Интересно аз защо като ходя виждам поне 1 или 2 ?rees написа: Никога през всичките пъти когато съм се качвал на Витоша не съм виждал КАКЪВТО И ДА БИЛО СКОТ ПО ПЪТЕКИТЕ, КАМОЛИ НА ДРАГАЛЕВСКИЯ ЛИФТ, КЪДЕТО Е ТРАСЕТО
rees написа::peace: за всички фенове на скот. Към автора, в крайна сметка прочети из форума темите, в които се говори за твърдаци за спускане и сам ще можеш да прецениш, кое би ти свършило работа и кое не. Аз например така си търся подходяща рамка, и в крайна сметка успях да разбера каква геометрия искам да е и в последствие се спрях и на модел. Успех и мисля, че трябва да прегледаш подробно ДХ форума.
rees написа:Пичове, само ще ви кажа, че хора които карат ДХ ми казаха за скот още когато си търсих първата ми рамка. Второ Каймата(ако знаете що е то) също потвърди техните думи, и трето.. много простичко. Никога през всичките пъти когато съм се качвал на Витоша не съм виждал КАКЪВТО И ДА БИЛО СКОТ ПО ПЪТЕКИТЕ, КАМОЛИ НА ДРАГАЛЕВСКИЯ ЛИФТ, КЪДЕТО Е ТРАСЕТОАвторе, все пак ти ще го караш, но наистина внимавай.
DEMON BOY 13 написа:...че внася и кара Nicolai.Все пак трябва да има на кой да ги продава...
VOLATGE написа:@rees Все още държа на мнението си за теб.
r1nftw написа:+1 за Voltage.
rees написа:Пичове, само ще ви кажа, че хора които карат ДХ ми казаха за скот още когато си търсих първата ми рамка. Второ Каймата(ако знаете що е то) също потвърди техните думи, и трето.. много простичко. Никога през всичките пъти когато съм се качвал на Витоша не съм виждал КАКЪВТО И ДА БИЛО СКОТ ПО ПЪТЕКИТЕ, КАМОЛИ НА ДРАГАЛЕВСКИЯ ЛИФТ, КЪДЕТО Е ТРАСЕТОАвторе, все пак ти ще го караш, но наистина внимавай. Мисля, че се обосновах за моето мнение а и не искам да съм в лоши отношения с никой.
@naskoj да виждал съм, и ми изглеждат като великденски яйца, създадени да се чупят.
@VOLTAGEайде да не се караме?ти си МНОГО ПРОСТ
rees написа:Към автора, в крайна сметка прочети из форума темите, в които се говори за твърдаци за спускане и сам ще можеш да прецениш, кое би ти свършило работа и кое не.
Mikata27 написа:Eми за тия пари можеш да си позволиш колело със мека рамка.
wowxp написа:Понеже нямам никакво време, ама грам. Някой може ли да ми помогне с избора на части, да ме насочи от къде да ги поръчам, къде да ги сглобя и тн. ще си платя за отделеното ви време?
wowxp написа:Mikata27 написа:Eми за тия пари можеш да си позволиш колело със мека рамка.
Предпочитам хубав твърдак, пред евтина мекица.
Та някой може ли да ми помогне със сглобяването на байк, моля ви?
wowxp написа:А не мога ли просто да си взема друга разновидност на модела, например http://screambikes.eu/bg/velosipedi-pla ... -2011.html и да му сменя всичко освен рамката?
Teodor40 написа:wowxp написа:А не мога ли просто да си взема друга разновидност на модела, например http://screambikes.eu/bg/velosipedi-pla ... -2011.html и да му сменя всичко освен рамката?
На твое място бих взел колелото и бих го разцепил от каране зимата, защото тогава можеш да караш с по-слабо окачване, с по-смотани спирачки и по-малко защитна екипировка (каска и гръбнак си остават задължителни). А кефа е много голям!
После, ако ти се занимава и усетиш сериозно влечение към спорта, започваш да го ъпрейдваш постепенно, като до тогава ще си решил, как точно искаш да караш и какви части предпочиташ да ъпгрейднеш на първо времеСтарите части ги продаваш разбира се
![]()
ПС Лошото на модела, който си избрал, е липсата на главини за дискови спирачки. Но отиди и говори в магазина. Би трябвало да стане врътката
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта