stamen написа:Някои ако може да деде линк с преден дерайьор Sram X0 за 3X9,10 скорости.И от каде може да се закупи.
stamen написа:Изкам целия монтаж на колелото да е Х0
Plamen_EM написа:Около 700 лева е разликата между Х0 и Х9, идва най-вече от курбелите и задния дерайльор. В теглото, два велосипеда с еднакви рамки, окомплектовани "балансирано" с Х0 и Х9 имат 1 кг. разлика. Проверено миналата седмица на везна.
Plamen_EM написа:Така е, прав си. Но ако се беше замислил, щеше да забележиш, че нито съм казал, че Х0 тежи един килограм, нито нещо съм питал. :beer:
Казвам следното:
1. Според мен си заслужава за 700 лева да избереш Х0 пред Х9. Не само заради разликата от 200 - 300 грама в теглото.
2. Съществената разлика между Х0 и Х9 са курбелите и задния дерайльор.
3. Балансирани велосипеди с рамки ХС.1 и монтажи Х9, Х0 и ХХ, тежат съответно 11, 10 и 9 килограма. Мерени на една и съща везна по едно и също време. Разликата идва от балансирано вложените части по рамката, а не само от монтажа.
И всичко това не го казвам на иЗкащия, а на тези, за които би било интересно. :beer:
kyofteparty написа:Кажете ми дали truvativ iso flow може да остане с два или един венец. Ако е с два първия и втория, ако е с един, да е втория, и как става?
plamen_kolev написа:Какъв дерайльор/обтегач да си взема за крос-кънтри, за 21 скорости със задна касета 11-34 зъба.
Колебая се между аливио и деоре.
И двата ми ги предлагат на приемлива цена.
Благодаря предварително !!!
The Shimano Deore M592 Shadow Rear Derailleur is ideal for trail or all mountain biking. This Rear mech benefits from a top normal spring design and in high gear, the derailleur has a profile that is a 15mm less than a traditional rear derailleur. The derailleur body has a stronger spring providing greater stability and the redesigned bracket axle keeps the derailleur body from contacting the chainstay.
kyofteparty написа:Кажете ми дали truvativ iso flow да остане с два или идин вениц ако е два първия и вториа ако е един да е вториа и как става
rees написа:... С един не може да останат, само с по-малките два. ...
bio написа:и най-малкия също трябва да се маха ... при това без проблем ... ако остави само средния ще трябва да подложи нещо в протичен случай ... болтовете ще се подават и ще има проблеми с превключването.
rees написа:bio написа:и най-малкия също трябва да се маха ... при това без проблем ... ако остави само средния ще трябва да подложи нещо в протичен случай ... болтовете ще се подават и ще има проблеми с превключването.
Значи аз не знам как става, защото като ги мъчих моите не успях да сваля всичките, така че благодаря за инфото @bio.
bio написа:болтове са завити по-зверски ...
dary96 написа:Хора кой прави организирани поръчки от chainreactioncycles и как става плащането?![]()
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
DST написа:Бихте ли ми предложили чашки с нисък stack height за челото на Ram DHX.
Мерси
Svetoslav Ivelinov написа:Привет на всички! Искам да ви попитам ще имам ли проблеми ако карам с курбели за 9 скорости а отзад съм с касета 7 и команда 7 ?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта