Здравейте, при по-голяма скорост и най-вече по инерция колело яко друса и ме бие под ръцете кормилото. Забелязах, че външната гума на места ляга повече отколкото трябва. Вадих я, суках я... какво ли не я правих не става и не става. Явно се е деформирала до такава степен. Забелязах, че и задната е така. Колелото доста време не е било карано и явно гумите са се прецакали. От тях ли е друсането? Вижда се, че се движат нагоре и надоло като погледна в профил. При въртене на каплата без гума също има леко отклонение, но то е в милиметри за разликата, когато е с гума. Ако проблема е в гумите ще взема нови, но първо реших да попитам дали някой се е сблъсквал с подобен проблем. А и задължително ли ще е да сменя и задната, за да изчезне това досадно и на моменти доста дискомфортно друсане...
И един малко тъп въпрос какво точно означава 26х2.10 означението на гумата? Това предполагам е размера, но като не съм сигурен пък и не знам какви точно гуми да си търся. Мерих радиусa, дебелината и нищо не съвпада с тези данни.
п.п Благодаря на отзовалите се.