kupuva_prodava написа:Знам, че не му е мястото тук, но къде си видял някъде човек, който е професионалист и кара Крос. Крос са куча марка, не правете грешката да взимате такова слабо колело. И РАМА не е много добър, но за тези пари е най-доброто, което може да се вземе.
motomarzel написа:Казвате рамката на РАМ е най-лека...2.11кг, срещу 2.20кг за Кросс на фона на 15кг велосипед...![]()
В случая по-важна е цялостната окомплектовка на велосипеда, а в това отношение Кросс е по-добър от всички останали.
Аз лично карам GRX8 от 6 месеца, за които съм навъртял около 7000км, основно в планинината. С изключение на нормално износващите се части(при все условията в които карам), велосипеда се държи много добре. За момента съм сменил само заден дерайльор - Асерата подложена на такава екслплоатация просто нямаше как да издържи много и сега вилка(като замяната не е поради износване или повреда на старата).
Поздрави и успех при избора!
motomarzel написа:Казвате рамката на РАМ е най-лека...2.11кг, срещу 2.20кг за Кросс на фона на 15кг велосипед...![]()
В случая по-важна е цялостната окомплектовка на велосипеда, а в това отношение Кросс е по-добър от всички останали.
Аз лично карам GRX8 от 6 месеца, за които съм навъртял около 7000км, основно в планинината. С изключение на нормално износващите се части(при все условията в които карам), велосипеда се държи много добре. За момента съм сменил само заден дерайльор - Асерата подложена на такава екслплоатация просто нямаше как да издържи много и сега вилка(като замяната не е поради износване или повреда на старата).
Поздрави и успех при избора!
по-добра седалка(изключително важен компонент), колче, кормило, лапа
GEOMETRY
AL6061 ALLOY / FOR SEMI-INTEGRATED HEADSET / 27.2mm SEAT POST DIAMETER / 31.8mm TOP PULL Front Derailleur / 68mm BOTTOM BRACKET / DISK BRAKES AND V-BRAKES COMPATIBLE / WEIGHT 2.1kg.
Nocturne написа:Някой може ли да ми каже каква е разликата между обтегача Sram Х3(HT1.2) и Х4(при HT1.1) По-висок клас..ок какво значи по висок клас обтегач, какви са му предимствата,повече издържа на ''сътресения'' при планинско каране?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта