две. – Като ожаднеем да пием. Червенокосата носела храна. – Защо носиш храна? Попитали другите две. – Като огладнеем да ядем. А блондинката носела прозорец. – Защо ни е тоя прозорец? Попитали другите две. – Като ни стане много горещо да го отворим.
Бащата на Иванчо всеки ден ходил в публичния дом.Веднъж Иванчо го попитал:
-Тате, къде отиваш?
-На благо,сине,на благо.
Веднъж Иванчо решил да го проследи и на другия ден отишъл сам в публичния дом.Там като го видели и го попитали:
... -Иванчо какво правиш тук?
-Дошъл съм на благо.
Те му намазали една филия с мед и му я дали.Иванчо я изял и казал:
-Искам още благо.
Намазали му още една и нея я изял и поискал още.Дали му още една ,обаче на него вече му станало тежко и само облизал меда отгоре.Като се прибрал вкъщи баща му го попитал:
-Иванчо,къде беше?
-Бях на благо.
-И как беше?
-Ами с две се справих, третата само я излизах.