qwerty42 написа:Първо, да разясня - на аватара е приятелката ми (може би трябва да го сменя

), аз съм мъжко ;P
И да, с v-brake съм - такава шина търся.
Най-напред искам да се извиня за "момичето". След полунощ явно ми убягват някои моменти като например подписа ти
Ще е хубаво някой да си каже мнението за Rigida-та, защото си ти е оферта, особено ако ще взимаш две.
Като цена и тегло (по спецификация) тя и MX-а са еквивалентни, но дали е така и като здравина

.
Mach 1 MX е идеална комбинация от тегло, цена и здравина и затова я дадох като идея. За нея е писано и във форума, та човек може да добие представа.
Самия производител я оценява високо като здравина, в сравнение с другите му шини в тази категория (XC/AM).
При Mach 1 MX има един тънък момент свързан с максималната допустима ширина на гумата. В сайта на производителя тя е 54mm, което е еквивалентно на 2.1, а не на 2.3 инча както пише на сайта на Нико байкс. За да си сигурен че няма да имаш проблем с размера на гумата вероятно ще трябва да се ограничаваш до 2.1 инча дебелина, което така или иначе е предостатъчно за посоченото от теб каране и предполагам те устройва.