Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
taurus13 написа:А по въпроса, дали е по-добре с жена, която не кара или с такава, която кара, за мен две мнения няма - по-добре да не кара.
taurus13 написа:Всъщност автора не е формулирал ясно темата. Тя би могла и да бъде "Какво мислят вашите...жени/съпруги?"
taurus13 написа:Всъщност автора не е формулирал ясно темата. Тя би могла и да бъде "Какво мислят вашите...жени/съпруги?"
Yavkata написа:Очевидно темата е най-много за Анкети или Бла-бла. Съществена е за голяма част от посетеителите на форума, като въпрос, но не носи никаква полза нито на автора нито на четящите я. За да не съмПрактикувам mtb тайно и нашите не знаят.
Rosso Italiano написа:Нашите изобщо не одобряват спорта.Едвам ги навих да изляза по някой пътечки с Cross-а. Сега съм си спестил пари за едно по-добро XC колело, но са изцяло против това(най-вече заради парите). Показах им кое колело искам да си закупя, но този път се опитват да ме убедят, че не било качествено колелото, защото нямало като старото "пружина"(шок).
fastara98 написа: -Абе няма ли да е по-добре да си вземеш един бегач...!?
lozi написа:,а до тате той е страшен тъпанар
lozi написа:,а до тате той е страшен тъпанар
msniki написа:lozi написа:,а до тате той е страшен тъпанар
+1
Ем мислят че въобще не трябва да се занимавам:
-Поради няколко ходения до Спешното.![]()
-Все белези съм имал от това.![]()
- Много пари струвало колелото и т.н.
Пък пари за колело- просто е изключено да ми дадът.
Сам си събирам пари, сам си сглобявам колелото и не ми дреме за мнението им.
Само за състезания ми дават пари и то с доста условия.
Лошото е че започнах да се вслушвам в мнението им.....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 372 госта