gyndi написа:... и веднагически позвъних на 112, обясних какво се е случило изчаках патрул, подадох сигнал и чакам резултата ...
Е как, нали Плевнелиев по време на кампанията обясняваше, че карането на ски и колело му били от любимите хобита. Аз много се изкефих като го чух това, обаче едно нещо ме гложди – аз карам и в София и около София пък досега не съм го засичал. Чудя се къде ли кара този човек?ivan_radev1 написа:... но аз се чудя кога ще имаме български политици, които да ходят в гората с велосипеди, а не с пушки.
Yeti написа:Гунди, направиха ли му нещо на онзи или очаква ли се да му направят? Любопитно ми е, защото едва ли има някой, който да кара колело и да не е изпадал в твоята ситуация. Аз лично много пъти съм изпитвал желание да постъпя по този начин, но винаги ми се е струвало безмислено при условие, че нямаш свидетели, пък едва ли нарушитерлят ще стои да направи саморизнания. Иначе спор няма – това е един от начините да се превъзпитат шофьорите.Е как, нали Плевнелиев по време на кампанията обясняваше, че карането на ски и колело му били от любимите хобита. Аз много се изкефих като го чух това, обаче едно нещо ме гложди – аз карам и в София и около София пък досега не съм го засичал. Чудя се къде ли кара този човек?ivan_radev1 написа:... но аз се чудя кога ще имаме български политици, които да ходят в гората с велосипеди, а не с пушки.
Оправих се ама колелото...drumboy написа:http://www.besove.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/26268/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%81%D1%82-%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%BE-%D0%B1%D0%BB%D1%8A%D1%81%D0%BD%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%B3%D0%BE-%D0%B4%D0%BE-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%22%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%81%22
В петък като отивах да карам видях блъснатият ''скот'' беше помлян![]()
Дано момчето се оправя бързо.
По тази логика и колегата може да викне 2-3 колоездача които да кажат, че са карали заедно и са били зад него по време на удара...APD написа:Също така може да доведе негов колега, който да потвърди, че не са били в близост до микробуса, когато си се блъснал в него.
Yavkata написа:http://www.pss.bg/forum/viewtopic.php?t=11680
neilor написа:Доколкото разбирам, велосипедистът е попаднал ОТЛЯВО на ТИР-а. В същото време ТИРът е правил десен завой.
hitar_potter написа:По Цариградско шосе е забранено да се кара колело..
hitar_potter написа:По Цариградско шосе е забранено да се кара колело..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 340 госта