. Класика!Mazoratti написа:Какви чалъми и мурафети прилагате, за да не си пукате гумите по трасетата. Аз, лично, пробвах с допълнителна вътрешна гума, но се оказа, че там, където свършва втората вътрешна гума, се протрива надутата и се пука. Сега, почти всеки път, когато карам в гората, си пукам гумите...все уцелвам разни трънаци, дебели колкото кутрето ми. Сега умниците ще кажат "не карай там, дето има тръни", да, ама все някъде се случва така, че се натъквам на такива. или на други "пробойни". Вие как си опазвате гумите в гората?
Mazoratti написа:И какво равите вие - постоянно пукате и лепите, така ли? аз съм с Continental Vertical 2.3, направо не ми се мисли за тези, които карат с Flow...
Аз, лично, пробвах с допълнителна вътрешна гума, но се оказа, че там, където свършва втората вътрешна гума, се протрива надутата и се пука.
Like написа: Карате си с лепенки и помпа?
dian_kz написа:Аз помпа не нося. Нося резервна вътрешна гума, инструменти, лепилце и 2-3 лепенки
frantishek написа:dian_kz написа:Аз помпа не нося. Нося резервна вътрешна гума, инструменти, лепилце и 2-3 лепенки
И като се наложи да смениш гумата после с устата ли помпаш ако си извън града?!
the_biker98 написа:Мисля, че с гуми който имаха някаква течност в тях ще стане.
dian_kz написа:2-ро: Няма бодали защото когато ми потрябва помпа искам от някой шофьор с кола. Крайпътни заведения или бензиностанции бол по пътя (понеже карам главно асвалт). Да чукна на дърво след 4-5 седмици и 550 километра не съм пукал гума !!!
dian_kz написа:хах помпа винаги се намира !
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта