Fujitzo написа: Така и така това е последното състезание от календара..
Fujitzo написа: "ти кво си мислиш, тези дето печелят тичат нагоре с колело на рамо и после тичат надолу с колело на рамо"![]()
fangio написа:Една молба към организаторите:
Ако може да направят малка промяна на трасето в участъка между Бялата вода и шосето, което пресича пътеката за Златните мостове.
Идеята ми е от Бялата вода да се мине по долната пътека, която излиза на Тихият кът и от там около километър да се кара по шосето,д и отново да се включим в пътеката.
Днес след работа реших да направя едно каране до Момина скала и с изненада открих, че пътеката в тази си част е прекопана напряко през 30-40 метра с цел изграждане на отводнителни канали ( да вмъкна, че това е станало в последните 2 дни, защото в неделя не беше така ).
Ако от там мине трасето на 1-во място ще е мъка за състезателите, защото на този етап ( туристите още не са утъпкали изкопите достатъчно ) и се налага да се слиза от колелото и да се пренася, и така над 20-30 пъти в този участък от около 3км. , и от друга страна ще затрупаме изкопаното или ако е започнато изграждането с цимент - ще го разрушим.
Не заставам зад строителите или зад тези, които са взели това "гениално" решение - все пак това е горска пътека и водата нека да минава от където и да е, само не по изкуствено изградени с цимент и пясък напречни канали на пътеката, ама мисля, че така всички ще спечелим за момента.
Дано някой от организаторите прочете мнението ми и реши да направи един обход на трасето, преди то да е маркирано и да се вземе уместно решение, което да е в полза на всички!
п.п. колкото са изкопите, поне толкова псувни отнесоха всички замесени в това мероприятие
did написа:Аз пък дочух, че щяло да има над 15 участника от "Крива Спица"
fangio написа:Една молба към организаторите:
Ако може да направят малка промяна на трасето в участъка между Бялата вода и шосето, което пресича пътеката за Златните мостове.
Идеята ми е от Бялата вода да се мине по долната пътека, която излиза на Тихият кът и от там около километър да се кара по шосето,д и отново да се включим в пътеката.
Днес след работа реших да направя едно каране до Момина скала и с изненада открих, че пътеката в тази си част е прекопана напряко през 30-40 метра с цел изграждане на отводнителни канали ( да вмъкна, че това е станало в последните 2 дни, защото в неделя не беше така ).
Ако от там мине трасето на 1-во място ще е мъка за състезателите, защото на този етап ( туристите още не са утъпкали изкопите достатъчно ) и се налага да се слиза от колелото и да се пренася, и така над 20-30 пъти в този участък от около 3км. , и от друга страна ще затрупаме изкопаното или ако е започнато изграждането с цимент - ще го разрушим.
Не заставам зад строителите или зад тези, които са взели това "гениално" решение - все пак това е горска пътека и водата нека да минава от където и да е, само не по изкуствено изградени с цимент и пясък напречни канали на пътеката, ама мисля, че така всички ще спечелим за момента.
Дано някой от организаторите прочете мнението ми и реши да направи един обход на трасето, преди то да е маркирано и да се вземе уместно решение, което да е в полза на всички!
п.п. колкото са изкопите, поне толкова псувни отнесоха всички замесени в това мероприятие
Admin написа:Организаторите ме помолиха да съобщя за следните промени в наредбата (отразени са и в статията в сайта):
9:30 ч - Старт - Боянско ханче (Старта от предишното издание).
8:00 - 9:15 - Записване на място и раздаване на номера - същата локация.....
motomarzel написа:
Това е състезание, а не разходка в парка. Целта на състезанието не е да ти е лесно, който иска да му е лесно - да си остане вкъщи под завивките на топло![]()
Смятам, че препятствията по трасето биха направили състезанието още по-интересно!
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Admin написа:Организаторите ме помолиха да съобщя за следните промени в наредбата (отразени са и в статията в сайта):
9:30 ч - Старт - Боянско ханче (Старта от предишното издание).
8:00 - 9:15 - Записване на място и раздаване на номера - същата локация.....
При това положение, финалът остава ли в 16.00ч , както е обявено в сайта на състезанието ?
На паркинга пред хижата тръгнете надолу по асфалтирания път. След около 800 м. достигате до разклон. Продължете направо, леко нагоре до х. Боерица. Следва горска пътека, преминаваща покрай х.Планинарска песен. В началото се редуват участъци с леко изкачване и спускане, а след разклонът за х. Бор/ х. Септември следва спускане до достигане на х. Септември (33 km). Продължете вдясно и надолу до достигането на алеята, водеща към х.Момина скала (същата, по която сте се изкачили преди няколко часа). Продължете по нея до ресторант “Момина скала”(34 km).
did написа:Така де, к'во толкова. Щом има състезание с крави, що да няма състезание с кучета
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта