Какво мислят вашите?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Какво мислят вашите?

Мнениеот Ozzie » Пон Окт 10, 2011 10:04 pm

мммм... в интерес на истината, цените на някои велосипедни компоненти и консумативи са направо безбожни, ако трябва да ги сравним с цените на аналогични консумативи за много по- големи и тежки ППС :D
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Watanabe » Вто Окт 11, 2011 12:42 pm

Мойте изненадващо се оказаха големи фенове на колоезденето. Баща ми поиска да му купим някое по- модерно колело, "със скорости", сестра ми и тя си купи ... Майка ми пък не изтърва репортажите от Тур дьо Франс и Джирото. Не че знаят точно за какво иде реч при МТБ-то, но гледат снимки, цъкат с език, кимат с глави. Радват се хората. Хеле пък като се прибирам прегладнял след каране и като звънна на майка ми да слага нещо за ядене и като ме чака някакъв супер вкусен боб, направо нямам и грам забележки. :popcorn:
Watanabe

Рейтинг: 1606

Мнениеот Antares » Сря Окт 12, 2011 8:51 am

Баба ми:
– Петьо работи ли нещо в София или по цял ден само кара колело?

:roll2:

При последния ми едноседмичен престой във Враца бях по цял ден по баирите :lol:
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот bobivg » Сря Окт 12, 2011 9:16 am

"Абе, Боби голем човек стана, а колело си седнал да караш. Па и мани другото ама падаш та се чупиш." :D
Изображение
Аватар
bobivg

Рейтинг: 1710

Мнениеот taurus13 » Сря Окт 12, 2011 9:24 am

Вие гледайте какво ще мислите за вашите деца, когато станат на по 40, не щат да се женят и по цял ден колела сънуват. Ама каквото и да мислите, те ще ви кажат:- Аааа, я се виж ти бе тате, добре че си ме направил, преди да си купиш първото мтб, че кой знае къде щях да съм сега....
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Antares » Сря Окт 12, 2011 9:30 am

К'ви деца бе, човек, аз от това колело стар ерген ще си остана :lol:
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот 5roff » Сря Окт 12, 2011 10:24 am

... май май ще дойде да е по-добре без жена, отколкото с такава, която не кара колело. За сега се надяваме на разбиране :D
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Мнениеот taurus13 » Сря Окт 12, 2011 10:53 am

Всъщност автора не е формулирал ясно темата. Тя би могла и да бъде "Какво мислят вашите...жени/съпруги?"
А по въпроса, дали е по-добре с жена, която не кара или с такава, която кара, за мен две мнения няма - по-добре да не кара. Всеки с хобито си...нали трябва да си почиваме един от друг, за да се обичаме. :D
(обаче аз не съм еталон за семеей тип)
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот natalito » Сря Окт 12, 2011 11:30 am

taurus13 написа:А по въпроса, дали е по-добре с жена, която не кара или с такава, която кара, за мен две мнения няма - по-добре да не кара.

:rofl: :rofl:
точно щях да напиша на 5roff да внимава какво си пожелава. :D

А по темата:
мислят, мислят к'во да мислят. Интересно е, че още мислят, въпреки, че не помага. Че и пари дават. :evil: :praying: :eyebrow: :clap:
"I say the sunshine will blow my mind and the wind blow my brain" - BA

Изображение
Аватар
natalito

Мнениеот Yavkata » Сря Окт 12, 2011 11:38 am

taurus13 написа:Всъщност автора не е формулирал ясно темата. Тя би могла и да бъде "Какво мислят вашите...жени/съпруги?"

Едно време казваше: "Айде стига си нервничил, я по добре отивай да караш колело."
Сега казва: "И какво, сега като си ми ъпгрейднал колелото , трябва да го карам."
Чакам с нетърпения малките да поотраснат още, че да можем и четиримата да караме заедно по сериозни маршрути.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот did » Сря Окт 12, 2011 12:36 pm

taurus13 написа:Всъщност автора не е формулирал ясно темата. Тя би могла и да бъде "Какво мислят вашите...жени/съпруги?"

Аз като се забърках с мойта мила съпруга преди 18 години, хич не съм я избирал по велосипедни критерии, понеже тогава нямах колело :D
Ако сега трябва пак да си избирам жена, също няма да включа ник'ви велосипедни критерии в избора.
Колкото до децата - те трябва да са луди, иначе ще полудеят наистина :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот GuanGT » Чет Окт 13, 2011 8:58 pm

Много одобряват спорта, с който се занимавам и даже ме спонсорират с пари за състезанията, когато имат...много се радвам за това, защото имам приятели, на които изобщо родителите им не одобряват спорта и дори не им дават да харчат собствено спестени пари за колелото ... :)
Аватар
GuanGT

Рейтинг: 1176

Мнениеот sensation_blue » Чет Окт 13, 2011 9:22 pm

Преди одобряваха, защото ми викаха че с колата само съм станал дебел... ама сега пък не могат да ме хванат за никаква работа уикенда като е хубаво времето ... но мен не ми пука, защото не живея с тях и съм на 30+ :rofl:
Аватар
sensation_blue

Рейтинг: 1794

Мнениеот Rosso Italiano » Пет Окт 14, 2011 9:52 am

Нашите изобщо не одобряват спорта. :banghead: Едвам ги навих да изляза по някой пътечки с Cross-а. Сега съм си спестил пари за едно по-добро XC колело, но са изцяло против това(най-вече заради парите). Показах им кое колело искам да си закупя, но този път се опитват да ме убедят, че не било качествено колелото, защото нямало като старото "пружина"(шок). :crazy:
Аватар
Rosso Italiano

Рейтинг: 1200

Мнениеот laco159 » Пет Окт 14, 2011 11:10 am

За тези пари можеш да си вземеш кола и тем подони. Ще си счупиш нещо, стига си скачал. Ако имаш добър успех (тоест 6.00) ще ти позволя да си купиш колело до 500лв.
Аватар
laco159

Рейтинг: 1190

Мнениеот Alex Madman » Пет Окт 14, 2011 10:44 pm

Нашите много си ме радват. Отначало бяха доста скептично настроени, а със закупуването на първата сериозна вилка (500лв) на направо лошо им стана. :evil: Иначе откакто разбраха, че сериозно ще си се занимавам ми оказват пълна подкрепа и даже ми се радват. Баща ми като види, че нещо чопля по машината идва и започва да разпитва, да помага, а като изникне по- сериозен проблем веднага се отзовава с идеи и най- вече с физическа сила. :D Майка ми пък оказва морална подкрепа, разпитва ме къде ходя да карам, как си прекарвам и така. :)
Fanatico написа:Егати тъпото колело, тема и автор.

Другия проект
Аватар
Alex Madman

Рейтинг: 1495

Мнениеот Customer93 » Чет Окт 27, 2011 7:04 pm

При мен пък се получи по следния начин: "Тате, абе нали имам 2 колела ама са много стари. Едното седи и събира прах, другото скърца...абе трошка си е. Ако успея да продам едното ще може ли да ми купиш хубав MTB?"
Тате:"Ок"
След като го продадох и няколко месеца разучавах кое колело ще е моето, като отидохме в магазина, взехме колелото и го тествахме, той се очарова от разликата между "МЕТРО" колелата и истинския Маунтин Байк и се запали, върнахме дугото мъртво и прахясало колело към живота като реши, че иска да го кара и се запали и цяло лято карахме из паркове, даже и няколко крос-кънтри направихме. Майка ми и тя ме поощри като изцепи изтърканото изречение: "По-добре навън с байка, отколкото да куснеш пред PC" xD.
Доволен и благодарен съм, че ме подкрепят и спонсорират! :D
Аватар
Customer93

Рейтинг: 1240

Мнениеот biker_pm » Пон Ное 07, 2011 12:35 am

Yavkata написа:Очевидно темата е най-много за Анкети или Бла-бла. Съществена е за голяма част от посетеителите на форума, като въпрос, но не носи никаква полза нито на автора нито на четящите я. За да не съм :offtopic: Практикувам mtb тайно и нашите не знаят.

И аз като тебе ходя тайно вече едно лято ,много е гадно :bawling:
Аватар
biker_pm

Рейтинг: 1170

Мнениеот biker_pm » Пон Ное 07, 2011 12:41 am

Rosso Italiano написа:Нашите изобщо не одобряват спорта. :banghead: Едвам ги навих да изляза по някой пътечки с Cross-а. Сега съм си спестил пари за едно по-добро XC колело, но са изцяло против това(най-вече заради парите). Показах им кое колело искам да си закупя, но този път се опитват да ме убедят, че не било качествено колелото, защото нямало като старото "пружина"(шок). :crazy:

А нашите казват тези колела с "пружините" много бързо се чупят ,не са качествени. :rofl:
Аватар
biker_pm

Рейтинг: 1170

Мнениеот mazonakis » Сря Ное 09, 2011 9:22 am

Аз пък не ги питам само им казвам че заминавам да карам. :D Последния път когато ходих да карам майка ми каза да внимавам да не си счупя главата. :rofl:
Аватар
mazonakis

Рейтинг: 1218

Мнениеот rodopi_biker » Сря Ное 09, 2011 3:57 pm

Казвам им, че отивам да карам в парка и след 5-6-8 часа като се прибера целия в кал и прах те сами разбират къде съм бил :beer:
Аватар
rodopi_biker

Рейтинг: 1220

Мнениеот fastara98 » Нед Ное 13, 2011 9:57 pm

С бащата сме на едно мнение, но когато гледа някой клип за по-сериозни байкъри или чете за опасностите от МТБ-то някъде и почва : -Абе няма ли да е по-добре да си вземеш един бегач...!? Иначе ме подкрепя напълно и финансово, и морално, а майка още от начало ми се кара и вика : Ще се утрепеш някъде, ами ако........- и това беше първия и последния път когато ми го каза това. Сега като излизам да карам ми вика: Умната, нали знаеш.?! И аз викам: -ДА. Абе много добре го приемат ВЕЧЕ. :beer: :beer: :beer:
I have only one life and this life I want to experience it as biker...
Аватар
fastara98

Рейтинг: 1080

Мнениеот PtD » Вто Ное 15, 2011 12:29 pm

fastara98 написа: -Абе няма ли да е по-добре да си вземеш един бегач...!?

Кажи му, че с шосейки има повече смъртни случаи. ;)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот lozi » Вто Ное 15, 2011 7:09 pm

Понеже извенднъж започнах страшно яростно да си ъпгрейдвам колелото и сега казаха, че докато не се отърва от старите части няма спонсорство. :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: Ама никога мама не ме е насърчавала да спра иска само да имам добър успех и да не се пребия :D :D ,а до тате той е страшен тъпанар :agree: :agree: трябва да си връзвам байка до леглото щото ме е страх да не го хвърли!!! :crazy: :crazy: :crazy:
lozi

Рейтинг: 958

Мнениеот Colonel » Вто Ное 15, 2011 10:17 pm

lozi написа:,а до тате той е страшен тъпанар

:offtopic: След 20 години друго ще говориш. :V:

майка ми: За тея пари хората кола си копуват.... :D Баща ми е неутрален. :D
Colonel

Рейтинг: 1210

Мнениеот msniki » Вто Ное 15, 2011 11:15 pm

+1
Ем мислят че въобще не трябва да се занимавам:
-Поради няколко ходения до Спешното. :banghead:
-Все белези съм имал от това. :dontknow:
- Много пари струвало колелото и т.н.
Пък пари за колело- просто е изключено да ми дадът.
Сам си събирам пари, сам си сглобявам колелото и не ми дреме за мнението им.
Само за състезания ми дават пари и то с доста условия.
Лошото е че започнах да се вслушвам в мнението им.....
:banghead:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот icko0o » Вто Ное 15, 2011 11:29 pm

msniki написа:

+1
Ем мислят че въобще не трябва да се занимавам:
-Поради няколко ходения до Спешното. :banghead:
-Все белези съм имал от това. :dontknow:
- Много пари струвало колелото и т.н.
Пък пари за колело- просто е изключено да ми дадът.
Сам си събирам пари, сам си сглобявам колелото и не ми дреме за мнението им.
Само за състезания ми дават пари и то с доста условия.
Лошото е че започнах да се вслушвам в мнението им.....
:banghead:

Кви са тия обиди към родителите ви бе,вие сте им деца притесняват се за вас,като ти не се пазиш достатъчно как искаш да ти имат доверие и да те пускат да караш,за голямо геройство ли имаш да се пребиеш някъде и после да излезеш от спешното.Отделен е въпроса,че за тези пари които вие пръскате по безбожно скъпи части те ги изкарват като работят,и не им е на главата само колелата ви,имат сметки за плащане,нали като ти спре интернета ти ще сърдиш,така че както родителите ви решат за добре така ще им харчите парите,радвайте се,че ви дават поне нещо,дори и във вашите очи това да изглежда недостатъчно.
И какво значи"Сам си събирам парите" тези пари с метлата ли ги събираш,нали тези пари пак идват от родителите ти.
Аватар
icko0o

Рейтинг: 1342

Мнениеот PtD » Сря Ное 16, 2011 10:05 am

Въпрос: може ли от "тате страшен тъпанар" да произлезе нещо интелигентно? :nuts:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот taurus13 » Сря Ное 16, 2011 10:13 am

За съжаление има и такива бащи в действителност...всеки познава такива семейства в които "тате е страшен тъпанар" и тормози всички като се напие. Моят не е такъв, но ако беше, сигурно и аз така щях да говоря. Много мъка има по тоя свят...
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Crimson » Сря Ное 16, 2011 11:38 am

:D Жена ми тази сутрин "All of you - Stinky, crazy stupid bikers" :evil:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум